Hangi Gazeteyi Okumalı?

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Okypte den simdiden ozur diliyorum cunku hangi bolume yazacagimi bilemedim,ilgili bolume aktarmasini rica ediyorum

Kizlar ben gazete ariyorum ama kendi gorusume yakin gazete istiyorum obur turlu fazla yandas olan gazeteler cok sinirimi bozuyor. Kendi gorusumu yazicam ama siyasete girecek yazamiyorum. Gazeteleri cok iyi bilen varsa yardimci olabilir mi ben genelde intetnetten takip ettigim icin cok ayrintili bi bilgim yok

Gazete okumayı bırakalı çok oldu sanırım. Özellikle Yiğit Bulut dönekliği Bekir Coşkun kovulmasından sonra...

Görüşünü bilmediğimiz için gazete de öneremiyoruz tabi :27:
Hemen hepsinin vardır bi yere yakınlığı

sözcüyle cumhuriyet arasındaki fark biri daha ağır. sözcü daha hafif daha anlaşılır. cummhuriyeti okurken sessiz sakin bi kafayla okuman gerekir sözcüyü ise toplu taşımada da okuyabilirsin. benim açımdan bu farkları var.

sözcü okuyorum. istersen cumhuriyet oku. bulmaca için posta :D
ama aslında elime geçen her gazeteyi okumaya çalışıyorum sadece bunlar dışındakilere para vermiyorum. farklı fikirleri öğrenmekten bişey olmaz :KK66:

Tabiki , herturlu gorusten okumaya calisiyorum ama bazen adami kanser ediyolar dayanamiyorum:63:
Sozcu ve cumhuriyet arasinda bir fark var mi sizce?

hangisini okursan oku, fark etmez. ama daha sonra internete girip o haber hakkında başkalarının yorumlarını okuman lazım ki başkalarının o haberi nasıl degerlendirdigini de gör.

ama sanki sen de kendi görüşünün yandaşı olan bi gazete istiyorsun gibi o_O

Ne yazikki adam akilli okunacak gazete yok evet. Onceden haberturku okuyordum ama o da sapitti bence.
Cumhuriyeti dusunuyorum suan
Cumhuriyeti eskidden çok severdim, ama abartılı fikirler ve abartılı propagandalar rahatsız ediyor beni. Artık onu da almıyorum. Sözcü daha da beter ondan, ara ara sol alıyorum haftasonları falan.

Back
X