Hangi doktor?(Anket)

Hangi doktora ameliyat olmalıyım?

• Nihat Kaya

OY: 7 16,7%
  • Hüseyin Balıkçı

OY: 4 9,5%
  • Şaban Çelebi

OY: 5 11,9%
  • Erkan Soylu

OY: 13 31,0%
  • Volkan Kahya

OY: 3 7,1%
  • Aykut Özpür

OY: 3 7,1%
  • İsmaik Küçüker

OY: 7 16,7%

• Ankete Katılan
    42
Benim 2 ay oldu bende panik atak var ameliyattan çıkınca nefes alamazsam ölürüm dedim. Nefes alacaksın dedi ve çıktığım anda öyle nefes aldımki burun üşüdü. biraz indirim yapılmıştı size de olur sanırım konuşursanız. Foto koyarım kendi albimüme öncesi ve sonrası fotosu. Çok pozitif ve para canlısı olmayan biri. Öyle piyasadaki diğer doktorlar gibi değil sanırım bu çok önemli bir ayrıntı. Ben herkese tavsiye ediyorum.
Ömer Faruk bey var asıl ıstedıgım doktor kendisi lakin gecen seneden bu seneye 4 5 bin artıs oldu her ay da zam yapıyor lar.. Letdown teknıgı her burna uygulanmıyor lakin en malulu o burun sırtı korunması acısından.. Sıızn burnunuz cok guzel olmus ama 5 bin e olması ayrıca guzel tabıkı... Sonrası ıcın tampon lar yaralar herkes bırsey diyor ama bnm en buyuk cekıncem yara kanama kanı yutma korkusu bilgi ıcın cok saolun

Cok sevindim gecmıs olsun ınsallah cok cok ıcinıze sınmıstır darısı bız olmak isteyenlere
Inanın dr a güvenin ve gerisi gelecek ben çok şükür kolay geçirdim ve korkulacak bisey değilmiş sonrası zor belkide psikoloji tarafı oldumu olacakmı bisey varmı çevreye kulak aşmamak grrek

Bu arada kan kusma işini ilk kez duyuyorum bunu düşünüp kendinizi sıkmayın ben operasyondan çıktım dinlendim akşamı da kadın dizisini izledim tamponu sevmedim sünuz ameliyatı da oldum ben sumukten tıkandım çok hemşire gelip şu sıktı burnuma akıttık kandır sumuktur ne varsa burnunda da az buz işlem yoktu yani dikiş doluydum 4.haftam mutluyum darısı sizlerin başına

Inanın dr a güvenin ve gerisi gelecek ben çok şükür kolay geçirdim ve korkulacak bisey değilmiş sonrası zor belkide psikoloji tarafı oldumu olacakmı bisey varmı çevreye kulak aşmamak grrek
Ah maalesef doktor konusunda kıme elımınatsam zam yaptı o oldu su oldu derken bugun oldu iyice arttı bide bnm iki ve 4 yasında oglum var onlarla zprlanırım koruyamam diyede korkuyorum ama cok saolun gercekten iyi geldi yazismak

Ah maalesef doktor konusunda kıme elımınatsam zam yaptı o oldu su oldu derken bugun oldu iyice arttı bide bnm iki ve 4 yasında oglum var onlarla zprlanırım koruyamam diyede korkuyorum ama cok saolun gercekten iyi geldi yazismak
Allah bağışlasın benim kilerde 4bucuk oğlum ve 9 yasinda kızım bende korumaya çalışıyorum burnumu haklisiniz epey pahalı malesef ama umarım anlaşmalı hastane ve iyi bir dr a denk gelirsiniz

Allah bağışlasın benim kilerde 4bucuk oğlum ve 9 yasinda kızım bende korumaya çalışıyorum burnumu haklisiniz epey pahalı malesef ama umarım anlaşmalı hastane ve iyi bir dr a denk gelirsiniz
Maaşallah sizşnde evlatlarımızı Rabbım korusun 🤲 kimse olmayısı ıst ailem uzakta kucuk cocuklar derken bugun oldu korkulardan tabı😁 sımdı yazısmalar cok II geldi ama ıns hayırlı zmnda banada nasip olsun 🤲

