hangi başlık yakışırki!:(

bu bir kader canım bazı insanlar ne yaparlarsa yapsınlar çok sevilirler.... okuyunca yaprak dökümündeki ferhunde geldi aklıma gelin vardı ya.... ama şuna inanıyorum kötü niyetliyse mutlaka eline yüzüne bulaşır... sen nişanlınla ne olursa olsun kabul evleneceksin galiba.. o zaman hiç sesini çıkarmadan herkesle dost gibi görünmeliydin.. sana yapılmayıp sedefe yapılan şeyleri bakın sedef çok mutlu bana da yapın siz iyi insansınız ayırmazsınız tarzı şeylerle belirt. kavga edersen sen kaybedersin....sedefi övdüğünde ah ne güzel gelinlerini çok seviyorsun filan de kayınvalidene.sürekli onu kötülediğinde anlamıyorlar baksana... sende iyi görünmek zorundasın..zamanla anlaşılacak demekki

Son düzenleme:
Sizi bilmem, konularınızı bilmem ancak anlattıklarınızda 18 -21 yaş arası olduğunuzu düşündüm. Yaş nereden çıktı derseniz, çünkü daha olgun biri bu satırların aslında sevdiği adama hakaret olduğunu bilirdi. (olgun gençler konudışı lütfen her genç üstüne alınmasın)

Nişanlınızdan kıskandığınız ve samimiyetinden hoşlanmadığınız kişi yengesi yani abisinin eşi. O kadını bilemem ama siz nişanlınızdan o kadını kıskanarak aslında müstakbel eşinize güvenmediğinizi gösteriyorsunuz. Nişanlınız yengesine bakacak kadar zavallı ve aşağılık ise kadını geçin önce nişanı bozun. Çünkü yengesine bakan herkese bakar.

Ha diyorsanız ki benim nişanlıma güvenim tam, o zaman bunlar hiç sorun değil. İlave olarak herkes sevilecek diyede birşey yok. Varsınlar sizi soğuk bulup sevmesinler.

22 yaşındayım canım.bana ters kim olursa olsun ben evleneceğim inaı kimseyle cıvık cıvık görmek istemem.ztn biliyorum ben içlerinde kötülük olmadığını eminin sedefte bile yok nişanlıma karsı artniyet.ben en basından güzel bir dille uyardım sonra sert bi dille uyardım istediğim çok seğildi siz birbrinizi kardes gbi görüyosunuz biliyorum abinin karısı siznde namsunuz farkındayım ama dısardan hoş durmuyo bu samimiyet dedikçe beni dinleyen olmadı.sonuç evet öyle böyle uzaklatı nişanlım ondan ama olan bana oldu işte takıntılı kaldım böyle

bence senin sinir olduğunu hissettikçe daha çok üstüne gelirler iyice gıcık etmek için...sedefin de hoşuna gider senin şişmiş halin...hiç belli etme bence.ne kadar sinir olsanda umursamaz davran yok muş gibi yap.mutlu neşeli görün.zorda olsa beni kıskanıyor dedirtme kendine bence...kocanın ona aşık olacak hali yok,herkesin değeri kendine bırak naparsa yapsın sana kim yakınlık gösterirse evlendiğinde ona yaklaş sende...onlar senin ona olan tavrını kıskançlık olarak yorumlıycaklar...sedef in hoşuna gidecek kıskanılmak daha bi neşelenecek.sende şişip oturcaksın.sedef dedilermi at bir kahkaha ay çok şeker kız de geç...içinden:1: istediğini söyle ama

birileri sedefi överken hiçbişey olmamış gibi davran, önemseme
bence kaynanan senin hassasiyetini anladığı için böyle davranıyor

Sema gibi akıllılık edip hepsiyle görüşmeyi kesmen mutluluğun için tek yol bana kalırsa
ama senin nişanlın bunu yapmaz

nişanlım bunu kabul etti canım ama ben yine kıyamadım ona benim yüzümden abisiyle hatta büyük ihtimal anne babasıyla arası bozulcak görüşmessek.o yüzden görüşüp mesafeli olmaya karar verdim bende

