Hemen hemen bir cok doktorlar gorustum iclerinden sanirim en sicak geleni Ismail bey idi ,Instagran sayfasina bakarsiniz gercekten muthis bir doktor.Cok sicakkanli,cok ilgili,diger bir cok doktordan cok buyuk bir avantaji var,belirli bir kalipta burun yapan bir doktor degil,size en yakisan neyse hastanin da istekleri dahilinde yapiyor.Hesabinda cesit cesit yapilmis burunlar var hic biri birbirine benzemez inanilmaz dogal.Hakkinda oljmsuz yotum okuyamayacaginiz ender doktorlardan.Kendisine ameliyat olmadim olmayida cok cok istiyordumSamsun'a gidebilme ihtimalim yok gibi birsey,Istanbul'a da gelecegi zamanlar henuz belirlenmemis,ben de yudt disjndan Turkiye ye iki ayligina gelicegim icin denklestirme isi cok zor oldugundan goz ardi ettim ama yalan yok ben Ismail beyin ameliyati yapmasini hep hayal etmisimdir,kismet...Bende haziranin 21 icin Ahmet Alp ten randevu aldim,tavsiye ederim iyi bir doktordur,yaptigi bir cok burun basarilidir.Aykut beyide daha once burdan okuyup arastirmistim,yaptigi burunlar gercejten guzel,fakat cok fazla problem yasayn kisilerin yorumunu okuyunca vazgectim,cok cok tavsiye edemem...bu arada benden tavsiye deviasyonlu burunlari kbb doktorlara yaptirmak cok daha avantajli olur,plastik cerrah burunun goruntusuyle ilgilenir kbb ci icin once saglikli burun sonrasi sekil gelir