Maaşallah sizşnde evlatlarımızı Rabbım korusun 🤲 kimse olmayısı ıst ailem uzakta kucuk cocuklar derken bugun oldu korkulardan tabı😁 sımdı yazısmalar cok II geldi ama ıns hayırlı zmnda banada nasip olsun 🤲
9 yaşındaki kızım diyabet insulin kullanıyor bakacak kimseler yok ve odada benle kaldı insulin yaptım o halde bi kere hemşire yaptı uyumuşum:) babada anlamıyor hala o işlerden kızım 4 yıldır hasta, oğlumu da ablama bıraktım şansa o da evdeydi anlayacağın bendede kimse yoktu ve eve geldim oğlum ateşlendi hastanede aksana kadar bekleydi ben ameliyattan çıkınca almaya geldiler mikrop kaptı kesin çok meşakatli fakat bitti korkma biz anneler başa cikariz ne varsa ;)

9 yaşındaki kızım diyabet insulin kullanıyor bakacak kimseler yok ve odada benle kaldı insulin yaptım o halde bi kere hemşire yaptı uyumuşum:) babada anlamıyor hala o işlerden kızım 4 yıldır hasta, oğlumu da ablama bıraktım şansa o da evdeydi anlayacağın bendede kimse yoktu ve eve geldim oğlum ateşlendi hastanede aksana kadar bekleydi ben ameliyattan çıkınca almaya geldiler mikrop kaptı kesin çok meşakatli fakat bitti korkma biz anneler başa cikariz ne varsa :KK66:
Kızınızın adını rica edıcem dua etmek İcin... Rabbım safı ismiyle sifa versin vpk cok iyi olsun ınsallah.... Maasallah sırtınız yere gelmesin ınsallah gercekten cok daha zor sartlar soyledınız bnm kaygı korkularım da bunlar bı nevi ama cok net bir cumle kurdunuz biz anneler nelere gogus germıyoruz ki Rabbım yardım ediyor daima... Pozitif olmanızbır anne olarak nasihat lerınız gercekten güc verdi 🤲 cok saolun

Kızınızın adını rica edıcem dua etmek İcin... Rabbım safı ismiyle sifa versin vpk cok iyi olsun ınsallah.... Maasallah sırtınız yere gelmesin ınsallah gercekten cok daha zor sartlar soyledınız bnm kaygı korkularım da bunlar bı nevi ama cok net bir cumle kurdunuz biz anneler nelere gogus germıyoruz ki Rabbım yardım ediyor daima... Pozitif olmanızbır anne olarak nasihat lerınız gercekten güc verdi 🤲 cok saolun
Canım çok sağol Allah razı olsun senden dua en ihtiyacımız olan şey adı Emine Simay kızımın,Allah başka dert vermesin hepsi aşılıyor inan ki ben de hayatı birakmadim kendimi çok salmıştım toparladım çok şükür ben başka diyabet ailelerine de gönüllü desteğim hep yeni tanılarda önceliğim moral olmak onlara

Canım çok sağol Allah razı olsun senden dua en ihtiyacımız olan şey adı Emine Simay kızımın,Allah başka dert vermesin hepsi aşılıyor inan ki ben de hayatı birakmadim kendimi çok salmıştım toparladım çok şükür ben başka diyabet ailelerine de gönüllü desteğim hep yeni tanılarda önceliğim moral olmak onlara
Dua dunya ve ahiretin anahtarı yer gök dua uzerıne deniliyor ya ıste gercekten oyle ınsallah ismi ile edecegım Rabbım dermansız dert vermesin Şafi ismi ile sifa versin ınsallah gonullu oldugunuz kurumda da bbnm bile tebessüm ettırdıgınız gıbı nice insanların gonlu rahatlar.. Cok ıyı yapmıs sınız bende iki yavrum ust uste oldu birden bir bunalıma girdim ama Allaha sukur her halimize tabıkı lakin yasım gecıyor gectık e goruntu olarak ta tıkanıklık olarak ta ilerliyor oyızden olmam gerek ıns nasıp te olursa cesaretlendırdınız varolun

