Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimBence ilk fotoğraf.
İkisi de çok kalkık değil mi ? Karşıdan bakan direkt burun deliklerini görecek
Aslında değil sadece sağ taraftakinde kavis biraz daha fazla olduğu için burun ucu daha kalkık duruyor ekstra bir kaldırma yok,zaten doktorum doğal burun seviyor ikinci fotoğrafı ben çizdirdim daha kavisli olsun istediğim için ama doktorum burun ucu kalkık olur diye pek taraftar değil ama seçimi bana bıraktı yinedeİkisi de çok kalkık değil mi ? Karşıdan bakan direkt burun deliklerini görecek...
Çok teşekkür ederimSoldaki bence. Diğeri çok uzun ve yapay gibi geldi bana.
İlk baştaki daha tatlı![]()
Teşekkür ederimİlk fotodaki çok yapay durur bence çünkü çok küçük. Ama ikinci çok güzel![]()
Ahmet İslam..Doktorunuz kim
Küçük burun çok bebeksi geliyor bana ve benim hoşuma gitmiyor siz eğer bebeksi burun seviyorsanız bilemem. Daha uzun burunlar kadınsı benceTeşekkür ederimaslında görüntü olarak ikinci daha yapay ama ebat olarak ilk foto küçük evet. bende bu noktada kararsız kaldım küçük ve doğal mı olsun yoksa hafiften kendini belli eden bir kavis ve burun ucumu
Ahmet İslam..
O zaman ilk foto yani kavisi az olan diyorum :))Yok
Aslında değil sadece sağ taraftakinde kavis biraz daha fazla olduğu için burun ucu daha kalkık duruyor ekstra bir kaldırma yok,zaten doktorum doğal burun seviyor ikinci fotoğrafı ben çizdirdim daha kavisli olsun istediğim için ama doktorum burun ucu kalkık olur diye pek taraftar değil ama seçimi bana bıraktı yinede![]()
O zaman ilk foto yani kavisi az olan diyorum :))
TeşekkürlerKüçük burun çok bebeksi geliyor bana ve benim hoşuma gitmiyor siz eğer bebeksi burun seviyorsanız bilemem. Daha uzun burunlar kadınsı bence
Teşekkür ederimbence ilk fotoğraf![]()