Kişisel Bakım Ürünleri Hangi Epilasyon Aletini Kullanıyorsunuz?

atessizprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
3.718
15
66
İstanbul
Ben braun ve phillips'i denedim.
Denemeye devam da edeceğim.
Fakat ne yaparsam yapayım neredeyse tüm epilatörlerin batık yaptığına inandım.

Deneyipte gerçekten tam anlamıyla memnun kaldığınız epilasyon aletinizi yazar mısınız?

nasıl batık yapıyor kızlar, yani deride mi batıklar oluşuyo ??
bende bu günlerde epilasyon aleti araştırıyorum ve tercihim Braun dan yana

blue house nin 72 cımbızlı şarjlı epilasyon aletini alıcam bende.

hatta bugün markafonide indirimi vardı

Evlenmeden önce braunu kullandım yaklaşık 10 seneye yakın hiçbir arızası olmadı ve kullanımıda kolaydı.Çeyizime philips aldım ve şuan onu kullanıyorum yaklaşık 2 aydır ancak çok acı veriyor alırken braunda böyle bir sorun olmamıştı.

Philips kullanıyorum ama makinem eskidi. Araştırdım bu sefer braun deniicem. silk epil5 5280 modelinde karar kıldım.

Aynı bundan benim ki;
4 başlığı var bikini bölgesi için,masaj baslıklı epilatör başlığı acıyı azaltıyo böylelikle,en kısa tüyleri bile alan başlık ve bi tane daha var ama ne onu anlamadım hiç
başlığı suda yıkanabiliyor
ışıklı en küçükleri bile görebilmek için
3 aşamalı hız düğmesi
fırçası var
memnunum yani

yaklaşık 6 yıldır braun kullanıyorum.bir sorunum olmadı.yalnız cımbızları zamanla köreliyor sanırım.eskiden daha iyi alıyordu.

5 yıldır braun kullanıyorum. sapasağlam ilk günkü gibi çalışıyor ama batık yaptı çok fena. kurtulamıyorum şimdi batıklardan.

arçelik marka kullanıyorum 6 sene oldu hala sapasağlam batık filan yapmadı hiç
tüylerimi ne zaman aldığımı unutuyorum uzun süre etki sağlıyor

Aynı bundan benim ki;
4 başlığı var bikini bölgesi için,masaj baslıklı epilatör başlığı acıyı azaltıyo böylelikle,en kısa tüyleri bile alan başlık ve bi tane daha var ama ne onu anlamadım hiç
başlığı suda yıkanabiliyor
ışıklı en küçükleri bile görebilmek için
3 aşamalı hız düğmesi
fırçası var
memnunum yani

benimkide bundan.çok güzel birşey.bende memnunum

ya braun iyi hoş ta yeniler acayip can yakıyor...

taaaaa 2000 li yılların başlarında kalan eski model braun var aynı koparıyo ama vallahi %95 az acıtıyor..

koparması aynı...

yeni almıştım mahfediyor imkanı yok gerisini getiremiyorum yine eskiyi kullanmaya başladım inanırmısınız...

şaştım kaldım yenisi daha üstün olmalıydı her yönden ..

.

Son düzenleme:
Back
X