hangi göğüs pedini kullanıyorsunuz

Ben dalin kullanıyordum sonra lili diye başka bir ped aldım onu daha çok sevdim. Hem dalinden daha ucuz hem de daha emici

Ben nuk kullanıyorum. Çok memnunum. Yumuşacık, pamuk gibi.
Yapışkalı arka yüzü var, sütyene yapıştırıyorsun. hiç kaymıyor.
Önceki bebeğimde dalin kullanmıştım, göğsüme yapışıyor ve göğüs ucumu çok acıtıyordu, bundan dolayı bu kez nuk aldım denedim ve çok memnun kaldım.

ben dalin kullandım üst yüzeyi çabucak yırtılıp pamukları göğsüme yapışıyordu.sonra eşim bebedor almış onunda arka yüzeyi naylon gibi göğüs hava almıyor ve koku yapıyordu,dün nuk aldım bakalım bu nasıl çıkacak..ilgilenenlere duyrulur toyikide 5.50 ytl indirimde..

ben fresh soft kullandım koku yaptı bebedor kullandım eylülün dediği gibi koku yaptı o bitecek bakalım değiştiricen onu da ne alsam bilmiyorum tamam bu diyene kadar deneyeceğim

bence en ince ve emici olanı chicconunki. çok memnunum, herkese tavsiye ederim.

ebukacım katılıyorum sana.bende chicconunkini kullanıyorum ince ve emici memnunum yani.bide ablam nuk unkini vermişti onu denedim ama chicco gibi değil kalın ve küçük ee benim memede büyük olunca memnun etmedi bizi:))

ay ne guzel ozendım sıze yaa :(
ben dogumdan once ıkı paket almıstım hanı cok sut gelecekte akacak dıye ama nerdeee bır tane bıle kullanmadım henuz :(

ben ilk önce chicconun pedini kullandım ama göğüs uçlarımı nemli tuttuğu için çatladı ve yara oldu bebedorunkini kullanmaya başladım onda daha rahat ettim ama koku olayı hiç dikkatimi çekmedi bi bakiiim ama bence sık değiştirirsek buda sorun olmaz sanırım ben iki günde bir değiştiriyorum yada gerektikçe

maşallah valla allah sütlerinizi bol etsin gözümde sözümde yok ama benimkilerin şöyle damladığını görmedim ki göğüs pedi kullanıpta şunu yada bunu kullanın diye tavsiye edeyim biz zor idare ediyoruz valla mama takviyesiyle bir zahmet biraz sütüm birikiyor ama öyle pedlere taşacak kadar değil her ezan sesinde dua ediyorum allahım biraz sütlerimi çoğalt diye belki çoğalır inş.

ay ne guzel ozendım sıze yaa :(
ben dogumdan once ıkı paket almıstım hanı cok sut gelecekte akacak dıye ama nerdeee bır tane bıle kullanmadım henuz :(
bendede aynı durum sözkonusu aldım ama doğru düzgün kullanmadım gerek kalmadı çünküsenağlama
allah sütü olanlarınkini dahada arttırsın inşallah

senındemı sutun az ? yoksa tamamenmı gıttı?senağlama

yok denecek kadar az canım ilk günden itibaren mama veriyoruz, ama ben yinde her fırsatta emziriyorum hem duygusal anlamda güvende hissetsin diye hemde bir yudumda olsa boğazından geçsin diye, oğluşumda keyif yapmış oluyor böylelikle

walla bızdede aynı durum. dunyanın sonu deıl sonucta bende mamayla buyumusum. hıc uzme kendını
aynen canım önceleri üzülüyordum ama artık çok takılmıyorum, bende mamayla büyümüşüm dediğin gibi, bu durumda bu işinde genetik olabileceği doğrulanmış oluyor,

ben daha önce bebedor kullanıyordum gögüslerim mantar olma yoluna kadar gitti o yüzden paket yarıdayken bıraktım şimdi lansinoh kullanıyorum gayet de memnunum hem emici hem de koku yapmıyor.
kızlar sütüm yok diye üzülmeyin benim fena değil var ama besleyici değil o yüzden bizde başından beri mama takviyesi yapıyoruz.benim süt küçük hanım için çay kahve keyfi gibi bişey oluyor. mama ile karnını doyuruyorum benden de kahve içiyor :))

Back
X