• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi birine uzuleyim

Green Day

Değermişuleşdünyaiçinsonsuzahiretiniyakmaya
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
890
6.695
68
Selamun aleykum kardesler... Geceniz mubarek ola... Ah ahhh hangi derdime yanayim bilemedim simdi? Tabiki de Allah cc daha beterinden sakınsın. Benim derdime (dertlerime) gelinceee.. Nerden baslasam hic bilmiyorum aha saat kac oldu uyku tutmuyor. Ben 3 senelik evliyim esim daha 30 yasinda benden 6 yas büyük ve bel fitigi var 2 haftadir yatıyor yan donse agrisi oluyor tuvalete zor gidiyor. Gitmedigi tedavi eden doktor kalmadı. Ameliyat olmaktan korkuyor. Cunku masada kalma ya da felc olma ihtimali var. 14 yasindan beri cekiyor yetimim. Babasini da o vakit kaybeymis. Cok üzülüyorum dya ediyorym onun icin. Allah basimizdan eksik etmesin. Durumu cok kötü bende yag karisimi bitkisel olan karisimdan sürüyorum bu iki hafta zehirdi onun icin. Ne yapacagimi bilmiyorum elum kolum bagli anlayacaginiz...

Aleykum selam, bel fitigi hakkinda hic bir bilgim yok. Keske sizi rahatlatacak bir seyler yazabilseydim. Cok gecmis olsun. Allah sifa versin..

Canım ameliyatta çözüm değil ki. Babam oldu ameliyat . Babama da arada bu şekilde oluyor hatta o tuvalete bile kalkamiyor . Dikkat etmekten başka bir yolu yok bunun .

Ankara'da Hakan Atalar var
Ortopedi doktoru
Ona bi görünsün derim
Bir de İbrahim saraçoğlunun bel fıtığı çözümü videosunu izlemenizi tavsiye ederim
Benim de belimde fıtık var
Dayanılmazdır ağrısı bilirim
Sert yatak sert kanepe iyi gelir bana
Çok geçmiş olsun

Canım ameliyatta çözüm değil ki. Babam oldu ameliyat . Babama da arada bu şekilde oluyor hatta o tuvalete bile kalkamiyor . Dikkat etmekten başka bir yolu yok bunun .
Faydasi olmadi mi ameliyatin yani ooof offff diyeyim Allah sifa versin saglik gibisi yok bir nimet.

Selamun aleykum kardesler... Geceniz mubarek ola... Ah ahhh hangi derdime yanayim bilemedim simdi? Tabiki de Allah cc daha beterinden sakınsın. Benim derdime (dertlerime) gelinceee.. Nerden baslasam hic bilmiyorum aha saat kac oldu uyku tutmuyor. Ben 3 senelik evliyim esim daha 30 yasinda benden 6 yas büyük ve bel fitigi var 2 haftadir yatıyor yan donse agrisi oluyor tuvalete zor gidiyor. Gitmedigi tedavi eden doktor kalmadı. Ameliyat olmaktan korkuyor. Cunku masada kalma ya da felc olma ihtimali var. 14 yasindan beri cekiyor yetimim. Babasini da o vakit kaybeymis. Cok üzülüyorum dya ediyorym onun icin. Allah basimizdan eksik etmesin. Durumu cok kötü bende yag karisimi bitkisel olan karisimdan sürüyorum bu iki hafta zehirdi onun icin. Ne yapacagimi bilmiyorum elum kolum bagli anlayacaginiz...
Bu konuda iyi bir doktor bulun. Ona bir gidin. Felci falan cikarin aklinizdan. Tedavisi var.

Son düzenleme:
bence ameliyat olsun, ameliyat olup şifa bulanda çok, o dediğin riskler zaten her ameliyatta var, bademcik ameliyatından bile ölen oluyo bu korkuyla ikinizde o hastalıktan çekersiniz, bence boşuna çekiyorsunuz ameliyatı deneyin bence

Annemde de var bel fıtığı bende de. Benimki henüz son aşamaya gelmediği için kas gevşetici ağrı kesici ikilisiyle idare ediyorum. Ağrı tuttuğu zaman iğneden başka bişey kesmiyor. O nöbet zamanı geldiğinde bir hafta on gün çelik korseyle dolanıyorum, işe yarıyor o da.

Annem de ameliyat oldu sanırım dört beş sene kadar önce. Gayet iyi. Şu an ne ağrısı var ne sıkıntısı. Ve ameliyata girdiğinde 62-63 yaşındaydı. Neden bu kadar korkuyorsunuz yahu?

bence ameliyat olsun, ameliyat olup şifa bulanda çok, o dediğin riskler zaten her ameliyatta var, bademcik ameliyatından bile ölen oluyo bu korkuyla ikinizde o hastalıktan çekersiniz, bence boşuna çekiyorsunuz ameliyatı deneyin bence
Sagol Allah razi olsun. Kolay degil tabi 300-400 u gozden cikarican o tip ameliyatlar risk grubunda prof. Isi herkes duzeltilemiyor. Bide 6-7 tane plaka takiliyomus o da 10 sende bir degisiyomus

ameliyat zaten bu rahatsızlık için çözüm değil. Bu kadar dertlenmeyin o kadar yaygın bir rahatsızlık ki..Biraz daha dikkatli yaşayacak eşiniz ve mutlaka 1/2 hafta o süreci dinlenerek geçirecek. Balayında eşi bel fıtığından yataktan kalkamayan birisi olarak diyorum ki; büyütmeyin gözünüzde...

Ameliyat oldugunda tekrarlama riski cok fazla esimdede var fakat son aşamada degil fizik tedaviyle rahatliyo.Kp de artik yürüyemiyo du bel fıtıgı yüzünden akapunktur tedavisi oldu ve cok iyi geldi mutlaka arastirin akapunkturu.Acil şifalar dilerim.

Ben de aynı dertle uğraşıyorum.
Bengay krem can dostum oldu.Çok rahatlatıyor.Ne pis bir acıdır o.
Boynum da aynı.
Allah çektirmesin

Annemde de var bel fıtığı bende de. Benimki henüz son aşamaya gelmediği için kas gevşetici ağrı kesici ikilisiyle idare ediyorum. Ağrı tuttuğu zaman iğneden başka bişey kesmiyor. O nöbet zamanı geldiğinde bir hafta on gün çelik korseyle dolanıyorum, işe yarıyor o da.

Annem de ameliyat oldu sanırım dört beş sene kadar önce. Gayet iyi. Şu an ne ağrısı var ne sıkıntısı. Ve ameliyata girdiğinde 62-63 yaşındaydı. Neden bu kadar korkuyorsunuz yahu?
Sizin basinizdan gecenlerin hepsi aynisini esimde yasadi hergun iki tane agri kesici kyllaniyor o da migdeye zarar

Back
X