Hangi Doktor kafayi bozdum artik

tigerr

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2022
11
1
16
27
Burak Bayraktar
Recai mazlumoglu
Sehruz seyda
Erdem caglar
Ersin Sengul
Oguz kaan onder
Yusuf ozturkcu
Erdi ozdemir
Ali oguz demir
Ercan pinar
Mehmet subasi
Turgut yuce
Ismail coban
Sukru turan
Ergun kurun
Muhammet dagkiran
Sedat koyunsever
Bertan baran demir

Sizce hangi doktor lutfen yardim edin bu hafta halletmem lazim bu isi anlasma isini

Burak Bayraktar
Recai mazlumoglu
Sehruz seyda
Erdem caglar
Ersin Sengul
Oguz kaan onder
Yusuf ozturkcu
Erdi ozdemir
Ali oguz demir
Ercan pinar
Mehmet subasi
Turgut yuce
Ismail coban
Sukru turan
Ergun kurun
Muhammet dagkiran
Sedat koyunsever
Bertan baran demir

Sizce hangi doktor lutfen yardim edin bu hafta halletmem lazim bu isi anlasma isini
ben bu mart ayında Ersin Şengül'e ameliyat oldum. aradan 9 ay geçti ve burnum MÜKEMMEL. hem çok iyi nefes almaya başladım, hem de ameliyattan sonra yüzü gözü haftalarca morarıp şişen insanlara da çok şaşırdım, çünkü benim yüzümde morluk neredeyse hiç olmadı. bence zaten kulak burun boğaz cerrahları rinoplasti işini çok daha iyi yapıyor, Ersin Bey simetri ve sağlamlık konusunda da resmen obsesif. benim bir şey istememe gerek kalmadı, o gerekeni yaptı. ne kadar teşekkür etsem az.

Estetik ameliyat olmayın, doktorlar için sonucu önemli olmayan artı bir operasyondan başka bir şey değilsiniz. Burnumdan ameliyat oldum, bir yıl sonra kaburgamdan greft ile revizyon oldum. ilk ameliyat sonrası ikinci ameliyatı beklediğim süreç çok zor bir dönemdi nasıl çıldırmadım bilmiyorum.

Estetik ameliyat olmayın, doktorlar için sonucu önemli olmayan artı bir operasyondan başka bir şey değilsiniz. Burnumdan ameliyat oldum, bir yıl sonra kaburgamdan greft ile revizyon oldum. ilk ameliyat sonrası ikinci ameliyatı beklediğim süreç çok zor bir dönemdi nasıl çıldırmadım bilmiyorum.
Pazartesi ameliyat öncesi güzel yorum oldu benim için 😃😃

Burak Bayraktar
Recai mazlumoglu
Sehruz seyda
Erdem caglar
Ersin Sengul
Oguz kaan onder
Yusuf ozturkcu
Erdi ozdemir
Ali oguz demir
Ercan pinar
Mehmet subasi
Turgut yuce
Ismail coban
Sukru turan
Ergun kurun
Muhammet dagkiran
Sedat koyunsever
Bertan baran demir

Erdem Çağlar pişmanlık o kadar çok hastası var ki ameliyat sonrası da ilgilenemiyor ve yoğunluğundan dolayı kime ne yaptığını da hatırlamıyor benim burnumu yamuk yaptı revizyon yapalım dedi insanlar aynı doktora tekrar ameliyat olma demişti keşke dinleseydim Erdem Çağlar pişmanlık

Back
X