Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi boyalarla bu rengi bulurum ?

yasak_elma

cicoz
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2013
91
10
48
$image.webp

Kızlar saçlarım siyahtı sonra orielle 5-6 parçasını açıp turkuaza boyadım. Şimdi turkuazlar tamamen aktı ve sarımsı renkler açığa çıktı. Bende u resmi gördükten sonra renge aşık oldum ve çok istiyorum. Arkadaşımın tavsiyesiyle kızıl ve moru karıştırırsam bu rengin çıkacağını söyledi. Bende öyle yaptım. Ama değişik bi renk çıktı bu çıkmadı. Aranızda saçtan anlayan varsa şuan koyu kızıl olan saçımı bu renge en yakın şekle nasıl sokarım ?

Çok istiyorum lütfen yardımcı olun anlayan arkadaşlar.

$image (2).webp

Şuan saçımın rengi bu arkadaşlar. Colormax diye bitkisel bi markayla boyadık. Kuaföre neden gitmiyorsun diye sorarsanız saçlarım 3 kişinin toplamı kadar yoğunmuş 300-400 tl arası bir fiyat verdiler saçımın boyanması için. Kuaföre 400 tl vermem imkansız.

Son düzenleme:
Çok güzel sacının rengi hiç bişeye gerek yok böyle kalsın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ben palettenin radiance serisinin kiskirtici viyolasina benzettim, su an sacin koyu yakin olur belki diye dusunuyorum, ama cok da ust uste boyama yakarsin mazallah $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400766715.465277.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1122887

Şuan saçımın rengi bu arkadaşlar. Colormax diye bitkisel bi markayla boyadık. Kuaföre neden gitmiyorsun diye sorarsanız saçlarım 3 kişinin toplamı kadar yoğunmuş 300-400 tl arası bir fiyat verdiler saçımın boyanması için. Kuaföre 400 tl vermem imkansız.

saçlarının rengi ve yapısı çok güzel :12: İstedigin renk yakut kızılına benziyor. Kızılı hiç denemedım ama boyalarla aram iyidir :9:

Bir göz gezdir istersn yakut kızılına canım

saçlarının rengi ve yapısı çok güzel :12: İstedigin renk yakut kızılına benziyor. Kızılı hiç denemedım ama boyalarla aram iyidir :9:

Bir göz gezdir istersn yakut kızılına canım

İlgilendiğin için teşekkür ederim canım :16:

Bugün hemen bakıcam.

Bu arada caaanım saçlarımın eski hali. Sonra kuruturken yandılar falan ondan sonra boyalara vs başladım işte :(

Eklentiler

• $fotoðraf.webp
    $fotoðraf.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 102
Back
X