Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başlığı görünce fairy olmasında ne olursa olsun yazmak amaçlı gelmiştim. Benda aynı hataya düşmüştüm canım, bir süre sonra fairynin o keskin kokusu kalıyor bulaşıklarda. Bardaktan su içerken fairy içiyormuş gibi hissediyorsun, çok kötü oluyor. Ben kalanları atmıştım.Merhaba arkadaşlar,
Dün deneme amaçlı fairy platinum bulaşık makinesi tableti aldım kullandım ve çok memnun kaldım. Şu an 140 adet olanı indirimde. Almayı düşünüyorum ama zaman geçince etkisini yitirir diye bir endişem var. Alıp evde stok yapsam bir sorun olur mu?
Ben bulaşık makinemi yeni aldım bir hafta oldu. Finish in klasik tableti vardı onu kullanıyordum. Parlatıcı gözüne de bim in parlatıcısını koydum. Yıkama bittiğinde de kapağı açıp 15 dk sonra bulaşıkları çıkarıyordum. Ancak hepsi ıslak olarak çıkıyordu. Pervanelerin üstü ıslaktı. Ben de araştırmalarım sonucu parlatıcı seviyesine en üst düzeye getirip yıkama yaptım. Değişen bir şey olmadı Servisi aradım bu sorundan dolayı. Servis gelip baktı. Bim in parlatıcısını kullandığımdan dolayı böyle bir sorunun ortaya çıktığını ifade etti. Bana pek inandırıcı gelmedi. Çünkü eski makinemde de kullanıyordum bir sıkıntı olmuyordu. Dün fairy platinum un 10 luk deneme paketinden aldım ve hemen denedim sonuç çok iyiydi. Hem bulaşıklar pırıl pırıldı, ıslak değildi ve makinenin içi de oldukça kuruydu. Fairy platinum ilk kullanımda çok iyi geldi.başlığı görünce fairy olmasında ne olursa olsun yazmak amaçlı gelmiştim. Benda aynı hataya düşmüştüm canım, bir süre sonra fairynin o keskin kokusu kalıyor bulaşıklarda. Bardaktan su içerken fairy içiyormuş gibi hissediyorsun, çok kötü oluyor. Ben kalanları atmıştım.
Anladım canım ama benim sıkıntım kokusu yönündeydi. Paylaşmak istedimBen bulaşık makinemi yeni aldım bir hafta oldu. Finish in klasik tableti vardı onu kullanıyordum. Parlatıcı gözüne de bim in parlatıcısını koydum. Yıkama bittiğinde de kapağı açıp 15 dk sonra bulaşıkları çıkarıyordum. Ancak hepsi ıslak olarak çıkıyordu. Pervanelerin üstü ıslaktı. Ben de araştırmalarım sonucu parlatıcı seviyesine en üst düzeye getirip yıkama yaptım. Değişen bir şey olmadı Servisi aradım bu sorundan dolayı. Servis gelip baktı. Bim in parlatıcısını kullandığımdan dolayı böyle bir sorunun ortaya çıktığını ifade etti. Bana pek inandırıcı gelmedi. Çünkü eski makinemde de kullanıyordum bir sıkıntı olmuyordu. Dün fairy platinum un 10 luk deneme paketinden aldım ve hemen denedim sonuç çok iyiydi. Hem bulaşıklar pırıl pırıldı, ıslak değildi ve makinenin içi de oldukça kuruydu. Fairy platinum ilk kullanımda çok iyi geldi.
Evde şu an finish klasik 90 tablet ve Finish quantum 92 tablet var. Quantum u hiç kullanmadım henüz. Fairy platinum da kampanyalı olduğu için almayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim. Ben koku hissetmedim. bir yerde okumuştum ayrıca bulaşık makinesi kokusu da kullanıyorsan koku oluşabilir diye.Anladım canım ama benim sıkıntım kokusu yönündeydi. Paylaşmak istedim
Benim de önceki makinemde finish klasik kullandığımda bardak ve kaselerin içerisinde deterjan artıkları kalıyordu. Teşekkür ederim.finish ve pril den hiç memnun kalmadım... bulaşık artıkları ve deterjan kalıyordu bardakların içlerinde... fairy aldım bu sorunlarım bitti
Finish quantum, fairy platinum gibi tabletlerde yarım tablet kullanmak mümkün değil. Ben şu an ikisini de kullanıyorum. Yağlı bulaşıklarda fairy, diğerlerinde ise finish kullanıyorum. Bulaşıklar da gayet temiz çıkıyor. 140 yerine 70 li olanı aldım. Her gün makinem çalışıyor genelde. Umarım küflenme olmazEvet zaman geçtikçe tüm bulaşık tabletleri küflenmiş gibi bir görüntü oluşturur. Zamanı var.
Bu arada hangi tableti kullanıyorsanız kullanın yarım tablet kullanmak gerekir.. Bir tablet çok geliyor makinaya ve resmen kimyasal yiyilip içiliyor. Zaten yüksek ısıda yıkanıyor bulaşıklar , gerek yok.
cnm ben ilk onu kullandım ve atdım malesef çoğunu maffetti benim bulaşıklarımıA101'DEKİ BRİD TABLETİ KULLANAN VAR MI ACABA? ALMAYA CESARET EDEMİYORUM. BİLGİSİ OLAN VARSA YAZABİLİR Mİ?
Aynen katılıyorum ben tuz hiç kullanmadım sadece fairy kapsül kullanıyorumBence piyasadaki en iyi tabletler Finish Quantum ve Fairy Platinum. Ve bilmeyenler için küçük bir dipnot da bu ürünlerle birlikte kesinlikle tuz ve parlatıcı kullanmayın. Deterjan veya makine bulaşığı çizmez aksine fazla tuz çizer. Türkiye'de ekstra tuz kullanımını gerektirecek bir su sertliği yoktur.