Doğuma Hazırlık Hangi bebek bezini önerirsiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bhr94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2019
21
2
1
31
Yeni doğacak çocuğuma bez alıcam. Molfix ve primayı önerenler var. Tecrübelerinizi paylaşırmısınız

Yeni doğacak çocuğuma bez alıcam. Molfix ve primayı önerenler var. Tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Trendyol dan indirim den aldım 240 adet 2 adette ıslak mendil hediyeli103 tl ... markette baktım 170 tl ve ıslak mendil hediyesi yok

Stok yapmamani oneririm cunku prima bile pisik yapabiliyor deneme yanılma olaeak ilerleyeceksin molfiks kullaniyorum suan güzel bence

Ben kızımda sleppy kullanıyorum.Rahat ve kullanışlı. Canbebe ve bi kaç marka daha kullandım, pişik yaptı. Deneyin ona göre fazla alırsınız

Bizim torunda çok değişik bezler kullandı,en son annesi migros'dan minies bez aldı çok mennun kaldı.
Bu işler deneme yanılmayla oluyor,primadan hiç mennun kalmadı mesela sırtına kadar dolduruyordu artık.

Prima gece icin cok iyi, icerik olarak en temizi sleepy. Gun icinde baska gece baska kullanabilirsin. Ama kesinlikle prima disindaki hic bir bezden gece icin memnun kalmadim.

Kesinlikle prima premium care.
Bu arada ben büyüdükten sonra Migrosun bezine geçtim minies ondanda çok çok memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…