Hangi Bebek bezi :/

Bebeğin doğmadan bez stoğu yapmanı önermem. Ben prima aldım kızıma baya. Kızımı pişik yaptı kullanamadım ve molfix Huggies memnun kaldım.

Araştırmaktan gına geldi, kızlar hangi Bebek bezini tercih edeceksiniz? Ne zormuş Bebek bezi seçmek
Bir arkadaşım prima ile başlamış. Bebişi biraz hareketlenince prima sızdırma yapmaya başlamış ve komişiye geçmiş. Çok memnunmuş komiliden. Sanırım ben de ondan başlayacağım.

Ben bebeğim doğduğundan beri molfix kullanıyorum oğlum şimdi 1 yaşında çokta memnunum hiç sızdırmazlık vs yapmadi

Oğlumda prima kullandım bunda da prima düşünüyorum.. Pişik vs. Sorun olmazsa prima..

Bebek bezini bebeginiz doğmadan stok yapmayin.. Çünkü her bebegin vucut formu farklı ve her bez her bebeğe uymuyor.. benim iki cocugumdada Prima hep sızdırma yaptı.. diger bezlerinde hepsini denemiştim en cok Huggies ten memnun kalmıştım.

Prima oremium care kullandik ilk yeni dogan bez kalin oldugu icin prima pamperse gectik . Pampersten memnunuz sadece biraz kokusu var. Molfikste kullandim. Molfixte bacaktan lastikleri sıktı. Canbebe sleepy de kullandim ama hic birinden memnun kalmadim. Pamperse geri dondum. Komili kullanmadim sadece

Bir an kendimi görür gibi oldum :) Doğumdan önce eş dosta sormaktan tutunda kullanan annelere kadar bir çok kişiden fikir aldım. Ama karar veremedim ki normali de buymuş. Çünkü dedikleri gibi en iyi bez bebeğinizin cildine ve vücut yapısına iyi gelen bezmiş. Bebeğim doğduktan sonra bir kaç marka deneyim dedim. Prima, Huggies, Molfix, Canbebe derken bi baktım yaklaşık 10 marka denemişim. Bebeğim için en iyi bebek bezini buldum. Sonrasında annelere faydalı olması için bunu bloğumda yazdım. Yazıya buradan ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…