22 yaşındayım canım.bana ters kim olursa olsun ben evleneceğim inaı kimseyle cıvık cıvık görmek istemem.ztn biliyorum ben içlerinde kötülük olmadığını eminin sedefte bile yok nişanlıma karsı artniyet.ben en basından güzel bir dille uyardım sonra sert bi dille uyardım istediğim çok seğildi siz birbrinizi kardes gbi görüyosunuz biliyorum abinin karısı siznde namsunuz farkındayım ama dısardan hoş durmuyo bu samimiyet dedikçe beni dinleyen olmadı.sonuç evet öyle böyle uzaklatı nişanlım ondan ama olan bana oldu işte takıntılı kaldım böyle

Eğer bunları kalben söylüyorsan, dilden söylemiyorsan hiç sorun yok demek ortada. Hani bazen dil söyler, kalp buna inanmaz ya ... Boşver bunları keyfine bak.

aslında sana çok kızmıştım ama konularını tekrar tekrar okuyunca bende sinir oldum bu duruma.
yapı olarak biraz takıntılı biriyim olaylardan çabuk etkilenirim olayları üstümden atmak uzun zaman alır. belki de sen de benim gibisindir. bir olay olduğunda tam unutacağın sırada sürekli bir "sedef de sedef" lafı önüne ısıtılıp kondukça sinir olmuşsundur.
eski konularından beri zihniyet olarak aynı noktadasın.
nişanlına "annenin bu davranışlarından bıktım ya artık sussun yada samimiyetimi minumuma indircem" de topu ona at artık. sen jest ve mimiklerinle rahatsız olduğunu mutlaka belli ediyorsundur kayınvaliden de saçma sapan bir insan olsa gerek sedeften başka konuşçak konu bulamamış

biraz soğuk olun onlara karşı. aylardır düzelmiyo bu durum. evlenene kadar çözmeniz lazım.
nişanlınız ne diyor bu duruma bu kadar şey olurken sessiz mi duruyor? görmüyor mu halinizi

bence senin sinir olduğunu hissettikçe daha çok üstüne gelirler iyice gıcık etmek için...sedefin de hoşuna gider senin şişmiş halin...hiç belli etme bence.ne kadar sinir olsanda umursamaz davran yok muş gibi yap.mutlu neşeli görün.zorda olsa beni kıskanıyor dedirtme kendine bence...kocanın ona aşık olacak hali yok,herkesin değeri kendine bırak naparsa yapsın sana kim yakınlık gösterirse evlendiğinde ona yaklaş sende...onlar senin ona olan tavrını kıskançlık olarak yorumlıycaklar...sedef in hoşuna gidecek kıskanılmak daha bi neşelenecek.sende şişip oturcaksın.sedef dedilermi at bir kahkaha ay çok şeker kız de geç...içinden:1: istediğini söyle ama

yapılacak baska bişi yok galiba canım ama ben öyle yaptığım zamanda nişanlım bile anlamıyo taktik yaptığımı.oda ssedefe kızgınlığım gecti sanıyor.mutlu oluyor gergnlk yasamıcaz diye.yani içimden gelmediği gbi davrandığım zaman rolüme nişanlımı bile inandırıyorum.sonra iyice çıkmaza giriyorum:):)

aslında sana çok kızmıştım ama konularını tekrar tekrar okuyunca bende sinir oldum bu duruma.
yapı olarak biraz takıntılı biriyim olaylardan çabuk etkilenirim olayları üstümden atmak uzun zaman alır. belki de sen de benim gibisindir. bir olay olduğunda tam unutacağın sırada sürekli bir "sedef de sedef" lafı önüne ısıtılıp kondukça sinir olmuşsundur.
eski konularından beri zihniyet olarak aynı noktadasın.
nişanlına "annenin bu davranışlarından bıktım ya artık sussun yada samimiyetimi minumuma indircem" de topu ona at artık. sen jest ve mimiklerinle rahatsız olduğunu mutlaka belli ediyorsundur kayınvaliden de saçma sapan bir insan olsa gerek sedeften başka konuşçak konu bulamamış

