kaqol Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2010 93 0 86 İstanbul 23 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kaqol #1 arkadaşlar merhaba, doğum ve bebek çantasını hazırladığım bugünlerde hastanelerin neleri sağladığını merak ediyorum. özellikle medicana bahçelievlerde doğum yapanlar. hastane odanızı kendinizmi süslediniz yoksa hastanemi? bebek için çarşaf vs neler götürdünüz? cevaplarınızı bekliyorum :)
arkadaşlar merhaba, doğum ve bebek çantasını hazırladığım bugünlerde hastanelerin neleri sağladığını merak ediyorum. özellikle medicana bahçelievlerde doğum yapanlar. hastane odanızı kendinizmi süslediniz yoksa hastanemi? bebek için çarşaf vs neler götürdünüz? cevaplarınızı bekliyorum :)
Zeytinyapragi Guru Kayıtlı Üye 23 Ocak 2009 159 1 316 İstanbul 25 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kaqol #2 bende Türkiye Hastanesi için görüş ve yorumlarınızı bekliyorummm
P pityone Guru Kayıtlı Üye 26 Nisan 2010 146 1 296 İstanbul 25 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kaqol #3 medipol hastanesi kapı süsü bebek bezi veriyor mu ? orada doğum yapanlar benı aydınlatırlarsa çok sevıncem..şimdiden teşekkürlerr
medipol hastanesi kapı süsü bebek bezi veriyor mu ? orada doğum yapanlar benı aydınlatırlarsa çok sevıncem..şimdiden teşekkürlerr
kaqol Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2010 93 0 86 İstanbul 26 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kaqol #4 medicana bahçelievler bebek bezini veriyormuş.süsleme olarakta kapı süsünü onlar takıyormuş geri kalan süslemeyi istersek biz yapabiliyormuşuz.
medicana bahçelievler bebek bezini veriyormuş.süsleme olarakta kapı süsünü onlar takıyormuş geri kalan süslemeyi istersek biz yapabiliyormuşuz.
Y yarn Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2010 53 1 36 İstanbul 26 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kaqol #5 Bölge Hastanesinde doğum yapanlar var mı?