beni anladığın için çok teşekkür ederim canım niye bu kadar taktın sedefe sorularınada en iyi yanıt galiba araya byere sıkıstırdığın o cümlen.
SANIRIM SENİ EN ÇOK YARALAYANDA SEDEFMİ BENMİ DURUMUNA GELDİĞİNİZDE NİŞANLININ SEDEFİ TUTMASI
demişsinya kilit budur belkide evet artık benm yanımda sedefe resmiyet mesafe koydu ama ben biliyorumki bunları ben kavga çıkarmıyım benle arası bozulmasın diye yaptı
yani sorun şuki her ne kadar inkarda etse sedefn davranısları nişanlıma görede cana yakınlık ve tekrar söylüyorum ne kadar inkar etsede nişanlımda sedefi en az kaynana kayınpeder kadar seviyor.
hep söledim yne söylüyorum kaynanamın kayınpedermn sedefi çok sevmessi umrumda değil
benm derdim kaynanamın sürekli sedeften bahsederek unutmaya çalıştığım olayları tekrar hatrlatması
sedef takıntımı tetiklemesi
ama iş nişanlıma gelince değişiyo o artık sedeften nefret eder duruma geldim huzurumuz kalmadı desede
ben öyle hissettiğine inanmıyorum sedfin saçmalıklatı nişanlımın dur diyememesi yüzünden çok yıprandım çok ağladım
ve benm sevdiğim adam hayatımı paylaşmaya hazırlandığım insan benim bunca üzülmeme sebep olmuş kişiyi hala seviyor davranıslarıyla karakteryle bi insan olarak yengesi olarak seviyo
ama ben bunu hazmedemiyorum doğru yada yanlış hazmedemiyorum işte elimde değil