Aynen öyle cidden. Bak ben 1. Ayimda gittim doktora regl günlerim kısa sürüyordu engel mi diye bir de kullanmam gereken ilaç vardı neyse. 5. Ayimda bir daha gittim doktora neden olmuyor diye doktor bana dedi ki sorduğun için olmuyor. Kendini kasma daha yenisin bir yıl olsun önce falan dedi tabi ben durmadım özele gittim baktırdım herseyime hiç birsey yok Esin sperm testi versin ona göre sana rahim filmi çekelim sonra bakalım dedi biz girdik birbirimize ben diyorum ver o diyor yok. Sonra üroloji doktoru yakın arkadaşı eşimin ona sordu adam bize doktor gibi değil abi gibi cevaplayacağım cinsel hayatınız biter kendinizi bir salin 1 sene bile değil 2 sene bekleyin dedi. Ozguveninizi kaybedersiniz sürekli neden diye sorarsanız dedi. el isine başla ben öyle yaptım oyun indirdim

eşim ile de aram daha iyi diğer aylar hep çocuk çocuk öyle oluyordu ilişki bu ay canim ne zaman isterse. Kafandaki düşünceleri biliyorum ilişki esnasında da çocuk olsun İsteyerek yapıyorsun onu da bırak. Yasiniz kaç bu arada eşin ve senin