Şampuan ve Saç Kremleri Hangi GLİSS?

cikolataaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
40
9
46
Muğla
kızlar merhaba! şampuanımı değiştirmeyi düşünüyorum. bayadır araştırıyorum. Gliss'ten herkes memnun görünüyo. aklıma takılan şey "hangisi". herkes farklı bi türünden bahsediyo. kafam karıştı. benim saçlarım kuru, ince ve cansız. bana hangisi olur? yardım edin lütfen. deneme yanılma yöntemiyle bulmaya kalkarsam işim iş çünkü:)

Annem kırmızı gliss kullanıyor. Onunda saçları kuru cansız falan. Tarayamıyor onu kullanmayınca. Bende arada otlanıyorum annemden. Kokusu da güzel. Yumuşatması falanda iyi.

çok teşekkür ederim canım. baktım şimdi ama boyalı saçlar içinmiş o. saçlarım çok kuru değil aslında ince olduğu için elektrikleniyo. ben satin relax ve şu siyah seri arasında kaldım. kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum:)

saclarım ınce tellı kuru ve boyalı uzzuuuun zamandır glıss ı8n turuncusunu kullanıyorum cokk memnunum bıtmeden yenıını alırım herrr yere götürürüm tatıle 2 gunluk gezılerde bıle yanımdadır hep banyodan sonra nemlıyken onu sıkarım tararım sacımı mıs gıbı olur....

canım turuncu seri dediğin oil nutritive mi? ben pembe seriyi aldm hatta iki kere kullandım. çok memnun kaldım. saçları elektiriklendirmiyo, çok güzel parlatıyo ve yumuşacık. saçlarımın dalgasınıda çok güzel gösterdi. ekstradan bişey yapmaya gerek bile kalmıyo. bir süre bunu kullanmaya devam edicem sanırım. teşekkür ederim cevabın için :)

canım benım kullandıgım ürün şampuan değil durulanmayan bakım kremi sacın elektrıgını alıp kolay taranmasını saglayıp bakım yapıyor sampuan da bu hafta sonu aldım shwaskopp kabı sıyah renkte olan keratınlı yazıyor ama kullanmadım henuz...

Back
X