biraz soğuk olun onlara karşı. aylardır düzelmiyo bu durum. evlenene kadar çözmeniz lazım.
nişanlınız ne diyor bu duruma bu kadar şey olurken sessiz mi duruyor? görmüyor mu halinizi

sanırım bu noktada suçlu benim semanın bana anlattığı bazı seyler vardı
kaynana dün bana sedefi anlatırken kendi agzıyla kenini ele vermeye basladı semaya yaptıklarını farkında olmadan kabulleniyodu dinleyip ögrenmek istedim.canım nişanlım kaç kere yeter anne yapma anne bıktım bu konulardan bizene falan diyip kapamaya çalıştı.ben akıllıca davranamadım gergnlk yapma hayatm konusyorus ee anne xonra falan die konusturmaya devam ettim.aksam ordan ayrılınca sordum nişanlıma niye araya griosun die bu konular yüzünden huzurumuz kaçıo artık yeter ayrıca evet benm annem patavatsız konusrken kendini resil ediyo istemiyorum annemi öyle görmek çöünkü ne kadar inkar etsede konusmasından belli ayrımcılık yaptığı sema gbi senide soutcak kendinden öyle olmasını istemiyorum dedi.

yapılacak baska bişi yok galiba canım ama ben öyle yaptığım zamanda nişanlım bile anlamıyo taktik yaptığımı.oda ssedefe kızgınlığım gecti sanıyor.mutlu oluyor gergnlk yasamıcaz diye.yani içimden gelmediği gbi davrandığım zaman rolüme nişanlımı bile inandırıyorum.sonra iyice çıkmaza giriyorum:):)

hımmmm...sinir bozucu bi durum tabi peki aynı şehirdesiniz ama şöyle sık gelemiycekleri uzak bir semtten ev tutsanız evlenirken buna razı edemezmisin nişanlını...en azından ayda alemde bir gelir gidersiniz.sürekli bu laubali hareketleri görmek zorunda kalmazsın :ssz:

sedef anladığım kadaryla insanları alttan alttan işlemeyi iyi başarıyo.... muhtemelen senin rahatsız olduğunu bile bile kasten yapıyo... eğer daha fazla tepki verirsen daha çok yapar ipler onun elinde herkes onun tarafında....
sen herkesle mesafeni koru sakın çirkinleşme.... nişanlının üstüne bu konuda daha fazla gtmekıskanç,geçimsiz diye anılırsın senden soğumasına sebep olursun... evlendiğinz zaman mutlaka ailden uzak biyerde oturmalısınz yoksa riskli bi evliliğe evet demiş olursun ve yne yıpranan sen olursun.... evinz mutlaka uzak olsun kmse kmseyle samimi olmasın hep mesafeni koru.....
küçük oyunlara falan ihtiyaç duyma,rol yapma sevmiyosan belli et mesafeni koru

Eğer bunları kalben söylüyorsan, dilden söylemiyorsan hiç sorun yok demek ortada. Hani bazen dil söyler, kalp buna inanmaz ya ... Boşver bunları keyfine bak.

