evet canım kararsızlık çok fena bir şey bende de var o sorun maalesef eşim çok dalga geçer benle bu yüzdenama bu sefer ben karar verebildim pudra olanı seçiyorum - yada krem artık neyse :101: sıra sende
Aldınız mı bu çantayı? ben de almak istiyorum ama yakından görmeden karar vermesi zor..
canım bunu soran arkadaşa nerden baktığını sormamıştım bende internetten aradım fakat bulamadım haklısın böyle resimden nası bişey olduğunu anlamak çok zor bulabilirsen banada haber verirsen çok sevinirimbende bulursam mutlaka burdan yazarım
canım bunu soran arkadaşa nerden baktığını sormamıştım bende internetten aradım fakat bulamadım haklısın böyle resimden nası bişey olduğunu anlamak çok zor bulabilirsen banada haber verirsen çok sevinirimbende bulursam mutlaka burdan yazarım
Selam , Çantayı netten sipariş verdim eldi dün. Ben çok beğendim. Kumaşı filan iyi,kalın bayağı dandik değil, bir çok gözü var kullanışlı büyük de..Almak istersen bence güzel tavsiye ederim ama tabi nasıl bişey istediğinle alakalı senin beğenmen..
teşekkür ederim canım düşünüpde yazdığın için. bende hepsiburadadan füme rengini sipariş verdim yarın kargoya vericeklermiş bekliyorum bende nası bişe çıkıcak diye yorumun iyi oldu saol
Hadi inşallah sen de beğenirsin.
Hem birde oyun halısı aldım bebişime Playgro marka çok güzel tavsiye ederim. Bilmem kullanır mı ama dayanamadım vallahi. Çünkü yeğenlerin kullandığı bir sürü şey gelecek bana da nerdeyse alacak birşey kalmıyor. Oyun halısı yoktu kimsede dedim bunu da ben alayım bari:) Playgro Mutlu Çiftlik Işık ve Sesli Oyun Halısı | hızlıal.com
o da bu ..
yoookkk kızımın :) yok bende biliyorum hemen oynayamicak oyun halısında ama dedim gerek olduğu anda çıkarır yatırırım üstüne bebişimi. Dün yeğenimin battaniyeleri, puseti , kıyafetleri bir sürü şey getirdim eve biriktikçe acayip hoşuma gidiyor:)
Selam , Çantayı netten sipariş verdim eldi dün. Ben çok beğendim. Kumaşı filan iyi,kalın bayağı dandik değil, bir çok gözü var kullanışlı büyük de..Almak istersen bence güzel tavsiye ederim ama tabi nasıl bişey istediğinle alakalı senin beğenmen..
teşekkür ederim canım düşünüpde yazdığın için. bende hepsiburadadan füme rengini sipariş verdim yarın kargoya vericeklermiş bekliyorum bende nası bişe çıkıcak diye yorumun iyi oldu saol
bu arada çantam geldi canım gerçekten harika bişey kumaşı, büyüklüğü, bol gözleri... rengini de çok sevdimben gri-füme aldım seninki ne renkti
Şu bej gibi duran ..Ekranda daha açık duruyormuş rengi ama daha koyu güzel. Ama sonradan dedim ki acaba çok mu büyük
Sen de güle güle kullan çok sevindim beğendiğine..
hee bej olanımı aldınonun rengine bir türlü karar verememiştik burda bi arkadaşla krem mi pudra mı diye emin olamadığımdan onun yerine fümesini aldım bende. çanta krem mi pudra mı? resimlerde pudra görünüyo renk kısmında bej yada krem yazıyo da heryerde sence ne? canlısını görmüş biri olarak sence hangi renk tam olarak :44:
çok saol canım bu arada teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?