Hangi doktor ? Ilhan mi Cakirmi?

sanane0025

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
851
88
98
selamlar arkadaslar

hala kararimi veremedim.. gerci verdim ,yanliz ilhanda ocak 2016 ayinda reveziyon verildi.. cok gec oldugu icin baris cakir hakkinda ögrenmek istediklerim var.. bana cakiri tavsiye edermisiniz??

almanyadaki doktorlar hep cakiri tavsiye ediyomus diye duymustum..
sahsende almanyada yasadigim icin..
istanbuldada bisürü burun estetiginde anliyan doktorlarda oldugu icin kafam karisti??

Ikisi de degil. Acik farkla Goksel diyorum.
Abdulkadir Goksel, arastirmani oneririm.Suan sordugun soruyu zamaninda bende cok sordum, bir emre ilhanin instagramdaki eski hasta fotolari, bir baris cakirin kilere bakip duruyor, karar veremiyordum. Yaptiklari isler kesinlikle kotu degil, zaten onu yargilamak bana dusmez, sadece ne biliyim bir turlu emin olamadim, hem dogal hem guzel olsun istiyordum, bir turlu diledigim dogalligi goremedim. Sonra Abdulkadir Goksel sans iste karsima cikti ismi, instagramina baktim, hem kendisi hem eski hastalarinin fotograflari cok etkiledi beni. Daha tanismadan isindim, tanisinca daha cok sevdim. Kesinlikle arastirmani oneririm. Muthis bir doktor!

merhaba, bende sizinle benzer durumdayım ama benim ilk ameliyat olucak sanırım senin revizyon..
Bende barış çakır,emre ilhan ve bir üçüncü olarak emre üregen üzerinde yoğunlaşıyorum.
emre ilhanın da güzel burunlar ama ben estetisyen olsun istiyorum.
şu sıralar intagramda yakın takipteyim emre üregen ve barış çakır arasında olacak kararım sanırım.
İlk ameliyatınızı İstanbul da mı olmuştunuz?

ilk amilyatim olcak :) emre ilhaninda verdigi reveziyon cok gec.. ocak ayinda.. oyüzden baris cakir hakkinda bilgilendirilmek istedim... cok zor bir durumdayim.. emre ilhani cok isterim.. ama o karda kisda nasil gidilir bilemiyom.. yaz aylarinda olsa yine neyse...

evet abdulkadir gökselde iyi.. yanliz onun yaptigi burunlardan bitürlü etkilenmedim :/

baris cakirin meselah ince yaptigi burunlar cok güzel oluyor..
benimde burnum ince oldugu icin güzel dururmus diyor..

herkesin begenisi farkli tabii ki. Pek cok doktor hakkinda pek cok soylenti geziyor ortada. Baris cakirin ugrastirmayacak az sorunlu burunlari ameliyat ettigi, ya da emre ilhanin yaptigi burunlarin cok kalkik ve hep birbirine benzedigi vs vs. hangi birine inanalim,icine sinen doktoru sec, gerisi birazcik sana bagli, herkesin burnunda ayni sonuc olmasi imkansiz. Yani kimisi icin kalkiklik onemli, kimisi icin dogallik doktor seciminde basarilar diliyorum

ben kalkik burun istiyorum.. acep baris cakir kalkik yapimudur.. seninkisine bakarsak senin burunda gercekten güzel.. birazda kalkik.. tam hayalimdeki burun...

ben kalkik burun istiyorum.. acep baris cakir kalkik yapimudur.. seninkisine bakarsak senin burunda gercekten güzel.. birazda kalkik.. tam hayalimdeki burun...

Benim doktorum Abdulkadir Goksel. Asla bana kalkik burun yap yada soyle yap demedim. Size guveniyorum, bana yakisan burnu yapin. Dogal olsun, guzel olsun dedim. Boyle bir sey cikti ortaya. Yuzum demekki bunu kaldirdi. Herkesin yuzune gidicek bir burun var. Ben doktoruma guvendim. Beklentilerinin ne boyutta oldugu da onemli. Benim mentalitem, aman ben zaten begeniyorum kendimi duzgun bir burnum olsundu. Minimum beklenti ile ameliyata girdim, doktorum cok guzel olucak burnun dedigi halde. Sonuctan ikimizde memnunuz. Darisi basiniza

[photo="medium"]1228317[/photo]

Buyuktu bence , albumume girip bakabilirsin. Hala sislikler var ama suanki hali bile bana cok guzel geliyor.

Merhaba, Ben 1 ay önce Barış Çakır a ameliyat oldum. Bence ikisi de çok iyi doktor. Barış bey kalkık yapmıyor ama. Doğal burun yapıyor genelde.

su doktor soyle yapiyor bu doktor boyle yapiyordan cok, kim kisinin yuzune yakisani yapiyor u arastirsaniz daha yararli olur diye dusunuyorum. Benim doktorumun kalkik yaptigi burun da var kalkik olmayan da kimin yuzu neyi kaldiriyorsa, ne en cok yakisirsa onu yapiyor anlayacaginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…