- 17 Nisan 2017
- 2
- 2
- 1
- Konu Sahibi 2006759012
-
Canım ben 6+2 de gördüm kalp atışını duydum. Ama doktorun oyle dediyse kalbine korku düşürme canım. Insllah 2 hafta sonra görürsün icin rahatlar.kızlar selam ben 7+2 haftalık hamileyim kese göründü ama bebek görünmedi geç döllenme olabilir dedi doktor iki hafta sonre tekrar gidicem çok korkuyorum
Sat a gore hesaplarsak:) ben 7 haftalik keseyi gordum 9 haftalik kalp atisini duydum:)kızlar selam ben 7+2 haftalık hamileyim kese göründü ama bebek görünmedi geç döllenme olabilir dedi doktor iki hafta sonre tekrar gidicem çok korkuyorum
Sat a gore hesaplarsak:) ben 7 haftalik keseyi gordum 9 haftalik kalp atisini duydum:)
Ama doktorum sat a gore yapmaz hesabini hic kan degerlerim ve kese boyuna gore haftasini belirler bebegin ve yeni bir sat olusturur bana:) kese boyutuna gore doktorunuz kac haftalik oldugunu soylemedi mi?
Benim "uyuz" diye nitelendirdigim doktor tiplemesi:)hiç bişey söyleyemedi daha keseyi gördük ama 2 hafta sonra daha net konuşuruz dedi son adet tarihine göre küçükmüş kese o yüzden geç döllenme olabilir dedi günler geçmiyor meraktan çatlamak üzereyim
Drun gayet guzel aciklamis. İki hafta gecmesi lazim. Kucuk dedigi yeni dollenmis . Gormeden birsey diyemez. Kalp sesini duymak gormekten kasit dedigim o. Zaten demis gec dollenme olabilir diye.hiç bişey söyleyemedi daha keseyi gördük ama 2 hafta sonra daha net konuşuruz dedi son adet tarihine göre küçükmüş kese o yüzden geç döllenme olabilir dedi günler geçmiyor meraktan çatlamak üzereyim
Canım, ultrasonun söylediği haftaya göre hareket ettikleri için görünmez demeleri normal. Karından 7.8. hafta da görülüyor bebek. Normal yani korkma...Mrba kizlar ben pzrtsi dktra gttm ultrason kagidinda 5 hfta 5 gunluk yaziyor fakat dktrm 6 hafta 6 gunluk ddi suan yalnizca keseyi gorebiliyrz bi sknti varmidir sizce
8.haftaya kadar gorunmezse o zaman sorun var diyo doktorlar haftaya cikar ortaya inşallah bebisinkızlar selam ben 7+2 haftalık hamileyim kese göründü ama bebek görünmedi geç döllenme olabilir dedi doktor iki hafta sonre tekrar gidicem çok korkuyorum
Cok sagol canimmmCanım, ultrasonun söylediği haftaya göre hareket ettikleri için görünmez demeleri normal. Karından 7.8. hafta da görülüyor bebek. Normal yani korkma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?