Hangi doktor?(Anket)

Hangi doktora ameliyat olmalıyım?

• Nihat Kaya

OY: 7 16,7%
  • Hüseyin Balıkçı

OY: 4 9,5%
  • Şaban Çelebi

OY: 5 11,9%
  • Erkan Soylu

OY: 13 31,0%
  • Volkan Kahya

OY: 3 7,1%
  • Aykut Özpür

OY: 3 7,1%
  • İsmaik Küçüker

OY: 7 16,7%

• Ankete Katılan
    42
Sizce kime yaptırmalıyım? Aklımdaki isimler bunlar? Sizden de isim bekliyorum. İstanbuldayım.
Barış çakır, emre ilhan, süleyman taş, mirza fıratı eledim. Bu isimleri istemiyorum. Kemik eğriliği de var.
Özelden de paylaşabilirsiniz düşüncelerinizi. Lütfen yardımcı olun bana. Şimdiden teşekkürler :KK68::KK68:

Merhabalar! Ben revizyon ameliyatimi Guncel Ozturk’e oldum burnum tam olarak duzelmedi cunku ilk ameliyatimi baska bir doktor acik yapmisti zaman icinde cok kaydi burun deliklerim yamuldu cok kotu oldu. Guncel Bey tam olarak duzelmez dedi dedigi gibi de oldu orta hatta cekti ancak kapali yapildigi icin delikler duzelmedi. Ancak kendisi cok basarili bir doktor ve cok iyi bir insan, ilk ameliyatimi bilsem ona yaptirirdim. Simdi ikinci revizyon icin Nazim Cerkes, Nuri Soysal ve Fethi Orak ile gorusmek istiyorum ortalik normale donunce. Sizin aklinizda bir isim var mi?

Dr Erkân Soylu anladığım kadarıyla pek görüşmeler de ilgi ve alakası hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba

Bütçem 20 bin. Bende de kemik eğriliği var. Nefes almam önemli. Sadece görüntü değil sağlık da istiyorum. İstediğim burun tipi burak kayan. Ben de nefes alamama problemleri yüzünden eledim kendisini. O tip bir burun istiyorum.
Bundan 3 yıl önce Reşit Burak Kayan ile görüşmüş hatta ameliyat tarihi almıştım. Daha sonra burada kendisine ameliyat olan kişilerin hepsine özel mesaj attım. Ve ameliyatımı iptal ettim. Çünkü o kadar çok küçültüyor ve kıkırdak alıyor ki burun desteksiz kaldığı için düşüyor. Bana burdan fotoğraflarını gönderen ve daha sonra Salih Emre Üregen'e revizyon olmak durumunda olan kadını hala instagramda takip ederim. Reşit Burak Kayan hakkında ilk ameliyatını olmadan önce onu da bir başkası burnu düştüğü için uyarmış ama o bana olmaz deyip ameliyat olmuş. Ben bunları duyduktan ve gördükten sonra tabi hemen vazgeçtim. O zaman ben de o kadın vasıtasıyla Emre Üregen'i takibe başladım. Estetik defterini geçen gün muayeneye giderek 3 yıl sonra yeniden açtım ama o kadar kararsızım ki çok kötü bir burnum yok bu yüzden ameliyat olmaya çok korkuyorum yapmacık durusa diye. Amacım o doktoru yermek değil açıkcası belki artık daha deneyimlidir ya da her yaptığı burun düşmüyodur benim duyduklarım denk gelmiştir bilmiyorum ama demem o ki her burun sanırım belli oranda küçülebiliyor yıllar içinde düşmemesi için çok küçük burun hayali değil de olduğu gibi kalacak burun hayali kursak daha iyi (:

