Hangi burun şeklini seçmeliyim acil fikir verebilir misiniz?(resimli)

Hangi burun şekli daha güzel?

• Sol

OY: 27 87,1%
  • Sağ

OY: 4 12,9%

• Ankete Katılan
    31
İkisi de çok kalkık değil mi ? Karşıdan bakan direkt burun deliklerini görecek...

Yok
İkisi de çok kalkık değil mi ? Karşıdan bakan direkt burun deliklerini görecek
İkisi de çok kalkık değil mi ? Karşıdan bakan direkt burun deliklerini görecek...
Aslında değil sadece sağ taraftakinde kavis biraz daha fazla olduğu için burun ucu daha kalkık duruyor ekstra bir kaldırma yok,zaten doktorum doğal burun seviyor ikinci fotoğrafı ben çizdirdim daha kavisli olsun istediğim için ama doktorum burun ucu kalkık olur diye pek taraftar değil ama seçimi bana bıraktı yinede😊

Teşekkür ederim 🤗 aslında görüntü olarak ikinci daha yapay ama ebat olarak ilk foto küçük evet. bende bu noktada kararsız kaldım küçük ve doğal mı olsun yoksa hafiften kendini belli eden bir kavis ve burun ucumu☺️

Ahmet İslam..
Küçük burun çok bebeksi geliyor bana ve benim hoşuma gitmiyor siz eğer bebeksi burun seviyorsanız bilemem. Daha uzun burunlar kadınsı bence

Yok

Aslında değil sadece sağ taraftakinde kavis biraz daha fazla olduğu için burun ucu daha kalkık duruyor ekstra bir kaldırma yok,zaten doktorum doğal burun seviyor ikinci fotoğrafı ben çizdirdim daha kavisli olsun istediğim için ama doktorum burun ucu kalkık olur diye pek taraftar değil ama seçimi bana bıraktı yinede😊
O zaman ilk foto yani kavisi az olan diyorum :))

Back
X