- 7 Mart 2015
- 851
- 88
- 98
- Konu Sahibi sanane0025
-
selamlar arkadaslar
hala kararimi veremedim.. gerci verdim ,yanliz ilhanda ocak 2016 ayinda reveziyon verildi.. cok gec oldugu icin baris cakir hakkinda ögrenmek istediklerim var.. bana cakiri tavsiye edermisiniz??
almanyadaki doktorlar hep cakiri tavsiye ediyomus diye duymustum..
sahsende almanyada yasadigim icin..
istanbuldada bisürü burun estetiginde anliyan doktorlarda oldugu icin kafam karisti??
Ikisi de degil. Acik farkla Goksel diyorum.
Abdulkadir Goksel, arastirmani oneririm.Suan sordugun soruyu zamaninda bende cok sordum, bir emre ilhanin instagramdaki eski hasta fotolari, bir baris cakirin kilere bakip duruyor, karar veremiyordum. Yaptiklari isler kesinlikle kotu degil, zaten onu yargilamak bana dusmez, sadece ne biliyim bir turlu emin olamadim, hem dogal hem guzel olsun istiyordum, bir turlu diledigim dogalligi goremedim. Sonra Abdulkadir Goksel sans iste karsima cikti ismi, instagramina baktim, hem kendisi hem eski hastalarinin fotograflari cok etkiledi beni. Daha tanismadan isindim, tanisinca daha cok sevdim. Kesinlikle arastirmani oneririm. Muthis bir doktor!
ben kalkik burun istiyorum.. acep baris cakir kalkik yapimudur.. seninkisine bakarsak senin burunda gercekten güzel.. birazda kalkik.. tam hayalimdeki burun...
Merhaba, Ben 1 ay önce Barış Çakır a ameliyat oldum. Bence ikisi de çok iyi doktor. Barış bey kalkık yapmıyor ama. Doğal burun yapıyor genelde.
Canım benim fikrimi belirttim ben. Hadi hayırlı seçimler sana.eminmisin kalkik yapmadigina.. bi kac resim gördüm bazi hastalarda kalkik burun yapmis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?