Hangi erkek trne tahamml edemezsiniz?

hangi erkek türüne tahammül edemezsiniz:)

• Cahil erkek

OY: 134 22,1%
  • Kıroyum ama para bende tarzı erkek

OY: 74 12,2%
  • Bakımsız, pasaklı erkek

OY: 98 16,1%
  • Tek sohbeti seks, para ve futbol olan erkek

OY: 103 17,0%
  • Ayakları kokan erkek

OY: 14 2,3%
  • Maymun gibi kıllı erkek

OY: 27 4,4%
  • Gazlı erkek

OY: 15 2,5%
  • Romantizmde sıfır çeken erkek

OY: 18 3,0%
  • Yatak faaliyetlerinde başarısız erkek

OY: 32 5,3%
  • Dedikodu yapan erkek

OY: 18 3,0%
  • Kadın programlarını takip eden erkek

OY: 15 2,5%
  • Çok kıskanç erkek

OY: 20 3,3%
  • Horlayan erkek

OY: 7 1,2%
  • Sürekli askerlik anılarını anlatan erkek

OY: 1 0,2%
  • Şu erkek türü daha dayanılmaz olurdu

OY: 31 5,1%

• Ankete Katılan
    607
normalde hepsi ama birkaç tane dayanabileceğim var içinde.büyük konuşmıyım ama sürekli sex muhabbeti yapan,kıro ve de cahiline illet olurum..

dipnot:hepsı yasanmıs veya etrafta bırebır gorulen olaylardır...

özellikle;dısardan baktıgında ımam goruntusu veren ama 17 yasındakı kız arkadasına ıllakı beraber olcak dıye direten;;farklı bı zaman dılımı ve ortamda kızdan bellı bı statu yukseklıgındeyken kızla bı gece dısarı cıkıp herkese yatak maceralarını anlatan karakter yoksunu hayalperest tarzdan;sevgilisi yanındayken ortamdakı veya masadakı kızlara asılan yamulan tarzdan;;gecmıstekı askını en derınlerınde saklayarak sevgılısıne en ıı arkadasım dıe kakalamaya calısan tarzdan ozellikle nefret edıoruuuuuummmmmm....klava:

Cahil erkek
Kıroyum ama para bende tarzı erkek
Bakımsız, pasaklı erkek
Tek sohbeti seks, para ve futbol olan erkek
Ayakları kokan erkek
Maymun gibi kıllı erkek
Gazlı erkek

hele kaba saba, bayanla nasıl konuşulur bilmeyen, bağırıp çağıran, hayy huytt heeyyt, sus leyynn, siiiiiiiiniiiiiiiiiiiiir olurum.....bunlara aslaaaaaaaaaaaaaaaaaa dayanamam

"kıroyum ama para bende" tipine tahammül edemem
ayrıca ayagı kokan erkek de hoş diil
askerlik anılarına gelinceee şu an askerde oldugu için hiç bi anısına yabancı olmazdım askerliği beraber yapıyo gibiyiz :asigim:

aptal erkeklere kırolara çok konuşan her şeye karışan erkeklere katlanamam....

sorumsuz olanlari bir gidim suda bogasim geliyor.
bi kendilerini bi halt ogrendiklerinde o isin alimi sananlar var ya onlara sadece guluyorum.

mızmız herşeye karışan çok konuşan başkalarının yanında kız arkadaşına değersizmiş gibi davranan erkeklerden nefret ediyorum

hepsiiii ya tahammül edilemez şeyler hele benim eşim aayyy huysuz adam

bende hepsi diyorum hatta ek olarak sadakatsiz erkek bencil erkek egosuna düşkün erkek kendisi herhaltı işleyen ama partnerine nefes aldırmayan erkek......ya bunların tahammül edilebilir türleri varmı

yukardaki şıkların hepsi.özellikle cahil,kıro,pasaklı...ayyyy bu yukardakilerin hepsi yani.-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

ya bunların hiçbirine tahammül edilmezki ama ben en çok aptal erkege tahammül edemem

evde oturan erkekden nefret ediyorummmmmm.kılıbık tipli herşeyin en ince ayrıntısını düşünen kafasına herşeyi takan ve sarısın olann ıyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…