- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.913
- 798
yarın bat günüm canım yarın sabah test yapacağım dün yaptım ama bir şey çıkmadı arkadaşlar erke daha dedi günün geçsin hatta öyle test yap diyorlarNe yaptın Canım merak ettim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın bat günüm canım yarın sabah test yapacağım dün yaptım ama bir şey çıkmadı arkadaşlar erke daha dedi günün geçsin hatta öyle test yap diyorlarNe yaptın Canım merak ettim![]()
Doğru diyorlar cnm ben 4-5 gün geçtiğini bilirim.. Sonu foss çıktı ayrıyarın bat günüm canım yarın sabah test yapacağım dün yaptım ama bir şey çıkmadı arkadaşlar erke daha dedi günün geçsin hatta öyle test yap diyorlar
hayırlısı canım benim beklemedeyim bakalım herkes sevinir inş aminDoğru diyorlar cnm ben 4-5 gün geçtiğini bilirim.. Sonu foss çıktı ayrı
İnşaallah pozitif görürsünsağlık sıhhatle kucağına alıp büyütmek te nasip olur inşaallah
![]()
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ...Ah kizlar 8 sene sonra5. Tupbebek denemesinde hamile kalabildim nasıl dua etmem Allahın tez zamanda hayielibsaglikli evlatlar nasip etsin hepinize
Seher Cani m.cok teşekkür ederim güzel dileklerin icinALLAH RAZI OLSUN CANIM ...
ismini söylersen ben de sana zikirlerimde dua ederim canım ALLAH bebeğini korusun hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur inşallah hayırlarla sağlıcakla kucağına da alır güle güle büyütmek nasip olur inşallah sana da bizlere de canım amin
tamam canım isminle dua ederim ben de sana..Seher Cani m.cok teşekkür ederim güzel dileklerin icin
ederim canımAdım zeliha banada dua edin evlat hasretiyle yaniyorum
inşallah canım ben zikir ederken arkadaşlarımı da katıyorum artık kağıda yazacağım bazen bazı arkadaşlarımı unutuyorum unutmamak için yazacağım seni de eklerim inşallah ben de 2 seneyi geçti henüz nasip olmadı evlatBende sağlıklı hayrlı bir evlat istiyorum ismim melike
ben de hamile değilim ama dua ederim canım ismin ne?Banada dua edin kızlarr bende bebek istiyorum