- 23 Haziran 2009
- 320
- 173
- 123
- Konu Sahibi mysweetbaby
-
çok sağol canım cuma günü tekrar yaptırcam.az önce çok kötü moralim bozuldu çamaşırımda kırmızı-kahverengi arası bir akıntı var bu ne demek? nolur yardımcı olun korkuyorum
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.gelişmeleri bildireyim.özel hastaneye gittik bugün doktor 6,27 çok düşük hamilelik var diyemem dedi en az 9olmalı dedi ama yine de yok da diyemezmiş.ultrasonda şu an gözükmez dedi ama yine de baktı sorun yok rahim ters görünüyor ama sorun değil dedi o biraz kafamı karıştırdı aslında.bana folik asit ve demir hapı verdi bir de kanamamdan dolayı Progestan verdi pazartesi yine gel dedi ve çıkarken %90 hamilelik yok deyince bütün moralim alt üst oldu ama ben yine de hamile olduğumu düşünüyorum sabahtan beri kahverengi akıntım oldu birkaç damla ve hayatımda ilk defa böyle birşey oluyor.bu arada daha çok erken 22sinde adet oluyorum normalde 2gün gecikti biliyorum ama çok merak ettim napayımhakkımızda hayırlısı Allah ömür verdiyse vardır karnımda yoksa bunda da vardır bir hayır ama çok istiyorum özellikle bu ay olmasını çok istiyorum çünkü izine ayrılcaz ve artık 'çocuğunuz yokmu hala?' diyen insanlara ''var'' demek istiyorum .tekrar gelişmeleri yazarım arkadaşlar dua edin yalvarırım (
az kaldı kızlar pazartesi 11:15 e randevu verdi doktor ve ben 5 gün geçti hala adet olmadım progestan kullanıyorum ama kahverengi akıntım da damla damla geliyor arada.pazartesi belli olacak ama ben olduğuna inanıyorum 3tane test yaptım hepsi 2 çizgi silik de olSA bebişim karnımda ama çok küçük şu anda bence pazartesi doktor da görecek haklı olduğumu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?