Buzdolapları ve Derin Dondurucular Hang marka buzdolabı ?

skopca

Elma yanak:)
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
29.247
27
208
Bursa
Aklımda bosch samsung ve arçelik var kararsızım alıpta pişman olmak istemiyorum

Aklımda bosch samsung ve arçelik var kararsızım alıpta pişman olmak istemiyorum

bosh İyi bir marka benımde buzdolabımın markası siyah camlı modelını aldım reklamlarda da çıkıyordu fakat temızlıgı biraz zor cam olduğu ıcın el ızı oluyor Ama bosch markası tavsıye ederım bilginize...

Samsung kullanıyorum beyaz eşyalarımda.
özellikle buzdolabından hiç şikayetim olmadı.

bende bosh kullanıyorum ınox kesinlikle tavsiye ederim özellike çamaşır makinasını samsung arasında kalmıştım ama iyiki almamışım cok şikayet okudum

Daha çok bosch ağır basıyor ama çok ses çıkardığını duydum

Son düzenleme:
İç hacmi nasıl bosch un ve çalışırken seslimi çalışıyor kullanan arkadaşlar son modellerden kullananlar yorum yazabilir mi? birde hangi model olduğunu memnun yönlerini varsa eksi yönlerini yazarsanız sevinirim.

canim ben evkenirken herseyimi arcelikten aldim 5 yil bitti daha yuksek sesle calistigini duymadim.ustelik daha garantisi bile bitmedi annem simens almisti iade etmek istedi binbir zorlukla iade etti.sogutma sorunu vardi.suan annemde samsung kullaniyor oda memnun karar senin tabii

beyaz eşyada marka arçeliktir ama aynı kalite olup hesaplısı yine arçelik markası olan altus rahat rahat alabilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
siemens kullanıyorum soğutması gayet güzel fakat dolabın kapağında özel bir mıknatıs sistemi var kapağı kapattıktan sonra bir kaç dakika açılmıyor ,enerji tasarrufu için yapmışlar ama hiç kullanışlı değil .. bosh olabilir kullananlar memnun ama genede beyaz eşya şans işi ..

benim buzdolabım bosch kombi tipi no frost çok memnunum aldıgım sebze ve meyveleri ilk gün ki gibi taze tutuyor buzdolabı alıcak onlara tavsiye ederim hem sessiz de çalışıyor :)

Ben 4 yıldır bosch no frost kullanıyorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim❤️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Siemens kullaniyorum inox altta buzlugu olandan cok memnunum

Sakın Bosch almayın arkadaşlar, çok pişman olursunuz. Hemen karlanma yapıyor sonra da kendisi temizlememizi bekliyor. Yoksa çalışmıyor. Bir de bu iş siz evde yokken olursa düşünün neler olur. Çürüyen etler, korkunç kokular. Bu olayın olması için kısa süreli bir elektrik kesintisi yeterli. Bir de garantili diyorlar ama yerine ikame dolap vermiyorlar. Asla güvenmiyorum artık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X