Haneye Tecavüzzz

bu cınsellık hayvan ınsan aynı herhalde vah dısılere vaaaahhhhhh
sese nedemelı :roflol::roflol:

:1shok::roflol::roflol:allahııım bende ses acık olsun deyınce vıdeoyu cekenlerın aralarında yaptıgı espırıler ıcın dedınız sandım...daha once hıc kaplumbaga sesı duymamıstım...:roflol::roflol::roflol:

:a015::tomato:erkek her yere aynı erkek görüyosunuz işte kızlar:a015::tomato:senağlama

Ayyyyyy neydi o öyle..erkek degilmi hepsi ayni işte.kötükedihüso-tatlicadiarzu-.ha insani ha hayvani...dişi korktu veya naz yapmak istedi diye nasil dövüyor.. Kudurmuş işte ne olacak..ah ahh orda ben olacaktimki.. kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemileAlir kaçirirdim dişiyi...kudurmuş erkek kaplumbaği kalirdi orda görürmüş dövmek neymiş-tatlicadiarzu-...ay bide zafer sanki nasil ses çikariyor... Kaplumbağa terbiyecisi olmak lazimmiş...:roflol::roflol::sm_cool::1shok:

:jeyyar:Hayret bişii... Eninde sonunda öyle ya da böyle amacına ulaştı tebrik etmek lazım...Demekki erkek genleri hayvan insan pek değişmiyor:tomato:şakkıdı

acıdım hem zavallı kablumbağaya hemde bu kaplumbağanın durumunu yaşıyan insanlara.Di şi isen ister hayvan ol ister insan acınacak durumdayız erkek istediyse güzelliklede olsa zorlada olsa istediğini elde ediyor

Back
X