hangi halı acil

darned

Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
4.158
2.086
halıyı çözdük şimdi sorunum kızlar bu arkadaki alanı ne şekilde kamufle edebilirim acaba çok gözümü yoruyor ne gibi değişiklik yapabilirim bu sorunu yaşayanlardan fikir almak istiyorum

10924701_1553109871644327_5345700841999581706_n.jpg

Son düzenleme:
Halı tek renk olmalı kesinlikle..
hmmm yani bu durumda üstteki toz pembe uygunmudur
tek renkten ziyade salonuma uyumlu olsun istiyorum
şuanki halım soldaki halı yani çok renkli ama uyumsuzda değil hani
multishaggy1.jpg

hmmm yani bu durumda üstteki toz pembe uygunmudur
tek renkten ziyade salonuma uyumlu olsun istiyorum
şuanki halım soldaki halı yani çok renkli ama uyumsuzda değil hani
multishaggy1.jpg

KEsinlikle toz pembe harika olur ama beyaza dönük krem de olabilir...

KEsinlikle toz pembe harika olur ama beyaza dönük krem de olabilir...
hımm teşekkür ederim cnm benimde çok gözüm kaldı onda bi tozpembesi bide turkuazı var onun
işte ya pembe yada 3. olanda gözüm kaldı böyle kaliteli gösterişli duruyor sanki

ben 3 ü beğendim canım ama birde ortamda görmek lazım yarın bakacaksan o zaman karar verirsin mobilyalar düzse halı desenli olsa daha iyi olur gibime geldi:KK51:

ben 3 ü beğendim canım ama birde ortamda görmek lazım yarın bakacaksan o zaman karar verirsin mobilyalar düzse halı desenli olsa daha iyi olur gibime geldi:KK51:
işte bende o yüzden o fikirle yürüdüm ama bilemedimde pembede açr gibi sankii off sinir oldum en son atcam bütün halıları o olcak :)

işte bende o yüzden o fikirle yürüdüm ama bilemedimde pembede açr gibi sankii off sinir oldum en son atcam bütün halıları o olcak :)
bence yarın bak toz pembede düşündüm siyah beyazda daha klas olabilir sade ama şık yani yarın ona göre karar ver 3 çok karışık gelirse:KK51:

X