Dua dunya ve ahiretin anahtarı yer gök dua uzerıne deniliyor ya ıste gercekten oyle ınsallah ismi ile edecegım Rabbım dermansız dert vermesin Şafi ismi ile sifa versin ınsallah gonullu oldugunuz kurumda da bbnm bile tebessüm ettırdıgınız gıbı nice insanların gonlu rahatlar.. Cok ıyı yapmıs sınız bende iki yavrum ust uste oldu birden bir bunalıma girdim ama Allaha sukur her halimize tabıkı lakin yasım gecıyor gectık e goruntu olarak ta tıkanıklık olarak ta ilerliyor oyızden olmam gerek ıns nasıp te olursa cesaretlendırdınız varolun
Amin 🤲 Dualar da olmasa nasıl rahata ererdik hicbir mal mülk değiştirmiyor gerçeği safi ism-i ile kim şifa bekliyorsa sifa dağıtsın rabbim.Tebessum ettirdiysem ne mutlu bana, gerçekten bende bekarken biraz hassastım fakat çocuklar olunca değiştim şimdi başkalarının dert ettikleri bana kuruntu geliyor her yük kişiye ağırmış dilerim herkes daha beteri olduğunu düşünür ve tevekkül eder.benim de hem nefesti et ve sinüs kemik eğrilikleri estetik bi arada astım gibi olmuştum sigara yida biraktim 3aydir inş daha içmem şimdi 1. Ay bakalım dilerim nefesim açılır biraz daha şimdi sis ici.

Annemin de astım hastalığı var gibiydi nefesiyle ilgili de ciddi sorunları vardı. Burun ameliyatından sonra acayip rahatladı. Nerdeyse hiç doğru nefes alamıyormuş. Kilo vermekte çok zorlanıyordu alakası mutlaka vardır diye düşünüyorum şimdi biraz dikkat etmeye başladı daha kolay kilo veriyor.

Dr.süleyman taşa burun ameliyatı oldum ve cok memnum kaldım binlerce şükürler olsun karşıma cıkartana ☺️☺️ ben değil sadece arkadaslarım ailemdende olanlar var vallahi gözünüz kapalı olabilirsiniz ayrıca doğal bir burun yaptı resim yükledim bakabilirsiniz gerek asistanı gerek kendisi cok ilgilidirler 👍👍👍 dr.süleyman taş 👍

Eklentiler

• 07EF1EBB-CD6F-40AE-A80C-792D3C4E7A16.webp
    07EF1EBB-CD6F-40AE-A80C-792D3C4E7A16.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 275
Dr.süleyman taşa burun ameliyatı oldum ve cok memnum kaldım binlerce şükürler olsun karşıma cıkartana ☺☺ ben değil sadece arkadaslarım ailemdende olanlar var vallahi gözünüz kapalı olabilirsiniz ayrıca doğal bir burun yaptı resim yükledim bakabilirsiniz gerek asistanı gerek kendisi cok ilgilidirler 👍👍👍 dr.süleyman taş 👍
Maaşallah gamze hanım adınıza cok sevindim darısı bızlere ıns

Hemen hemen bir cok doktorlar gorustum iclerinden sanirim en sicak geleni Ismail bey idi ,Instagran sayfasina bakarsiniz gercekten muthis bir doktor.Cok sicakkanli,cok ilgili,diger bir cok doktordan cok buyuk bir avantaji var,belirli bir kalipta burun yapan bir doktor degil,size en yakisan neyse hastanin da istekleri dahilinde yapiyor.Hesabinda cesit cesit yapilmis burunlar var hic biri birbirine benzemez inanilmaz dogal.Hakkinda oljmsuz yotum okuyamayacaginiz ender doktorlardan.Kendisine ameliyat olmadim olmayida cok cok istiyordumSamsun'a gidebilme ihtimalim yok gibi birsey,Istanbul'a da gelecegi zamanlar henuz belirlenmemis,ben de yudt disjndan Turkiye ye iki ayligina gelicegim icin denklestirme isi cok zor oldugundan goz ardi ettim ama yalan yok ben Ismail beyin ameliyati yapmasini hep hayal etmisimdir,kismet...Bende haziranin 21 icin Ahmet Alp ten randevu aldim,tavsiye ederim iyi bir doktordur,yaptigi bir cok burun basarilidir.Aykut beyide daha once burdan okuyup arastirmistim,yaptigi burunlar gercejten guzel,fakat cok fazla problem yasayn kisilerin yorumunu okuyunca vazgectim,cok cok tavsiye edemem...bu arada benden tavsiye deviasyonlu burunlari kbb doktorlara yaptirmak cok daha avantajli olur,plastik cerrah burunun goruntusuyle ilgilenir kbb ci icin once saglikli burun sonrasi sekil gelir

