Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben onun doğal sanıyordum :))Onları bilmem de hadise de büyük bir cc silikon var
Doğala yakın büyük silikon cuk diye oturmuş hangi doktor yaptıysa artıkben onun doğal sanıyordum :))
Evetöncesi sonrası foto baktım
bayağı büyütmüş
Değil mi o zayıflığa o göğüsler çok mümkün değil zayıflayınca illa küçülüyor. Çocuk düşğnmüyor musunuz sanırım emzirme olmuyor silikon oluncakızlar
sizce hande erçelin göğüsleri kaç cc
tam istediğim boyutta silikonları
doğal görünüyor
Hadise'nin silikonsuz meme dekoltesi bayağı bir paylaşılmıştı.ben onun doğal sanıyordum :))
Ben zayıfım ama memelerim büyüktür. Meme dokusuna bağlı 2 arkadaşım silikon taktırdı birinin memeleri çok güzel doğal çünkü dokusu var birinin memeleri dalga dalda olsuçok zayıf olupda göğsü büyük kadın çak azdır herhalde
handennki çok dozunda
ondan cc ni merak ettim :))
Zayıflayınca da benzer görüntü oluyorBen zayıfım ama memelerim büyüktür. Meme dokusuna bağlı 2 arkadaşım silikon taktırdı birinin memeleri çok güzel doğal çünkü dokusu var birinin memeleri dalga dalda olsu
Valla handeyi bilemem ama İrem Derici de kesin vararkadaşlar
ben bu ara silikon yaptırmayı çok istiyorum
ama büyüklüğe karar veremiyorum
Hande Erçel in göğüs dekoltesi elbiselerde çok güzel duruyor
sizce onun kendi doğal halimi yoksa silikon mudur
silikonsa kaç cc dir
o söylüyor zaten :))Valla handeyi bilemem ama İrem Derici de kesin var
silikon taktıran arkadaşlarınızdanBen zayıfım ama memelerim büyüktür. Meme dokusuna bağlı 2 arkadaşım silikon taktırdı birinin memeleri çok güzel doğal çünkü dokusu var birinin memeleri dalga dalda olsu
Bilmiyorum kisilikon taktıran arkadaşlarınızdan
dalga dalga olan
kas altı mı kas üstü mü
kaç cc olduğunu biliyor musunuz
tesekkürlerBilmiyorum ki
Bunların hepsinde var sanırımbirbirleriyle fizik olarak hiç alakaları yok ama
Şeyma Subaşı
Hande Erçel
Serenay Sarıkaya
bu üçünü de fizik olarak çok güzel buluyorum
silikonları kaç cc dir sizce