Doğuma Hazırlık hangi dogum şeklini seçerdiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hangi dogum şeklini seçerdiniz??

• Ankete Katılan
    107
Ben de sezeryandan çok korkuyorum.Sezeryan olmak zorunda kalırsam kesinlikle epidurali seçerim,bebeğimi hemen kucağıma alabilmek,dünyaya geliş anında ayık olmak için.Ama bacaklarımı hissetmeyeceğimi ve kesileceğimi düşünmek bile istemiyorum.Herşeyin doğalı en iyisidir,bu tartışılmayacak birşey.Şuan 33 haftalık hamileyim,inşallah hayırlısıyla normal doğum yaparım.Ama b normal doğumdan hiç korkmuyorum demek değil,tabii ki korkuyorum ama çok fazla düşünmemeye çalışıyorum.Bugüne kadar ne normal doğum ne de sezeryan videosu izlemedim,asla da izlemem çünkü ben bunu doğurmayacağım diye feryat etmek için çok geç :)) ama bence sezeryan daha zor ve korkunç

kansızlıktan yada çok oguk yer sanırım dogumhane oh ALLAH kurtarmış anneni canım

aynen sana katılıyorum ALLAH kolay dogum versın canım sana :)

bende normal doğumdan yanayım kesinlikle. kendim sezeryanla doğum yaptım. oğlumun doğmaya niyeti olmayınca... hatta doktor 38. haftayı biraç gün geçiyordu beklemeyelim alalım dedi normal doğum yapamazsın dedi. bende çıktım hastahaneden baska bır hastaneye gittim. oda aynı seyleri soyledi istersen bekle ama normal doğum yapamazsın dedi. ( hiç açılmam olmadığı için) bende 10 gün daha bekledim ama sonuçta yine sezeryanla doğum yaptım. oğlum 3,720gr doğdu.

oh dogumu yapmışsın ya ne mutlu sana ve senın gıbılere:))

normal dogum yapmak istiyorum ama inş olur. kımet.o acıyı tatmak istiyorum bebegimle birlikte yeniden dogmak istiyorum inş.

çok zor oldumu canım dogumunun

tabi ki biraz zordu sancım olmadığı için suni sancı verdiler saat 18:20 de sancı verdiler 22:00 da doğumhaneye girdim 22:10 bebeğimi gördüm artık doğmuştu tam karşımda saat vardı baktım 10 dk içinde doğdu 20.10.2010 saat 22:10 kızımı doğurdum

herhsngi bir sağlık problemi teşkil etmediği dürece doktorlar sezeryan önermiyor zaten.herşeyin doğalı güzel arkadaşlar.

en çok normal doğum tercih edilmiş görünüyor amma velakin forumun çoğu ve tabi tr nin çoğu sezeryan oluyor nasıl iş anlayamadım ...

Allah herkesin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…