Bundan 3 yıl önce Reşit Burak Kayan ile görüşmüş hatta ameliyat tarihi almıştım. Daha sonra burada kendisine ameliyat olan kişilerin hepsine özel mesaj attım. Ve ameliyatımı iptal ettim. Çünkü o kadar çok küçültüyor ve kıkırdak alıyor ki burun desteksiz kaldığı için düşüyor. Bana burdan fotoğraflarını gönderen ve daha sonra Salih Emre Üregen'e revizyon olmak durumunda olan kadını hala instagramda takip ederim. Reşit Burak Kayan hakkında ilk ameliyatını olmadan önce onu da bir başkası burnu düştüğü için uyarmış ama o bana olmaz deyip ameliyat olmuş. Ben bunları duyduktan ve gördükten sonra tabi hemen vazgeçtim. O zaman ben de o kadın vasıtasıyla Emre Üregen'i takibe başladım. Estetik defterini geçen gün muayeneye giderek 3 yıl sonra yeniden açtım ama o kadar kararsızım ki çok kötü bir burnum yok bu yüzden ameliyat olmaya çok korkuyorum yapmacık durusa diye. Amacım o doktoru yermek değil açıkcası belki artık daha deneyimlidir ya da her yaptığı burun düşmüyodur benim duyduklarım denk gelmiştir bilmiyorum ama demem o ki her burun sanırım belli oranda küçülebiliyor yıllar içinde düşmemesi için çok küçük burun hayali değil de olduğu gibi kalacak burun hayali kursak daha iyi :-)
Yabancı grupları takip ediyorum. Reşit Burak hala öyle maalesef. Alman bir hastası Almanya’da revizyon yaptıracakmış. Hem gel burda 5800 euro ver, sonra git Almanya’da 6500 euro ver. Kadına üzüldüm valla. Reşit Burak ve Mirza’nın bu sene çok kötü sonuçlarını gördüm.

Yabancı grupları takip ediyorum. Reşit Burak hala öyle maalesef. Alman bir hastası Almanya’da revizyon yaptıracakmış. Hem gel burda 5800 euro ver, sonra git Almanya’da 6500 euro ver. Kadına üzüldüm valla. Reşit Burak ve Mirza’nın bu sene çok kötü sonuçlarını gördüm.
5800 EURO MU OLMUŞ!! 3 yıl önce 5500 TL idi 7 kat arttırmış bi anlamda.

5800 EURO MU OLMUŞ!! 3 yıl önce 5500 TL idi 7 kat arttırmış bi anlamda.
Yurtdışındakilere konaklama vs. ile birlikte verilen paket fiyat 5870 euro imiş evet. Çok lüks otellerde konaklatıcaz felan diyormuş yabancılara asistanları. Otel istemiyoruz diyenlere konaklama dahil fiyat verebiliyoruz diyorlarmış. 5 senelik plastik cerraha bu rakam, çok saçma sapan bir rakam. Bu parayı verene de Allah gerçekten akıl fikir versin :) Sonuçlar ortada yani. Ben görüyorum en azından, o fake, nefes alamayan, sorunlu, kanayıp duran burunları taşımam için üste birisi para verse gerçekten yaptırmam kaldı ki 5000 eurolar ödemek? Asla. Düzeltmek daha pahalıya patlar zira

Son düzenleme:
bu hafta girdiğim konuların çoğunda Murat Sarı övme durumu vardı huzursuz oldum açıkcası gideceğim varsa bile gitmem instagram hesabına bakarsan çok iyi burunlar yapmıyor bence doktor ismi konusuna gelince aynı doktora ameliyat olup biri muhteşem olup diğeri hüsran olan tanıdıklarım oldu ben mesela Emre Üregen i çok beğendim ama nefes garantisi vermiyor benim deviasyonum var ve bu çok önemli Mustafa Karaca estetik cerrahı ama nefes takıntılı deviasyonu çözüp çok iyi nefes alacağımızı iddia ediyor ama doğal burun yapıyor nasıl burun istiyorsun o önemli Reşit Burak Kayan beğenmiştim ama kanatları daralttığı için nefes alamayan hastaları varmış vazgeçtim derdim sadece güzellik olsa hızlı karar veririm ama kemik eğriliği ve burun etleri yüzünden iyi seçim yapmak istiyorum bu yazdıklarımın instagram hesaplarına bakabilirsin Ahmet Alp için çok iyi dediler hastalarıyla konuşmak gerekiyor ben çok meşhur bir doktora gittim sıra beklerken hastalarını gördüm vazgeçtim ablam çok iyi nefes alırken ameliyattan sonra hayatı mahfoldu revizyon oldu yine düzelmedi tekrar ameliyat olacak çok uzun yazdım :) ama bütçeni ve istediğin burun tarzını yazarsan daha çok isim yazarım çok doktorla görüştüm çünkü
Kemik eğriliğini her doktor düzeltemiyor. Ben estetik cerrah olan her doktorun bu konuya hakim olduğunu düşünüp araştırma yapmamıştım. Doktorum da ameliyattan önce düzeltirim dediği için ona inandım. Ameliyattan sonra eğrilik aynen duruyor. Bana sonrasında senin eğriliğin düzelmezdi dedi. Tabii bunu önce söylese ameliyat olmazdım. Önceliğiniz hem güvenilir hem de eğrilik düzeltmede başarılı bir doktor olsun.

