- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
Kim ne derse desin, bu Sedef denen kızın iyiniyetine asla inanmıyorum. Sicakkanli degil, laubali olduğunu düşünüyorum.
Kocası askerde olan gelinlerini yaşıtları olan kayınlari ile aynı odada yatıran kaynana ve kayınpedere oha diyorum!
Kayinlarinin dizlerine yatabilecek kadar geniş Sedefe ayrıca cüsss diyorum!
Amanede bana kızacaksın belki ama, senin nişanlının da bu konuda masum olduguna inanmıyorum, bakınız; elele tutuşma oyunu
Amanedenin kalbinin baska, dilinin baska söylediğini düşünüyorum.
Bu Sedefin ilişkilerindeki çarpıklık gün gibi ortada iken, nişanlısı ve kaynanalarının sanki bunlar gayet normalmiş gibi davranmasından dolayı amanedenin delirdigini ve sıcakkanli Sedefi kıskanan kötü elti konumuna dustugunu, ne kadar uğraşırsa uğraşsın, özellikle kaynanasının gözünde bu kıskanç etiketinden kurtulamayacagini dusunuyorum.
Yazmayim diyorum ama gene dayanamayaCagim, amanede kendini niye göz göre göre ateşe attığını bir türlü anlayamıyorum![]()
ben amanede konularına yazmaktan vaz geçmiştim(üyelere hakaret ettiği son silinen konusundan sonra hatta orada da yazmıştım,bir daha hangi yüzle konu açacaksın diye,ama kızımız hepimize hakaret edip bizleri tez konusu yaptığını yazmıştı) ama cevap vereyim.daha ilk konusunda hepimiz amanedeye senin yazdıklarını yazdık ama kimseyi dinlemedi,durdu durdu tekrar sedefle ilgili konu açtı,antipati oluşturdu ve tepki olarak forumdakiler sedefçi oldu

Son düzenleme: