hangi haftada bebişi gördünüz kızlar

2006759012

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
2
2
1
kızlar selam ben 7+2 haftalık hamileyim kese göründü ama bebek görünmedi geç döllenme olabilir dedi doktor iki hafta sonre tekrar gidicem çok korkuyorum

kızlar selam ben 7+2 haftalık hamileyim kese göründü ama bebek görünmedi geç döllenme olabilir dedi doktor iki hafta sonre tekrar gidicem çok korkuyorum
Canım ben 6+2 de gördüm kalp atışını duydum. Ama doktorun oyle dediyse kalbine korku düşürme canım. Insllah 2 hafta sonra görürsün icin rahatlar.

Sat a gore hesaplarsak:) ben 7 haftalik keseyi gordum 9 haftalik kalp atisini duydum:)

Ama doktorum sat a gore yapmaz hesabini hic kan degerlerim ve kese boyuna gore haftasini belirler bebegin ve yeni bir sat olusturur bana:) kese boyutuna gore doktorunuz kac haftalik oldugunu soylemedi mi?

5 haftalik gordum 6.haftada kalp atislarini dinledim gec dollenmeydi bide .

hiç bişey söyleyemedi daha keseyi gördük ama 2 hafta sonra daha net konuşuruz dedi son adet tarihine göre küçükmüş kese o yüzden geç döllenme olabilir dedi günler geçmiyor meraktan çatlamak üzereyim

Benim "uyuz" diye nitelendirdigim doktor tiplemesi:)
Sat a gore kucuk olabilir, tek ultrasonsa buna nasil karar verebiliyorlar zevk mi aliyorlar bilmiyorum...

En az iki yltrason degerlendirmesi yapmali ve gecen suredeki gelisimin normal mi yavas mi oldugunu gormeleri lazim kese kicuk demeden once...

Sirf bu yuzden doktorumu cok seviyorum:)

Mantigin su olsun kuzu, uremek dogal bir surec... herkes ureye ureye bunca insan olduk iki kisiden... her gebelik sagliksiz bir bulgu ile karsilasilana kadar sagliklidir!

Yani sen keseyi gordukten sonraki 2. Hafta hala bebegi gormezsen o zaman sagliksiz dollenme ihtimalleri degerlendirilmeli. Ama daha keseyi gordugu gibi kuxuk bu kese demek ne demek! Evet kucuk! Yumurtamin cani oyle istedi gec dollendi sana ne! Sen takibini yapsana!

Ayar oldum he:)

Drun gayet guzel aciklamis. İki hafta gecmesi lazim. Kucuk dedigi yeni dollenmis . Gormeden birsey diyemez. Kalp sesini duymak gormekten kasit dedigim o. Zaten demis gec dollenme olabilir diye.

Ben 7+1 de bebeği gördüm canım daha önce göremedim sadece kese vardı gittiğimde

5+3'te keseyi gördüm. 7+3'te tekrar gitmiş olacağım. pazartesi gününü iple çekiyorum kalp atışını duyup kendisini görebilmek için :)

Mrba kizlar ben pzrtsi dktra gttm ultrason kagidinda 5 hfta 5 gunluk yaziyor fakat dktrm 6 hafta 6 gunluk ddi suan yalnizca keseyi gorebiliyrz bi sknti varmidir sizce

Mrba kizlar ben pzrtsi dktra gttm ultrason kagidinda 5 hfta 5 gunluk yaziyor fakat dktrm 6 hafta 6 gunluk ddi suan yalnizca keseyi gorebiliyrz bi sknti varmidir sizce

7. haftanın içindeyken gördüm canım, kalp atışlarını da duymuştum.

Canım, ultrasonun söylediği haftaya göre hareket ettikleri için görünmez demeleri normal. Karından 7.8. hafta da görülüyor bebek. Normal yani korkma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…