Merhabalar! Ben revizyon ameliyatimi Guncel Ozturk’e oldum burnum tam olarak duzelmedi cunku ilk ameliyatimi baska bir doktor acik yapmisti zaman icinde cok kaydi burun deliklerim yamuldu cok kotu oldu. Guncel Bey tam olarak duzelmez dedi dedigi gibi de oldu orta hatta cekti ancak kapali yapildigi icin delikler duzelmedi. Ancak kendisi cok basarili bir doktor ve cok iyi bir insan, ilk ameliyatimi bilsem ona yaptirirdim. Simdi ikinci revizyon icin Nazim Cerkes, Nuri Soysal ve Fethi Orak ile gorusmek istiyorum ortalik normale donunce. Sizin aklinizda bir isim var mi?
Ben de revizyon dusunuyorum ve fethi orakla gorusmek istiyorum da emin olamadim

Bundan 3 yıl önce Reşit Burak Kayan ile görüşmüş hatta ameliyat tarihi almıştım. Daha sonra burada kendisine ameliyat olan kişilerin hepsine özel mesaj attım. Ve ameliyatımı iptal ettim. Çünkü o kadar çok küçültüyor ve kıkırdak alıyor ki burun desteksiz kaldığı için düşüyor. Bana burdan fotoğraflarını gönderen ve daha sonra Salih Emre Üregen'e revizyon olmak durumunda olan kadını hala instagramda takip ederim. Reşit Burak Kayan hakkında ilk ameliyatını olmadan önce onu da bir başkası burnu düştüğü için uyarmış ama o bana olmaz deyip ameliyat olmuş. Ben bunları duyduktan ve gördükten sonra tabi hemen vazgeçtim. O zaman ben de o kadın vasıtasıyla Emre Üregen'i takibe başladım. Estetik defterini geçen gün muayeneye giderek 3 yıl sonra yeniden açtım ama o kadar kararsızım ki çok kötü bir burnum yok bu yüzden ameliyat olmaya çok korkuyorum yapmacık durusa diye. Amacım o doktoru yermek değil açıkcası belki artık daha deneyimlidir ya da her yaptığı burun düşmüyodur benim duyduklarım denk gelmiştir bilmiyorum ama demem o ki her burun sanırım belli oranda küçülebiliyor yıllar içinde düşmemesi için çok küçük burun hayali değil de olduğu gibi kalacak burun hayali kursak daha iyi :-)
Aynen cok kıkırdak alan doktorların yaptıgı burunlar gittikce kücülüyp ve düşüyo.İleri vadede cok sorunlu.O kalkık kavisli yapan tüm doktorların yaptıgı burunlar öyle ileri vadede sorun yaraTıyo onlara sakın olmayın.Cok kişi var etrafta revizyon olmak zorunda kalan.Kıkırdak ve etinizi kemiginize zarar vermeyen en minimum düzeyde onları alan doktora olun sonra sonucları düzeltilemez derecede zor olabilir tecrübeyle sabit.

Back
X