hangi anlarda aşkını anladınız?

İlk beraber olduğumuzda anlamıştım. Seksi sadece orgazm için yaşamadığımı anladığım an... Sevişirken ağladığımda anladım. İyi ki var bak duygulandım şimdi geçmişe gittim :)))

durup dururken şapşal bir surat ifadesiyle gözlerimin için bakıyor. ellimi ya da yüzümü tuutuyor o zaman çok hissediyorum Şeniz

Küçücük bir şey ama beni çok mutlu ederdi ya
Eskiden çayı tek şekerli içerdim çayıma şekerimi atıp karıştırması beni çok mutlu ediyordu nedenseopuyorumnanaktan
Şimdi şekersiz içiyorum bana seni mutlu edeceğim bir şeyden beni mahrum bıraktın der dururkaydirigubbakcemile3

bu çok tatlıymış kız sende al tatlandırıcı onu atsın içine aynı şey hem kalorisizbayanssulusmile

Evet ya çok duygusal bir andı benim için. O ve ben artık bir vücut olmuşuz, her zerremde onu hissediyorum. Bana ondan daha yakın kimse yok. Tabi artık işin fantezi boyutundayız :))) O zamanlar geçti :))) aklinialirimsmile

kız buda güzel bişi ha valla şanslısın demek öyle olabiliomuş bende kendimden beklerim yani çok zırlak bi yapım vardır haha ama can acısından ağlarıma ağlarsaöm ben o dediklerin aklıma gelmez keşke gelse ama işte:kedi:

henüz evlenmemiştik eşimle. bornovada b. parkın girişinde bir adam elindeki birkeç oyuncağı satmaya çalışıyordu. havada acayip bir soğuk vardı... eşim adama bakıp yazık adama ya bu soğukta ekmek parası için bekliyordedi. sonra adamın yanına gidip elinde kalan bütün oyuncakları almıştı... işte o zaman çok etkilenmiştim bu davranışından. ona aşık olduğum gün tamda o gündür..

bir gün çok kötü grip olmuştum. ayağa bile kalkamıyordum.. ama o her saat annemi arayıp durumumu soruyormuş.. ben hayal meyal hatırlıyorum. iyileştikten sonra öğrendikki 7 gün alt katımızda oturan arkadaşında kalmış acil durum olabileceği için.. o zamanda beni ne kadar sevdiğini farkettim.

zaten bu olaydan 7 ay sonrada evlendik.... :))

Şaşırdı tabi bir şey oldu zannetti kıyamam ya :)) Gülüyor şimdi bunları yazıyorum diye bak şişti iyice :)) Sonradan böyle şımarıyorlar :))))))

böyle bi durumda bende snein kocan olsam bende şımarırım (enişte kıskanmasın ha şaka yani):dance:havalanır kim olsa aman sevdiğin olduktan sonra bırak şımarsın canım ya şımarmayı hakeden olduktan sonra ben evlenmeden şımartıyorum sen şöylesin böylesin die die tepeme çıktı şımöarık benimkide ah hemde nasıl:roflol:

konu çok güzelmiş yaa devam etsin bakalımmmm opuyorumnanaktan
benim de en çok hoşuma giden karşıdan karşıya geçerken belimi tutup arabanın geldiği tarafa onun geçmesi... çok dikkat ettim ne zaman karşıya geçsek arabanın geldiği tarafa kendi geçer ve belimi tutar canım askımmmm :asigim:

Bir keresinde onda kalmıştım doğum günü aksamı tüm gece onun üstü açıktı tek kişilik yatakta uyuyoduk ve benim üstümü örttü gece boyunca, kalktığımda ben koza içinde gibiydim askımın üstü açıktı büzülmüş bir de ozaman ona 1000 kat daha fazla aşık olmuştummmm :asigim:

beni kırdığı için çocuk gibi kırılıp üzülür bu kez o küser bana ay ne gülerim ama çok hoşuma giderrrr :)))

benim hayatımda en çok korktuğum ve kendimi kaybettiğim ellerimi sımsıkı tutması saçlarımı okşaması askım yapma böyle yaa nolur diye teselli ediyordu ben elimi çekiyodum o an öyle olmuştum ki mesafeli davrandım ona o da çok üzülmüştü hala ellerimi tutup elini çekiyosun işte askım nolur yapma böyle yaa nolur üzülme bebeğim diye teselli etmesi inanılmaz hoşuma gitmişti :asigim:

onunla vakit geçirmek için yalan söylediğimde biz yanlış bişey yapmıyoruz bitanem diyip saçlarımı öpmesi :asigim:

ilk kez elimi tuttuğu gün beni eve bırakırken dolmuşta gizlice saçlarımı koklamasıııı :asigim:

ben kızarım diye yaptığı her davranısa bana her dokunusuna dikkat etmesi :asigim:

bir de yanaklarımı tutup beni dudağımdan öpmesini hiçbirşeye değişmem!!! ve boğazımı koklaması sımsıkı sarılıp yatması ooof çok özledim :gitme: aslında onun nefes alıs verisinden bile anlıyorum ne kadar asık olduğunu bebeğim beniiimmmmm opuyorumnanaktan

Bana içinden gelerek söylediği her güzel sözde. Hatta "canım aşkım" derken, sesinin tonu bile beni etkiliyor. Çok hoşuma gidiyor...

Ve daha birçok şey... Şeniz

p.tesi günü ayrılsak mı devam mı etsek konuşması yaptık
ona 'seninle evlenmeyi çok istemiştim ben'dedim
o da bana'evlenmicek miyiz ki evleniriz biz ya' demişti yüz ifadesi beni bitirmişti gerçekten çok üzgün bakmıştı yüzüme..şuan bile hatırlamak gözlerimin yaşarmasına yetti
kötü giden bi sürü hendekten atlayan ilişkimizde bu konuşma beni hala sevdiğini hissettirdi ve çok iyi geldi bana..

Gerçekten güzel bir konu olmuş...
Bende bana hiç kızmamasından, başkalarıyla konuşurken hiddetlenebilirken, beni hiç kırmamasından beni sevdiğini anlıyorum..
Bu sadece bir tanesi aklıma şimdi bu geldi bayanssulusmile

geceleri uyanıp uyanıp yarı uykulu yarı uyanık bana "iyimiisin" diye sormasından

uykusunun ağır olmasına rağmen sürekli uyanıp üstümün açıkmı değilmidiye kontrol etmesinden.

18 saat yolculuk yapmıştık birlikte, çok rahatsız olurum yolculuk sırasında. bi o dizine bi diğer dizine yatırıyordu ayaklarımı uzatıp başımın altına birşeyler koyuyordu rahat edebilmem için ayıp olmasa idi kucağına alıp yatıracaktı:) karnın aç mı ayakların üşümüş sabaha kadar üzerimi örttü ayaklarım tutulmasın diye masaj yaptı aşk böyle birşey işte :asigim:

arkadaşlarımızla buluştuğumuz bir barda herkesin içinde beni sevdiğini söyleyip gözlerinin dolmasından bana olan aşkını daha da fazla anladım zemuszemus

Back
X