Hangi embriyo kalitesiyle gebe kaldınız

Gercekten mi cok mutlu oldum inşallah öyledir hakkımızda hayırlısı olsun progesteron değerim sınırda diye transfer olmadı o yüzden donduruldu şimdi opu sonrası adet olmayı bekliyorum bir hafta on gün sonra olursun denildi ama hala olmadım bu değişebilen bi oran sanırım
Ben yumurta toplamanın 4. günü adet oldum bu sefer. şimdi 2. adet dönemini bekliyorum transfer için bakalım.
inşallah hayırlısı olur hakkımızda.

Kuzum dondurulmuş idi ve ilk deneme idi şükürler olsun ☺ Rabbim sana da tez zamanda nasıp etsin 🥰 ben çok yeme içme anlamında dikkat etmedim ilk 6 gün istirahat ettim ama öyle sürekli yatakta yatmadım evin içinde dolaştım. Öğretmenim ben. 7. Gün işe başladım ☺
Kacıncı gün dondurulmus embriyosuydu acaba gözünüz aydın olsun inşallah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin rabbim bizlere de dua edin inşallah. Ben de bekliyorum dondurulmus embriyo transferim olacak

Merhaba.Benim ilk transferim başarısız oldu.Şimdi dondurulmuş 5.gün 3 adet 3bb kalite de embriyom var.Erken blasto dediler.Çok anlamıyorum bu kalite olayından ama bazılarının çok kaliteli olmasına rağmen sonucu pozitif olmuyor bazen de düşük kalitede gebelik elde ediliyor.Doktorum bana içini ferah tut dedi ama embriyoloji isterseniz yeniden yumurta toplama aşamasından başlayalım dedi.Ben de içimi ferah tutup 2.transferimi yaptırmak istiyorum önümüzdeki ay inşallah.Acba sizin embriyolarınız nasıldı,hangi kalitedeydiler.Bu konu hakkında bildiklerinizi yazarsanız çok sevinirim.Allah herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin.
Benim embriyolarım 6.gün embriyosu donduruldu ve pazartesi transferim var kalitesi 4aa denildi inşallah hayırlı olumlu sonuclar alırız

Bu kalite meselesini anlayamadim ben mesela 3bb ne demek anlayamiyorum. Biraz bahseder misiniz
Ben de pek bilgi sahibi değilim. ancak 3. Gün ve 5. Gün embriyosu olması durumuna göre değişiyor.En kaliteli olan 5aa diye biliyorum.5aa olupta tutmayanlardaçok var.3bb oluşta tutanlarda var.Bu süreci bir bütün olarak düşünmek lazım.Transferinbaşarısını etkileyen biçokmfaktör var Mesela Kadının rahim kalınlığı önemli gibi.ayroca embriyoların dondurulduğında tutma olasılığı biraz daha arttığı belirtiliyor.Dondurulup çözülen embriyoların üremeleri devam ederek daha kaliteli embriyo olma şansı da artıyor.interneyte bununla ilgili açıklamalar var,araştırabilirsiniz oralardan da daha detaylı

Ben de pek bilgi sahibi değilim. ancak 3. Gün ve 5. Gün embriyosu olması durumuna göre değişiyor.En kaliteli olan 5aa diye biliyorum.5aa olupta tutmayanlardaçok var.3bb oluşta tutanlarda var.Bu süreci bir bütün olarak düşünmek lazım.Transferinbaşarısını etkileyen biçokmfaktör var Mesela Kadının rahim kalınlığı önemli gibi.ayroca embriyoların dondurulduğında tutma olasılığı biraz daha arttığı belirtiliyor.Dondurulup çözülen embriyoların üremeleri devam ederek daha kaliteli embriyo olma şansı da artıyor.interneyte bununla ilgili açıklamalar var,araştırabilirsiniz oralardan da daha detaylı
Teşekkür ederim

Back
X