- 21 Haziran 2016
- 13
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi tugbakarakayayellice
-
Benim de kasıklarım çok ağrıyodu şüpelendim günüm gelmeden erken gebelik testinde ikinci silik çizgiyi gördüm ama daha doktora gitmedim inşallah vardır seninde benim dekizlar bat'a 5gun var kasiklarim agriyo suan doktora geldiim kan testi yaptiricam sizce hamilelik varsa cikarmi
Benimde 5 gun kala adet agrilarm basladi 3 gun kala test yaptim cikti insallah hamilesindir varsa kanda cikar canimkizlar bat'a 5gun var kasiklarim agriyo suan doktora geldiim kan testi yaptiricam sizce hamilelik varsa cikarmi
Özel hastaneye mi gittin canim sonuctan bizide haberdar et :) kimse kimseyi tanimiyor var inanin herkes mutlu oluyor :)kizlar bat'a 5gun var kasiklarim agriyo suan doktora geldiim kan testi yaptiricam sizce hamilelik varsa cikarmi
Daha çok yeniyse görülmemesi normal.kizlar suan kan testi verdim sonuc ogleden sonra doktor ultrasyonda bakti yok dedi uzuldum ins testte cikar...
Çıktı mı sonuçkizlar suan kan testi verdim sonuc ogleden sonra doktor ultrasyonda bakti yok dedi uzuldum ins testte cikar...
son dakikalar bekliyorumama icimdeki his negatif diyoÇıktı mı sonuç
Hayırlısını dile canım inşallah vardırson dakikalar bekliyorumama icimdeki his negatif diyo
Sıkma canını nasip böyleymiş inşallah birdahaki ay kalırsın Rabbim sağlık versin de hepsi olur canımnegatif kizlar nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?