- 20 Ocak 2015
- 1.170
- 895
- 63
- Konu Sahibi CennetKokusu_
-
Prima premium careye devamMerhaba,
Bebeğim ilk doğduğunda mavi paket primadan aldım. Bebeğimin poposunu pişik yaptı. Güya kaliteli marka diye güvenip en iyisini aldık ama cık... memnun kalmadım.
Şimdi huggies kullanıyorum, aslında memnunum ama o da çiş yapınca şişiyor ve kocaman oluyor. pamuksu olması güzeldi. kızlar için özel bölgeli üretimi vardı. bi ara premium care aldım o hoşuma gitti aslında. ama pahalı. şimdi tesadüfen bez ararken turuncu paketlerini gördüm. en düşük kaliteli olan prima bu diyorlar, doğru mudur? denesem mi? napsam? can bebenin son ürününü denedim onu da beğenmedim. off napsam bi akıl verin bana hanımlar...
biz prima kullanıyoruz doğduğundan beri. çok memnunuz.Merhaba,
Bebeğim ilk doğduğunda mavi paket primadan aldım. Bebeğimin poposunu pişik yaptı. Güya kaliteli marka diye güvenip en iyisini aldık ama cık... memnun kalmadım.
Şimdi huggies kullanıyorum, aslında memnunum ama o da çiş yapınca şişiyor ve kocaman oluyor. pamuksu olması güzeldi. kızlar için özel bölgeli üretimi vardı. bi ara premium care aldım o hoşuma gitti aslında. ama pahalı. şimdi tesadüfen bez ararken turuncu paketlerini gördüm. en düşük kaliteli olan prima bu diyorlar, doğru mudur? denesem mi? napsam? can bebenin son ürününü denedim onu da beğenmedim. off napsam bi akıl verin bana hanımlar...
Peki yıkanabilir bebek bezinin nereden bulabiliriz??Yıkanabilir bebek bezini tavsiye ediyorum. Hem maddi olarak sizi rahatlatıyor hem de bebekte pişik sorunu yaşamıyorsunuz.
ben internetten aldım. Bazı büyük bebek mağazalarında da satılıyor. Mesela İzmir de Mina da denk gelmiştim kızlarağasına doğru giderken.Peki yıkanabilir bebek bezinin nereden bulabiliriz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?