Gelinlik Modelleri hande ataizinin gelinliği

selennn

Evli mutlu ve çocuklu
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ocak 2011
6.301
En iyi cevaplar
1
16.539
448
40
Bursa
hande ataizinin gelinliği

Son düzenleme:
bir film seti gibi görünüyor düğün alanı. sanki antik yunanistanı anlatan bir sahne gibi. baktıkca benim içim açıldı. tam kır düğünü olmuş bence. kır düğünü deyip salon düzenini çim üzerinde görmeye alışık olduğumuz için biraz garip görünüyor olabilir ama ben çok beğendim.

valla ben begendim gelinlik gelinlik gibi diil pek ama ortam fln hepsi her şey çok bütün görünüyor ve yakışmış hoş olmuş

Böyle iddialı bi damatlığa ve düğüne göre gelinlik ve hande ataizi çok sıradan kalmış

gelinlik hakan yıldırım'ın diye biliyorum.

gelini de damadı da beğendim ben ama en çok konsepti beğendim, mekan harika görünüyor.

damatlık beni benden aldı..allahım mavinin hangi tonu o acaba?
oğluşun sünneti için aynı renkten siperiş verelim babaya

gelinliğe lafım yok yakışmış ama o saç nedir öyle ???

gelinliği de güzel değil bence
saçı da
dar güzel beyaz bi elbise bile giyseydi,bundan daha iyiydi
saçlarınıda tepeden at kurruğu yapsaydı en kötü,bundan daha güzel dururdu
benim öyle vücudum olacak...

Mekanda Gelinde güzel olmus bana göre öyle bir Gelinlik sahsen tercih etmem ama yüzüne fizigine yakismis
Gel gelelim Damat bana kiyafetinle cok itici geldi renk cok sert gelinin yanindada ayri telden calmis

gelınlıge neyse de o saclar ne oyle yaa? kralın basına taktıgı takke gibi

hiiiiiiiiiç güzel deil beğenmedim o kadar para var ama giyim tarzı koca bir sıfır

gotfather filmindeki düğüne benzemiş kareler:)
gelinlik fena değil en azından farklı olmuş ebru akelinki kadar çirkin bulmadım ama damatlık tam bi fiyasko!

gotfather filmindeki düğüne benzemiş kareler:)
gelinlik fena değil en azından farklı olmuş ebru akelinki kadar çirkin bulmadım ama damatlık tam bi fiyasko!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…