Hangi Gazeteyi Okumalı?

En berbat gazete hürriyet gazetesi nedeni reklamlar sayfa,sayfa evime girmez o gazete

Tabiki , herturlu gorusten okumaya calisiyorum ama bazen adami kanser ediyolar dayanamiyorum:63:
Sozcu ve cumhuriyet arasinda bir fark var mi sizce?
Gorusune uymayan kanser edebilir. Sozcu ve cumhuriyetin de kanser ettgi insanlar vardir muhtemelen, goruslerine uymadigi icin. Ama size onlar uyuyorsa onlari okursunuz.

Düşüncelerine aynen katılıyorum. Ve bu olayları maalesef canlı bir şekilde yaşıyoruz. Dışarıya cikamiyoruz. Cocugumu okula gonderemiyorum. Akşamları eşim gidiyor mahalleyi korumaya toplaniyorlar. Uyuyamiyoruz. Tepemizd3 helikopterler. Savaş alanı gibi heryer. Bir de böyle olduğunuzu düşünün. Artık taşınmayi düşünüyoruz. Allah yardımcımız olsun... ve bunları hiçbir gazete yazmıyor tv ler üstten üstten gösteriyor. O yüzden ne haber izliyorum ne gazete okuyorum. ..

Dualarimiz sizinle insallah kisa zamanda biter bu olaylar, gerci cok zor biter gibi. Devlet halkini koruyamaz olmus su ise bakin ya

Her yayin, kendi ortak gorusleri cercevesinde sectigi haberleri aktarir veya her haberde aktardigi dili buna gore secer...

Sahsen en zit dusuncelerde oldugum gazeteleri bile takip ederim,
bir haber nasil aktarilmis olursa olsun kendi karsitlignizi siz kendiniz koyarsiniz...

bu kadar bilincli bir ayrim yapmakta zorlaniyorum diyorsaniz gazeteleri karışık okumaniz farkli gorusleri de tanimaniz acisindan yinedaha yararli olacaktir..

yanlı yayın olmasın dediğine göre karşı görüşten birisisin. buda demekki sözcü cumhuriyet tarzı yayın yapan gazeteleri okuyabilirsin böylece kriz geçirmezsin :) zaten yılmaz özdil de sözcüye geçmiş :)

Eskiden beri radikali okuyorum.Önceleri satin alirdim yurt disinda yasamaya basladigimdan beri ise internetten okuyorum.Ilk ciktiginda radikal ismini hakediyordu her ne kadar dogan yayinciliga ait olsa da milliyet ve hürriyetten daha farkli bir kitleye hitap ediyordu.Ben de gercekten severek okuyordum takip ettigim yazarlar vardi.Sonra kalite giderek düsmeye basladi sevdigim yazarlarda birer birer ayrildilar ya da daha dogrusu ayrilmak zorunda kaldilar.Bir yildirim türker`in yerini kimse dolduramadi.Baskin Oran da orda degil arik.Ve baska degerli yazarlarda.Özellikle siyasetin kizistigi dönemlerde gazetenin iki yüzlülügü midemi bulandirmisti.Hala da bazi yazarlarin nasil yüzsüzce degisim gecirdiklerine inanamiyorum.Özellikle yayin yönetmeninin degisimiyle radikal gercekten cok bozuldu.Ama yine de hala sevdigim yazarlari var.Ayrica burada baska bir seyi okumam da pek mümkün degil.

Taraf gazetesi de bana göre iyi bir gazete.Zaman gazetesi de bir aralar oldukca iyiydi.Uzun zamandir takip edemedim su anda ne durumda bilemiyorum.

Tarafsizliga gelince iste o cok zor.Sansürden dolayi bunu basarabilen gazete oldukca az.Onlarda genelde bagimsiz sermayeli gazeteler ki satislari oldukca düsük.

. Bulabilirseniz Dünya gazetesini öneririm, ekonomi temelli bir yayın olduğu için taraflı bir bakış açısı yok, yine kültür-sanat ekleri çok başarılı, ama diğer günlük gazetelere göre biraz pahalı ve bulması zor.

Yanlı görüş istemiyorsanız birkaç farklı gazeteyi bir arada okumaktan başka çareniz yok. Ben hürriyet alıyorum, diğer ana-akım gazetelerden pek farkı yok aslında, sadece life-style ekleri bana hitap ettiğinden tercih ediyorum. Sabah, Habertürk, Sözcü, Cumhuriyet aynı yayın ahlakına sahip farklı görüşte gazeteler bana göre.

Posta al mis gibi çevir çevir oku kim kiminle sevgiliymiş, kim karısını bıçaklamış, kimin bikinili hali genç kızlara taş çıkarıyormuş, kimin kuşu kalkmıyormuş... Ne ararsan var... Sinirlerimi bozmadan okuyabildiğim tek gazete

Eskiden beri radikali okuyorum.Önceleri satin alirdim yurt disinda yasamaya basladigimdan beri ise internetten okuyorum.Ilk ciktiginda radikal ismini hakediyordu her ne kadar dogan yayinciliga ait olsa da milliyet ve hürriyetten daha farkli bir kitleye hitap ediyordu.Ben de gercekten severek okuyordum takip ettigim yazarlar vardi.Sonra kalite giderek düsmeye basladi sevdigim yazarlarda birer birer ayrildilar ya da daha dogrusu ayrilmak zorunda kaldilar.Bir yildirim türker`in yerini kimse dolduramadi.Baskin Oran da orda degil arik.Ve baska degerli yazarlarda.Özellikle siyasetin kizistigi dönemlerde gazetenin iki yüzlülügü midemi bulandirmisti.Hala da bazi yazarlarin nasil yüzsüzce degisim gecirdiklerine inanamiyorum.Özellikle yayin yönetmeninin degisimiyle radikal gercekten cok bozuldu.Ama yine de hala sevdigim yazarlari var.Ayrica burada baska bir seyi okumam da pek mümkün degil.

Taraf gazetesi de bana göre iyi bir gazete.Zaman gazetesi de bir aralar oldukca iyiydi.Uzun zamandir takip edemedim su anda ne durumda bilemiyorum.

Tarafsizliga gelince iste o cok zor.Sansürden dolayi bunu basarabilen gazete oldukca az.Onlarda genelde bagimsiz sermayeli gazeteler ki satislari oldukca düsük.

Evet Radikalin sagi solu belli olmaz oldu. En iyisi sosyal medyadan kose yazarlarini takip etmek sanirim. Haberler icinde sozcu ve cumhuriyet gazeteleri iyi gibi duruyor

Back
X