• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi bebek bezi markasını önerirsiniz??

paramedikanne77

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2024
48
34
8
27
Merhaba hanımlar..
13 aylık bir oğlum var ve doğduğu zamandan beri sleepy natural kullanıyorum yeşil renkli olanı yani. Ancak son zamanlarda aşırı taşırmaya başladı sürekli yüzüstü yatıyor bu da etken tabi. Bir büyük numaraya geçmek istiyorum ama prima dene diyenler oldu sabaha kadar takılı olsa bile sızdırma yapmıyormuş.

Sorum şu sizce prima mı sleepy mi? Bir de bu bezlerin ölçüleri aynı mıdır sleepyde 6 numaraya geçecektim primada da 6 mı almalıyım?

Molfix
Minies
Sleepy kullandım ben.
Prima yı yeni doğanken kullandım.
En iyisi primadır zaten hep .

doğduğundan beri prima kullanıyorum (3 aylıkken kısa bir süre molfix denedim ve hep tasırdı) çok memnunum primadan. gece sabaha kadar takılı bez, değiştirmiyoruz. yenidoğan döneminde çok sıvı kaka yaptığı için bir iki kez sırttan taşma oldu ama onun dısında hiç sızdırma, taşma yasamadık.

üstüne bebeğimin altını ne zaman açsam kupkuru poposu. asla ıslaklık bırakmıyor.. bu da pişiği önlüyor.

evet pahalı ama bence bir muadili veya yakını dahi yok. beden için de söyle, benim oğlum 8.5 aylık ve 9 kilo. prima premium care 5 numara kullanıyoruz. paket üzerinde 11-16 kilo diyor ama bebişe bu uygun geliyor su an.

Back
X