bu fiyatlar ne kızlar.uçmuş bunlar.ben kocaeli de konak hastanesinde yapıcam doğumumu.geçen hafta gidince sorum ssk+demirhayat sigortamız var normalde sezeryanda 360 dediler.2 günde kalınıyomuş.bu hastanede özel hastane ama istanbul diye mi bu kadar uçuk fiyatlar.hadi özel sigortam olmasın 1000 ytl olsun.allah yardımcınız olsun.ne yapalım herşey bebişler için
aslına bakarsanız kızlar birde hastanelerimizle ilgili izlenimlerimizi yazalım hangi hastanenin ne gibi artıları ve eksileri var benim şikayetim var safa yı kimseye tavsiye etmiyorum doktorum doğum yapmama 1 hafta kala beni ortada bırakıp gitti ve bu durumdan hiç memnun olmadım hastane politikası olarak telefon numaralarınıda vermiyorlar hiç kimseye tavsiye etmiyorum sayılı günlerim var ve bayram haftası olduğundan yeni doktor bulmam da imkansız siz siz olun size telefonunu ve 24 saat hastaneden arayıp ulaşabilirsin diyen doktorları tercih etmeyin safa hastanesinde kaçıncı kadro değişimi açıkçası beklemiyordum doktorumun gitmesini nedeni hakkında kimse yanıt vermedi ulaşabileceğiniz telefonda vermiyorlar hiç hoş bir durum değil açıkçası bilginizde olsun kızlar benim gibi sizlerde mağdur olmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?