Hangi Doktor kafayi bozdum artik

tigerr

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2022
11
1
16
27
Burak Bayraktar
Recai mazlumoglu
Sehruz seyda
Erdem caglar
Ersin Sengul
Oguz kaan onder
Yusuf ozturkcu
Erdi ozdemir
Ali oguz demir
Ercan pinar
Mehmet subasi
Turgut yuce
Ismail coban
Sukru turan
Ergun kurun
Muhammet dagkiran
Sedat koyunsever
Bertan baran demir

Sizce hangi doktor lutfen yardim edin bu hafta halletmem lazim bu isi anlasma isini

Çok büyük bir liste.Seçeneklerinizi biraz küçültüp 5’e kadar indirmenizi hepsiyle görüştükten sonra karar vermenizi öneririm.Sadece ameliyat masası fotoğrafı paylaşan,ön görünümleri sık göstermeyen varsa ilk olarak onları eleyebilirsiniz.
Revizyon yapıp yapmaması,yapıyorsa ne tür burunları düzelttiği de bir kriter.Sık revizyon yapanlar ilk ameliyatlarda genelde başarılı olurlar.Gelecekte sorun yaşarsanız sorununuzu çözecek donanıma da sahip olurlar.

Burak Bayraktar
Recai mazlumoglu
Sehruz seyda
Erdem caglar
Ersin Sengul
Oguz kaan onder
Yusuf ozturkcu
Erdi ozdemir
Ali oguz demir
Ercan pinar
Mehmet subasi
Turgut yuce
Ismail coban
Sukru turan
Ergun kurun
Muhammet dagkiran
Sedat koyunsever
Bertan baran demir

Sizce hangi doktor lutfen yardim edin bu hafta halletmem lazim bu isi anlasma isini
Kesinlikle İzmir can kopal burun için

Çok büyük bir liste.Seçeneklerinizi biraz küçültüp 5’e kadar indirmenizi hepsiyle görüştükten sonra karar vermenizi öneririm.Sadece ameliyat masası fotoğrafı paylaşan,ön görünümleri sık göstermeyen varsa ilk olarak onları eleyebilirsiniz.
Revizyon yapıp yapmaması,yapıyorsa ne tür burunları düzelttiği de bir kriter.Sık revizyon yapanlar ilk ameliyatlarda genelde başarılı olurlar.Gelecekte sorun yaşarsanız sorununuzu çözecek donanıma da sahip olurlar.
Recai mazlumoglu
Ali oguz demir
Yusuf ozturkcu
Erdi ozdemir
Ismail coban
Sukru turan
Muhammet dagkiran
Sedat koyunsever
Bertan baran demir

önden burun paylaşmayanlar kısmına o kadar katılıyorum ki :(

Burak Bayraktar
Recai mazlumoglu
Sehruz seyda
Erdem caglar
Ersin Sengul
Oguz kaan onder
Yusuf ozturkcu
Erdi ozdemir
Ali oguz demir
Ercan pinar
Mehmet subasi
Turgut yuce
Ismail coban
Sukru turan
Ergun kurun
Muhammet dagkiran
Sedat koyunsever
Bertan baran demir

Merhaba bende düşünüyorum erdem çağlar oğuz kaan önder ve Erkan soylu arasında oldunuz mu siz

Burak Bayraktar
Recai mazlumoglu
Sehruz seyda
Erdem caglar
Ersin Sengul
Oguz kaan onder
Yusuf ozturkcu
Erdi ozdemir
Ali oguz demir
Ercan pinar
Mehmet subasi
Turgut yuce
Ismail coban
Sukru turan
Ergun kurun
Muhammet dagkiran
Sedat koyunsever
Bertan baran demir

Maalesef hiçbirini duymadım.Hangi şehirdesiniz?Ankara için bende tural bey ve gürcan bey arasında kaldım😭

Burak Bayraktar
Recai mazlumoglu
Sehruz seyda
Erdem caglar
Ersin Sengul
Oguz kaan onder
Yusuf ozturkcu
Erdi ozdemir
Ali oguz demir
Ercan pinar
Mehmet subasi
Turgut yuce
Ismail coban
Sukru turan
Ergun kurun
Muhammet dagkiran
Sedat koyunsever
Bertan baran demir

Kesinlikle Ercan Pınara ameliyat olmuş biri olarak kendisini tavsiye ederim

Dr erdi özdemir
Dr bertan baran demir

Hangisi sizce lütfen acilll
Bu kadar acele etmemenizi öneririm. Bir kez olsun tam olsun. Listenizde cok fazla isim var bence de, birçoğu da ya ameliyat masasında ya da sadece yan profilden fotoğraf paylaşmış. Özellikle de kalın derili burunlar ameliyat masasindaki şekilde kalmıyor. Doktorunuzun sık sık revizyon yapan, memnuniyet yüksek olan, egoist olmayan, ameliyat sonrası hataları kabullenip çözüm arayacak biri olmasına özen gostermenizi tavsiye ederim. Bence burada burun estetigiyle ilgili açılan tüm konuları da okuyun, benim doktor elememde ve neye göre karar vermemi kararlaştırmamda çok yardımcı oldu.

Sahruz beye ameliyat oldum memnun değilim düzgün bir burnum olmasına ragmen ufak tefek dokunusları bile tam yapamayıp burnumu mahvetti. Ve kendisine ulasmak ameliyat olana kadar harikayken ameliyattan sonra imkansız asistanı size canı isteyince dönüs yapıyor.

Back
X