Ömer Faruk bey var asıl ıstedıgım doktor kendisi lakin gecen seneden bu seneye 4 5 bin artıs oldu her ay da zam yapıyor lar.. Letdown teknıgı her burna uygulanmıyor lakin en malulu o burun sırtı korunması acısından.. Sıızn burnunuz cok guzel olmus ama 5 bin e olması ayrıca guzel tabıkı... Sonrası ıcın tampon lar yaralar herkes bırsey diyor ama bnm en buyuk cekıncem yara kanama kanı yutma korkusu bilgi ıcın cok saolun

Ne kadar diyor Ömer Faruk Bey?

Merhaba, Erkan soylu ya geçen hafta 250 tl muayene ücreti ödeyerek gittim ancak hiçte forumda yazıldıgı gibi ilgili, cana yakın değildi çünkü beyefendiyi aşırı şımartmışlar maalesef. Bu arada birçok dr muayene ücreti almıyor ama hastane iyice ticarete dökmüş olayı keşke bende gitmeseydim çok pişman oldum birazdan neden oldugunu anlayacaksınız...
Ücreti ödedikten sonra kendisi ile görüştüm max 5 dk muayene edip nisan ayında ameliyat yapabiliriz dedi sonra ameliyat ücreti sordum ukala bir şekilde biz para işlerine bakmayız bizi bağlamaz tarzında bir laf söyledi. Muhasebeye yönlendirdi muhasebede Abdullah isminde bir adam var onla görüştük normalde asistanı 12 bin tlden başlıyor demelerine rağmen bana 15 bin tl dedi, bende dedimki 12 bin tl denmişti bana neden şimdi 3 bin tl fazla veriyorum dedim , hocamız çok yoğun maalesef çok indirim yapamıyoruz dediler sonra 14 bine düşürdü bizde eşimle moralimiz bozularak geri döndük. Sonra instagramdan araştırdım ki 12 bin liraya yapıyorlarmış ama talep çok diye resmen kazıklamaya başlamışlar.
Yani hem ücretli muayene olup hemde kazıklanmaya çalıştım şimdi başka bir dra gideceğim prof fahrettin beye kendisi acıbademde ameliyat yapmasına rağmen muayene ücreti almayacağını söyledi onuna görüştükten sonra akıbeti yazacağım.

Dr.süleyman taşa burun ameliyatı oldum ve cok memnum kaldım binlerce şükürler olsun karşıma cıkartana ☺☺ ben değil sadece arkadaslarım ailemdende olanlar var vallahi gözünüz kapalı olabilirsiniz ayrıca doğal bir burun yaptı resim yükledim bakabilirsiniz gerek asistanı gerek kendisi cok ilgilidirler 👍👍👍 dr.süleyman taş 👍
Evet çok doğal olmuş, sonrası öncesi fotoğraflar ise bunlar hiçbir değişiklik görünmeyecek kadar doğal. Bu kadar minimal bir değişiklik için bu kadar fahiş bir ücret ödemeye değmez kendisine.

Volkan Kahya ve İsmail Küçüker’in sonradan dağılan burnunu gördüm. İsmail Küçüker’in bir de kendi yaptığı burnun revizyonunu yaptığını gördüm. O nedenle ikisini eliyorum. Erkan Soylu’nun çalıştığı hastaneyi sevmiyorum, her gittiğinde muayene ücreti almasından pek hoşlanmadım. Aykut Özpür hakkında birçok şikayet var. Hüseyin Balıkçı biraz fake yapıyor, doğal istiyorsan uygun değil ama yapmacık çok kavisli kalkık burun istiyorsan uygun. Şaban Çelebi’nin yaptığı bazı burunları beğenmedim. Nihat Kaya’nın yaptığı 5 burnu gördük. İkisi mükemmeldi, birisi iyiydi. Birisi ortalama, birisi ortalamanın biraz altındaydı. Cevabım: Nihat Kaya Şikayetlere rağmen risk alıyım diyorsan Aykut Özpür Ömer Faik Sagun da bir arkadaşımın burnunu çok güzel yaptı 2017 senesinde

Back
X