şimdi ben yorum yapcam müsadenle;
bak amanedecim,sen kk'nın en bilinen derdi olanlarındansın:)
şimdi benim anlamadığım şey,senin kayınvaliden ve kayınpederin hiç yoksa 55 yaşlarında insanlardır ve eski zamanın insanları namus ahlak vs meselelerine bizden daha hassas yaklaşırlar.ben eminim kayınvaliden ya da kayınpederin sedef'in samimiyetten ziyade cıvıklığa pisliğe art niyete kaçan bir hareketini görseler onu sevmezlerdi.çünkü oğullarının karısı.çünkü oğullarına karşı yakın davranıyor...
ben tekrardan eminim eğer sedef'in içinde art niyet olsaydı şimdiye kadar sen gelesiye kadar nişanlını ayartmıştı...
yok yani tutulacak yanı yok.ben kendimden örnek vereyim,
ben erkek birkaç akrabamla çok fazla samimiyim,çok fazla ama,onun gelecek yıl nişanlanacağı kız da beni kıskanıyor,ama benim umurumda mı inanki değil,sorsan o akrabalarımın annesine beni deliler gibi sever,babaları da öyle,her yerde mutlaka beni sevdiklerini söylerler,hatta abartıp kızımızdan fazla sevyoruz derler...ve eminim o kız buna deli oluyor...ve ben o kız için hareketlerimden asla vazgeçmem,çünkü o yokken ben vardım,ve o akrabalarım da biliyor benim içimde art niyet olmadığını ben de biliyorum...dünyada bir tek o akrabalarım kalsa dönüp bakmam erkek diye,çünkü kardeşlerim gibiler.
onun yaptığı sadece kıskançlık yani...kendi kendisini yesin umurumda değil...
burda amanede sen o kızsın...ben de sedef...sana tek söyleyeceğim şey kıskançlıktan,hasetten vazgeç,sedefin yerini almaya çalışma,o iyiniyetinin,samimiyetini ispatladığı için çok seviyorlar zaten...
onun yerini alman mümkün değil,sadece kendi mutluluğuna ve sedefle iyi geçinmeye bak...ancak bu şekilde ailede yer edinirsin.
ben sedefi seviyorum