ben hastanede annemin bağırmalarına tanık oldum hastane inliyordu. annem aslında sezaryen istiyordu. halamlar falan söyledi sezaryen çok ağır gelir sana madem vücudun elverişli normal yap diye.
annemi görmeniz lazım bir korkmuşki doğumhanye giderken ağladı falan bende duygulandımsanki ilk defa doğum yapcak
sonra annem doğmdan çıktı çok üşüyordu . tek şikayeti buydu. zaten doğum yaptığı gecenin sabahı ayaklandı. yani normal doğum çok sağlıklı anne ile bebek arasındaki bağ daha kuvvetli oluyormuş
Ben de sezeryandan çok korkuyorum.Sezeryan olmak zorunda kalırsam kesinlikle epidurali seçerim,bebeğimi hemen kucağıma alabilmek,dünyaya geliş anında ayık olmak için.Ama bacaklarımı hissetmeyeceğimi ve kesileceğimi düşünmek bile istemiyorum.Herşeyin doğalı en iyisidir,bu tartışılmayacak birşey.Şuan 33 haftalık hamileyim,inşallah hayırlısıyla normal doğum yaparım.Ama b normal doğumdan hiç korkmuyorum demek değil,tabii ki korkuyorum ama çok fazla düşünmemeye çalışıyorum.Bugüne kadar ne normal doğum ne de sezeryan videosu izlemedim,asla da izlemem çünkü ben bunu doğurmayacağım diye feryat etmek için çok geç :)) ama bence sezeryan daha zor ve korkunç
aynen sana katılıyorum ALLAH kolay dogum versın canım sana :)
sezaryen videosunu izledim. içim bir tuhaf oldu ya. çok korkkunçtu en iyisi normal doğum
Amin.İnşallah hepimize...Sana da istediğin vakitte bu duyguyu tatmayı nasip etsin :)
bende normal doğumdan yanayım kesinlikle. kendim sezeryanla doğum yaptım. oğlumun doğmaya niyeti olmayınca... hatta doktor 38. haftayı biraç gün geçiyordu beklemeyelim alalım dedi normal doğum yapamazsın dedi. bende çıktım hastahaneden baska bır hastaneye gittim. oda aynı seyleri soyledi istersen bekle ama normal doğum yapamazsın dedi. ( hiç açılmam olmadığı için) bende 10 gün daha bekledim ama sonuçta yine sezeryanla doğum yaptım. oğlum 3,720gr doğdu.
oh dogumu yapmışsın ya ne mutlu sana ve senın gıbılere:))
normal dogum yapmak istiyorum ama inş olur. kımet.o acıyı tatmak istiyorum bebegimle birlikte yeniden dogmak istiyorum inş.
çok zor oldumu canım dogumunun
ya bende çok korkuyorum normal doğum olayından ama kaçış yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?