Hangi bebek bezini kullansam?

CennetKokusu_

Ada Cemre'mden öncesi yok...
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
1.170
895
63
Merhaba,
Bebeğim ilk doğduğunda mavi paket primadan aldım. Bebeğimin poposunu pişik yaptı. Güya kaliteli marka diye güvenip en iyisini aldık ama cık... memnun kalmadım.
Şimdi huggies kullanıyorum, aslında memnunum ama o da çiş yapınca şişiyor ve kocaman oluyor. pamuksu olması güzeldi. kızlar için özel bölgeli üretimi vardı. bi ara premium care aldım o hoşuma gitti aslında. ama pahalı. şimdi tesadüfen bez ararken turuncu paketlerini gördüm. en düşük kaliteli olan prima bu diyorlar, doğru mudur? denesem mi? napsam? can bebenin son ürününü denedim onu da beğenmedim. off napsam bi akıl verin bana hanımlar...

Mrhb benim 5 aylik ikizlerim var ben ilk dogduklarindan beri hastanede bile prima 5 yildiz sari paker kullaniyrum kremli ve hic pisik olmadi ayrica bezin dolu olup olmadigini gosteren cizGisi var oda yardimci oluyr cikartiyrsun hemen tavsiye ederim baskada hic bir bez alma kullanma pisik icinde ilac degil hakiki zeytin yagi sur yikadiktan sonra allahin izniyle biseycik kalmaz

Prima
Prima premium careye devam

En iyisi prima ben bütün bezleri kullandım çok berbatlar hele canbebede gece çarşaflar islak iki cocugumada kullandım çok kaliteli bide bebeklerin altına zeytinyağı veya vazelin sürün hep aşırı pisik olduğu zaman da fito merhem super tavsiye ederim

merhbalar kesinlikle tavsiye ediyorum paraben ve alkol içermez . sağlık bakanlığı onaylıdır.
  • Aloe Vera Baby Pişik Kremi – %40 Aloe Vera içerir ve Yaraya karşı korur besler Hassas ve kızarmış cildi rahatlatır.
  • Aloe Vera Baby Bakım Losyonu – %40 Aloe Vera içerir, yumuşak ve hassas bebek cildine uygundur. Kuru cilde nem sağlar.
  • Aloe Vera Baby Yüz Kremi – %40 Aloe Vera içerir, günlük yüz kremi olarak uygulanabilir. Kuru cilde nem sağlar ve rahatlatır.
  • Aloe Vera Mum Masaj Balsamı – %40 Aloe Vera içerir ve kuru cilde yoğun nem sağlar. Cildin elastikiyetini ve yumuşaklığını destekler. Hassas bebek cildine masaj içinde uygun bir üründür.
  • Aloe Vera Baby Yıkama Kremi – %30 Aloe Vera içerir hassas ve koruyucu temizlik sağlar, yumuşak bebek cildini besler.
  • Aloe Vera Baby Köpük Banyosu – %30 Aloe Vera içerir, yumuşak banyo keyfi için idealdir, Hassas köpük malzemeler bebek cildini kurutmaz.
  • Aloe Vera Baby Şampuan – %30 Aloe Vera içerir, hassas ve koruyucu temizlik sağlar, saç taranmasında kolaylık sağlar ve göz yanmalarına karşıdır.
müsteri memnuniyeti

Kesinlikle premium care derim başkada bisey demem yeşil paketle beyazi arasinda daglar kadar fark var bence düşünmeyin bile..

Doğduğundan beri prima premium care kullandım bi ara merak edip sleepy kullandım ve bin pişman oldum hem gece sızıntı yaptı hemde yan bantların oldugu yerler pisik oldu. Sonra primaya devam ettim ve hala da kullanıyoruz kesinlikle tavsiye ederim premium care kullandığım sure boyunca hic pisik olmadı oğlumda olanlar icin de baska bir nedeni vardır diye düşünüyorum annenin yada bebegin yediği bişeyden yada kullandığı herhangi bir ilaçtan yada alerjik bi durumdan kaynaklanabilir.

biz prima kullanıyoruz doğduğundan beri. çok memnunuz.

Ben sleepy kullaniyorum primalar aktifte premiumda yara derecesinde pisik yapti ayrica petrol gibi benzin gibi berbat bir koku yayiliyordu bu beni cok rahatsiz etti ben iki cocugumu primayla buyuttum ama ucuncude memnun kalmadim

B3n b7 d3diklerinizin hicbirini yasamadim elhamdulillah. Dogdugunda hastanede prima aldim sonra hemsire canbebe takti evde molfix e devam ettim yaklasik 6-7 aylikken molfix pahali oluyor diye bim bezine gecis yaptik. Yazlari her kakadan sonra poposunu yikadim. Bir de pisik olmasinin en buyuk etkeni wet wipes yani islak havlu kullaniyor olmaniz. Onun yerine pamugu suyla islatip silmenizi oneririm. Pisik icinse zeytinyagi birebir. Simdi bimin bezi de pahali gelmeye basladi onun yerine pine diye bir marka var kizim su an 21 aylik onu kullaniyorum.

Arkadaslar bencede en iyisi premium care ben iki kızımada aynı ürünü kullandım ve cok memnun kaldim şiddetle tavsiye ederim

Yıkanabilir bebek bezini tavsiye ediyorum. Hem maddi olarak sizi rahatlatıyor hem de bebekte pişik sorunu yaşamıyorsunuz.

Bazi bezler birine pisik yapiyor bazisina yapmiyor oburu yapiyor icine kullanilan maddelerle alakali. Nerdeyse hepsini kullandim. Prima aktif kullaniyoruz Komili de arada kullaniyorum oda iyi. Primada kotunun iyisi işte. Cok kotu kokuyor. Cok fazla parfumlu zararli degilmi o kadar yogun. Mecbur kullaniyoruz iste sayfasinada yazdim kokusu hakkinda. Hele az cis yapsa felaket kokuyor.

kuzum doğduğunda oyuntusu nerede onu da anlamadım göbeği iyileşene kadar molfix göbek oyuntulu bez kullandım..gerçi oyuntusu nerede onu da anlamadım..sonra hep bim'den bez aldım..şimdi neredeyse 1 yaşında.hala bim bezi kullanıyorum..çok ta memnunum ..çocuğun cildi hassas,allerjik değilse pahalı bezlere para vermeye gerek yok bence..primayı bir kaç arkadaşım kullanmış hiç memnun kalmamışlar..

Evet ben de premium care deki kokudan çok rahatsız oldum. Mazot gibi korkuyordu yavrum:)
Jenny& willy kullanıyorum çok da memnunum. Sadece kaka kokusunu losyon kokusu dışarı vermiyor manüel testler hallediyoruz :)

doğduğundan beri prima kullanıyoruz, sadece bir kere başka marka almayı denedirk, ismi lazım değil; o kadar çok sızdırdı ve o kadar çabuk pişti ki paketi bile bitirmeden primaya döndük.

Mutlaka komili bebe denemelisin..Ilk ay bende butun unlu markalari denedim ama hepsi pişik ve sızıntı problemiyle sonuçlandı..Komili bebeyle hic pisik problemimiz kalmadi.Fakat bebegim ek gıdaya gecince huggies e tekrar dönus yaptım cünku komili ileriki aylar icin pek uygun olmadı hep sızdırdı..ilk aylar icin komiliyi öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…