Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yahu sen nasıl bir kafada yaşıyosun büşra?
senin nişanlın bu sedefle yakınlaşmadı mı zamanında sen hala bu nişanlıyla evlenicem diyorsun nişanlımda problem yok diyorsun bu insanlar aile içinde garip ilişkiler kurmuş insanlar
senın nişanlın bırak el tutuşmacayı aynı odada kalmayı, o kıza yan gözle baksa, adama tekmeyı basman gerekirken bıze burada sedef martavalı okuyorsun...
nişanlına toz kondurmuyorsun ben mı tuttum sedefin elini?
hı asıl problem bu değil değil mi kaynananın sedef sevdası
sen gözünün önünde kayın yenge ilişkisini masumlaştırırken herkes herşey anormalken ve bunu sana internet ortamında seni hiç bilmeyen tanımayan insanlar söylüyorken daha hala yok iyi niyet yok saflık bilmem ne sen neden bahsediyorsun aç gözünü aç...
o sedef kadar nişanlında da bir tuhaflık var ...
pardonda neye başladım.sizin karsınızda 5 yasında küçük kız çocuğu yok kusura bakmayın.bana önyargıyla yaklaşmadan önce sayfadaki yorumları okursanız olumsuz yorumları bile ne kadar saygılı karsıladığımı görürsünüz
ama benimde bi sabrım sınırım var en basından söyledim bana yardımı olmayacak yorumlar istemiyorum.beğenmeyen ilgilenmeyen cevap yazmasın engellesin beni.daha açık nasıl anlatabilirimki kendii.ayrıca şu msjda bi iyiniyet göremedim ben k.bakmayın
arkadşlar yardımcı olmaya çalışan herkes sonsuz teşekkürler iyiniyetli kesimde olanları seviyorum kocaman öpüyorum bu topik yine geyiğe dönecek anlaşıldı.durumu yetkililere havale ediyorum ben:):) iyi geceler bol eğlenceler herkese:)))
her ne olursa olsun yazık olmuş amanedeye
psikolojisini çok bozmuşlar
nişanlısını çok seviyo o yüzden bazı şeylere olumlu yönden değerlendiriyo nişanlısına toz kondurmuyo zaten aksini düşünse bu kadar takmazdı
ama gözü kapalı seviyo
işte her yeni gelin gibi ilk başta aileye kendini sevdirmeye çalışmış ancak ailenin tutumu kızı mahvetmiş
özelliklede daha önce yazdığı o elele oyunlar aşkımlar fiilan kayınlarının dizlerine yatmalar bunca samimiyet ve ailenin bunu normal olarak algılaması vs.. amenedeyi böyle takıntılı yapmış işte yazık
onca konu açtı çoğunda mevzu aynı her konusunda tartışma yaşıyo ve hala aynı konuda devam ediyo
öyle bunalmış ne hale gelmişki yinede burda yazıyo başka biri olsa yazmazdı
amanede dua et allaha sığın o sana bir çıkış yolu gösterecektir ve inşallah bu konuda feraha kavuşursun
şimdi ben şunu merak ediyorum, tezle mi ilgili bu yoksa tez yazdığın yalan mı? ya sedef yalan ya tez!
valla ben artık ciddi ciddi tez hazırlanıp sabrımızın noktası son noktasını sınadıgını düşünüyorum...![]()
üye zamanında sizinle dalga geçtim tez için sizin reaksiyonunuzu ölçtüm diyor ..
yeri geliyor hakaret ediyor
beğendiği yorumları ciddiye alıp beğenmediklerini aşağılıyor
hep aynı konuyu açmasına rağmen bir yetkilide hoopp ne oluyor demiyor
![]()
insan bazen anlamazya hani konu açtığımdada söyledim ee bu noktada ne bekliyorum ben bile cevabını bilemiyorum vs.diye
burda bi arkadasın konusunu aglaya zırlaya okudum ben 'kocam eltime aşık'
onu okudukça o hanım hislerini gördüklerini yazdıkça evet ya dedim kaynana k.peder sedfin kendisi bile biyana
BENİ RAHATSIZ EDEN NİŞANLIMIN SEDEFE KARSI TUTUMU
sonuç yine kk kadınları haklı
şöyleki bi çok insan demişti nişanlın seni koruyorsa mutluysan anlıyorsa gerisi vızz diye
öyleymiş.çünkü düşünüyorumda benm sedefte gördüklerimi nişanlımda görebilseydi
benim gbi nefretle bakmıyosa bile sevgiylede bakmamayı basarabilseydi
yani onun yaptıklarının yanlış olduğunu ben anlatmadan kendimi yırtmadan çirkef kıskanç damgası yemeden tespit edebilseydi
en önemlisi 2 senedr uzak dur dememe ragmen buna devam etmeseydi (son 6 aydır samimiyeti kesti benm zorumla)
sürekli her defasında ne kadar yıpranıp üzüldüğümü bldiği halde sedefi korumaya devam etmseydi
olmasaydı yapmasaydı birsürü keşke işte
o zmn ben bu durumda olmazdım
böyle saplantılı olmazdım
şuan ağlıyor olmazdım
geleceğim hakkında endişe duyuyor olmazdım
o kadar çok sevdiğim nişanlımdan kalbimin bir köşesindede
nefret ediyor olmazdım..olmazdım işte!
not:bahsettiğim konu başlığındaki hanımın eşinin eltisine aşık olduğunu düşünmüyorum
nişanlımında sedefe aşık olduğunu düşünmüyorum
ama orda konu sahibi demişki 'herşeyin eni en güzel,en hanım ,en cici eltim,kocamda onun gbi birini bulmak istedi galiba''
ne kadar doğru ne kadar aynı hissediyoruz..![]()