dürüst oldum bu zmna kadar hep yne dürüst olucam.evet dilimin söylediğini kalbim kabul ediyor.tüm içtenliğimle söylüyorum bunu.ama şimdi bişi anlatcam belki ben yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama o gnden beri bu his yapıştı bana.sevgiliyken sedefin buraya geldiği bigündü ertesi gün nişanlımla görüştük.durup dururken şöyle şöyle tşörtler var onlardan alalımmı sdana askım çok yakısır dedi.allah var kimseye bakmaz en azından benm yanımda hiç baska bi kızda görmüş olabilceği aklıma gelmedi nerde gördün dedim magazada gördüm dedi vitrinde.5 aylık sevgiliydik.e dedim sen hiç bensiz biyere gtmiosunki hangi ara gördün.ya işte ben daha önce görmüş olamazmıyım şölede bölede kem küm etti.o tişörtü sedefte görmüştü anlıycanız.e ne var bunda diyceksiniz.hani insan hissederya niyeyse sedefin giydiği yaptığı ettiği nişanlıma hep doğru geliyo o herseyi biliyo ediyor gbi bu durumda beni çileden çıkarıyo işte ay of ordan oraya atlıyorum umarım yne yanlış anlşılmam

offfffffffff offffffffffff amanede canim benim sen bence bi psikologa gitsen iyi olacak..
sedefsese sedef ee napalim sen niye hayatinin merkezine oturtuyosun ki
gorusmeyiver belli et simdi nisanlisin evlenince durumlar daha farkli olacak
insanlara beklenenden daha fazla sifat yukleme...

nişanlının ailesi tabiri caizse gözlerini sedef' te açmışlar. yani işte gelin diye ilk onu görmüş ilk onu benimsemişler sedef de kendini sevdirmiş ki böyle olmuş. hani gelin değil de bir nevi evin büyük kızı konumunda o da bunun farkında ve kendine acayip güveniyor e hakkı da bir yerde. nişanlınla samimi olma durumlarına gelince zaten siz evlenip ayrı şehirlerde oturacaksınız neden takıyosun ki bırak sedef de kaynananlar da oldukları yerde mutlu olsunlar sen de arada bir işte misafir gibi gidip tatilini yapar dönersin

bide şöyle bir bilgi dipnot vermek istiyorum arkadaslar bazılarınız haklı olarak belkide sadece benim kıskançlığım yüzünden bişileri abarttığımı düşünebilir
o yzden bunu söylemek istedim nişanlım işi sebebiyle kaba tabirle sosyetik düğünlerinde oluyor sürekli hatta bi çok kez rusların olduğu düğünlere bile gtti:)))
ama sırf çalışıyo diye 2 senedr tek birgün bile işteyken aramadım o kendisi ztn saolsun nerde olsa arar ama o işteyken hiç kötü bişi gelmio aklıma diken üstnde olmuyorum.evet tabiki her insan gbi benmde kıskançlıklatım oluyo ama etkiye tepki şeklinde tehlike anında yani:)

Sedef kurnaz birisi aileye nasil idare edecegini cok iyi biliyor , sende bas edemiyorsun cunki sanirim yapmacik bir insan olmadigin icin zoruna giden de bu hak etmiyorlar cunki , guzel birseyde ama yeri geldiginde yapmacik olcaksinki gormelerini saglican zamanla, sinirlerine hakim olup sende oynayacaksin, zayif noktani kimseye gosterme yoksa hep o noktaya vururlar kaynananin suan yaptigi gibi, gercekten guzelim böyle sadece kendine yaparsin kiskanc damgasi yersin cekemiyor felan filan olur yani kotu olan sen olursun en onemlisi nisanlinla sorunlariniz olur , erkekler bu konularda cok baska dusunurler saf dirlar. bisey demeden nisanlin sahit olmasini sagla , zamanla söyleyerek degil gostererek anlarlar ama diger turlu cekemeyen olursun yoksa, birazda rahatla , kaynanan ovmeye basladiginda takil sende gulerek biraz ciddiye almayarak evet evet öyledir severim diye hic böyle sicakkalnlik gormedim gibisinden , kaynana sedef konusunda ignele ama gostermeden , kurnaz ol sinirlerine hakim ol bence , buarada sedefi anlatma seklin aile icin felan filan benim uveyanneme cok benziyor sende kaynana laflari bende uveyanneydi ay herkes mest olmustu kadina bense babasini kiskanan kisi :50: biraz izledikten kadini sonra onu taktiklerini uygulamaya basladim ve bunlara asla gelemiyorlar sonrasinda yakinlarin senin ne demek istedigini zamaninda kendileri goruyorlar sen hic birseyy demeden , sadece aklini kullanaksin , allah yardimcin olsun buarada

