- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Hepsini bir bir yapmak istiyorumİnşallllahhhhh tam benimde hayal ettiğim bunlar :)
Plan program yapıyorumİnşallah.
Kafaya takma dedik hala takıyorsun demekki
Şimdiden yapma sonra daha cok üzülüyor insan tabi inşallah beklemezsin daha fazlaPlan program yapıyorum
BEN elim karnımda gezecem kesinHepsini bir bir yapmak istiyorum
Sürekli sorup duranlara bişey var mı diyip duranlara evet hamileyimmm diye haykırmakkk
Bana hamilelik soran dıdımın dıdılarına hala çocuk düşünmüyorum diyorum iyi mi? Doğurunca şok olsunlarinşallah en kısa zamanda hepsini yaparsın
Aminn canım amin inşallahHayırlı zamanda rabbim sana bi güzellik nasip etsin inşallah :)
Valla ben de sürekli karnımı okşayacagım :) sürekli şımarcam :) bebişimle konusup ona kitaplar okuyacagımBEN elim karnımda gezecem kesinbanada sürekli soruyorlar hamileler eliniDe karnına koyup sende daha yokmu diolar istemsizce karnımın düzlüğünü göstermek için elimi yinede karnıma atıyorum ama olursa inşalaahhh büyüklüğünü göstermek için atacağım
İnsan heyecanlanıyor bunları düşündükçe :)Şimdiden yapma sonra daha cok üzülüyor insan tabi inşallah beklemezsin daha fazla
Ay hadi hayırlısıyla inşallah Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş hayırlısıyla olacak inşallah her şeyin vakti zamanı var :)Valla ben de sürekli karnımı okşayacagım :) sürekli şımarcam :) bebişimle konusup ona kitaplar okuyacagım
Vakti vardir gelir dimi bebişim :)Ay hadi hayırlısıyla inşallah Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş hayırlısıyla olacak inşallah her şeyin vakti zamanı var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?