- 17 Haziran 2014
- 203
- 36
- 38
- Konu Sahibi musmutluanne
-
Sevgili yeni anne adayları hangi dr ve hastaneye gidiyorsunuz ve memnun musunuz:)
bende daha gıdeceğim doktoru belirlemedım açıkçası..eve yakın dıye Kolan hastanesı ŞİŞLİ de Meliz Onbaşıoğlunu tercıh ettım ..yarın ılk ramdevumuz olacak bi aksilik olamzsa ama tavsıyeleri beklıyorum...
aynen canım benim de yarın ilk randevum olacak. daha önce kadın hastalıkları için gittiğim bi dr vardı ve çok memnun kalmıştım.bana uzak olmasına rağmen onu tercih edicem şimdilik . ama yeni tavsiyelere ben de açığım :) bu arada gideceğim dr ayşe duman , özel muanehanesinde hizmet veriyor
kavacık fsm tıp merkezi yeter hanıma gidiyorum. rastgele gitmeye başladık. aramızda bir samimiyet yok ama idare ediyoruz işte.
💑💓
Otagtepe tip merkezinde dr ömer acikelli'yi siddetle tavsiye ederim. 5-6 tane dr gördükten sonra tanıştım.çoook ilgili . 2.hamileligim . Gene onda takip olucam.
tavsiye için çok teşekkür ederim ama kadın doğum doktoru konusunda bayan doktordan yana kullanıyorum tercihimi
💑💓
bende daha gıdeceğim doktoru belirlemedım açıkçası..eve yakın dıye Kolan hastanesı ŞİŞLİ de Meliz Onbaşıoğlunu tercıh ettım ..yarın ılk ramdevumuz olacak bi aksilik olamzsa ama tavsıyeleri beklıyorum...
Kesinlikle ve kesinlikle Beylikdüzü medicana aysun ve selman laçin yok böyle bişey yaa çok seviyorum onları bebeğime kavuştum sayesinde iyikide tanımışım
selam canım. hayırlısı olsun, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. bende geçen hafta selman beye gittim tüp bebek için. kendisine bayağı içim ısındı. %80 olumlu yorumlar olmasına rağmen olumsuz yorumlarda var. sen kaçıncı denemede hamile kaldın? bende ocakta yaptırmayı düşünüyorum. süreçten biraz bahseder misin?
selam canım. hayırlısı olsun, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. bende geçen hafta selman beye gittim tüp bebek için. kendisine bayağı içim ısındı. %80 olumlu yorumlar olmasına rağmen olumsuz yorumlarda var. sen kaçıncı denemede hamile kaldın? bende ocakta yaptırmayı düşünüyorum. süreçten biraz bahseder misin?
Canim ben 2 hafta once gittim. Ayin 1'indeDgr .!.:Buarada haftasonu hangi gün gittin bende Cumartesi oradaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?