çok mu akıllı yani bu kadar insan nası kanıo ona anlamadım kötü bi insan olsa fesat biri olsa bi kişi bile anlayamazmı yaaaa

canım iyilik kötüük kişiye göre değişir bence.mesela arkadaslarıma sorsan eminim çok iyi bir kız derler ama sedefe sorsan kimbilir neler der benm için.diyeceğim o ki kaynana kayınpedere gercekten öz kızları gbi davranmışki kendini sevdirmiş onlara karsı gercekten iyi demekki ama aynı şeyi ben söyleyemiyorum.bide bi arkadas elti çekememzliği olabilirmi demişti hani herkes seviyo semayla sen sevmiosun falan demişti.insanların içini bilemem tabiki ama bi çok kişi bana sedefle iyi gecinebilionuzmu eltilik nasıl falan diye sordu niye özellikle sedefi soruolar anlamıyorum.bide o çok relaks belkide doğrusu budur bilemiycem ama insanlar bana bi adım atcak güleryüz göstercekki ben onlarla iyi olabileyim sedef öyle değil bizim nişanımızda bile dansa kalkmak istemeyn amcayı zorla dansa kaldırmak için peşinden ayrılmadı teyze oturmaya çalıştıkça zorla tutup club müzğinde oynattı kendiyle beraber kuzenler kendi aralarında oynuyolar içlerine içlerine dalıyo aralarına giriyo falan.herseyi gectim yanında yiğenini getrmiş yiğeni açtı telefonun kamerasını sedef tek basına gecti önüne oynadı yiğenide onu çekti.kimseden çekincesi yok acaip bi insan.yani bu olayların dısındada kafamız uyusmaz ztn onunla

Sedef kurnaz birisi aileye nasil idare edecegini cok iyi biliyor , sende bas edemiyorsun cunki sanirim yapmacik bir insan olmadigin icin zoruna giden de bu hak etmiyorlar cunki , guzel birseyde ama yeri geldiginde yapmacik olcaksinki gormelerini saglican zamanla, sinirlerine hakim olup sende oynayacaksin, zayif noktani kimseye gosterme yoksa hep o noktaya vururlar kaynananin suan yaptigi gibi, gercekten guzelim böyle sadece kendine yaparsin kiskanc damgasi yersin cekemiyor felan filan olur yani kotu olan sen olursun en onemlisi nisanlinla sorunlariniz olur , erkekler bu konularda cok baska dusunurler saf dirlar. bisey demeden nisanlin sahit olmasini sagla , zamanla söyleyerek degil gostererek anlarlar ama diger turlu cekemeyen olursun yoksa, birazda rahatla , kaynanan ovmeye basladiginda takil sende gulerek biraz ciddiye almayarak evet evet öyledir severim diye hic böyle sicakkalnlik gormedim gibisinden , kaynana sedef konusunda ignele ama gostermeden , kurnaz ol sinirlerine hakim ol bence , buarada sedefi anlatma seklin aile icin felan filan benim uveyanneme cok benziyor sende kaynana laflari bende uveyanneydi ay herkes mest olmustu kadina bense babasini kiskanan kisi :50: biraz izledikten kadini sonra onu taktiklerini uygulamaya basladim ve bunlara asla gelemiyorlar sonrasinda yakinlarin senin ne demek istedigini zamaninda kendileri goruyorlar sen hic birseyy demeden , sadece aklini kullanaksin , allah yardimcin olsun buarada

çok teşekkür ederim canım sevindim senn adına herkes görmüş neyin ne olduğunu sonunda.aslında benm olayımda görmeselerde olur yeterki gözüme hayatımın içine zorla sokmasınlar baska bişi istemiyorum ben

Back
X