Statik, raftan soğutmalı yani buz yaparak soğutuyor. Hani eskiden buzdolaplarının dondurucu kısmında kar olurdu ve kazırdık ya onları, işte onun gibi soğutuyor.Bende bu sorunun cevabını arıyorum bu ara. .
bizde 7 çekmeceli bişey alacağız
fiyatlar 1200 civarı ..
bende takip edeyim bu konuyu
ama statik diye bişey ilk defa duyuyorum
o ne ki öteki ne fark ne ?????
40 tl mi? Çokmuş yaa. Peki siz hangisini kullanıyorsunuz? Fatura dışında kullanımı nasıl, memnun musunuz?Aylik 40 tl farkediyor elektirk faturasi..
Annem de var, cok buz tutmuyor bekonun şu büyük olanlardan. Cok bilmiyorum cesitleri...Aslinda iyi gibi geliyor ama fatura bedeli icindekilerin bedelinden fazla oluyor degmiyor..ben de yazliklardan 2ser poset koyuyorum buzdolabinin dondurucusuna yetiyor..40 tl mi? Çokmuş yaa. Peki siz hangisini kullanıyorsunuz? Fatura dışında kullanımı nasıl, memnun musunuz?
Evet baktım o sitelere. Hafif karlanma olduğunu yazmışlar ama bu hafifin derecesini bilmiyorum.İnternette donanımhaber vs teknolojik eşya forumları olan sitelerde açılmış başlıklara bakabilirsiniz fikir edinmek için.. Tavsiyeler de var oralarda.. Bide alacağınız marka ve ürünü şikayetvar com dan da bi soruşturun, şikayet çok var mı, önemli mi diye..
Peki anneniz nasıl temizliyor?Annem de var, cok buz tutmuyor bekonun şu büyük olanlardan. Cok bilmiyorum cesitleri...Aslinda iyi gibi geliyor ama fatura bedeli icindekilerin bedelinden fazla oluyor degmiyor..ben de yazliklardan 2ser poset koyuyorum buzdolabinin dondurucusuna yetiyor..
Yazdıklarınız içimi rahatlattı :) Buzlanma o kadar oluyorsa benim için sorun değil.Bende üstten kapaklı(sandık tipi) en büyük,statik kullanıyorum senede iki kere temizliyorum içini,buzlanma kapağa yakın yerlerde cok cok az oluyor koca dolapta Ölçü vermek gerekirse 4 -5 el büyüklüğünde ince tabaka halinde..
Belkide kapağını sık açtığım içindir diye düşünüyorum bunun nedenini. Benim elektrik faturama 6-7 lira etki etti sadece.
Markası arcelik belki marka vermek yasaktır bilmiyorum ama.. Ha sunuda diyim bu markanın sadece derin dondurucusundan memnunum. Bu arada 4 Yıldır derin dondurucuyu kullanıyorum. Belki fikir olur yazdıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?