hangi hastane ne ücret istedi?

Benim hastanem Anadolu yakası Ümraniye'de Hisar Intercontinental Hospital. Şu anda evde olmadığım için tam fiyat veremiycem ama ssk indirimli normal doğum 2600 ytl, indirimsiz de sanırım 4100 ytl ye falan geliyor. Epiduralli normal doğum 2800 ytl civarı , sezeryan şu anda aklımda değil. Yenidoğan bakımları dahil. ssk anlaşması bitti , şu anda hala indirim devam ediyor ama ne zamana kadar devam edeceği belli değilmiş.

ben kaynarca nene hatun hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum.orda fşyatlar çok düşük güzel temiz bir hastane fakat doktorlar konusunda pek bi bilgim yok...normal doğum ssk lı 315 zorunlu sezeryan 450 isteğe bağlı sezeryanda 600 ytl idi ssk lı halleri yani...

Medicalpark Bahçelievler

zorunlu sezeryan(ssk):1,850
isteğe bağlı sezeryan(ssk):2,300
isteğe bağlı sezeryan epiduralle(ssk):2,800

yani ben 2,800 bayılacam.

arkadaşlar neden bu kadar pahalı bu sizin başvurduğunuz hastaneler ... hayır bende özel hastaneye gidiyorum ama bu kadar uçuk rakamlar yok... üstelik de samsunun hemen hemen en iyi ve en yeni hastanesi...üstelik ssk.lı haliyle böyle .. sizlerin ki normal hali mi? yoksa ssk lı halimidir bu rakamlar.. ben çok şaşırdım yani... kalkın gelin samsuna yapın doğumlarınızı samsun anadolu hastanesinde ... hem bu kadar uçuk rakamlar ödemeyin hem de evinizde gibi özel bakıcınız var gibi rahat edin yani ...

zaaflarımızın sömürüsü işte şekercimm...benim ssk yok normal fiyatı bu sanırım istanbulun genel fiyatlarıyla alakalı yani istanbulda herşey pahalı..

bende göztepe medikal parktayım normal 1000 sezeryan 1750 eğer epidural olursa 550 ytl ek geliyo ben sezeryann olursa epidural istiyom ama üstüne 550 ytl gelince biraz tuzlu oluyo ama normali epidural istiyorum tabi belli olmaz şimdiden

arkadaslarr izmirde doğum yapıcak olan varmı bende özel çınarlı hastanesi var onu çok merak ediyorum bilgisi olan varsa yazbilirmi :)

ya arkadaşlar bu fiyatlar çok fahiş, ben ssk lıyım özel meltem hastanesinde yapmayı düşünüyorum normal doğum 100 YTL civarı bu bahsettiğiniz fiyatlar neden bu kadar yüksek anlamadım.

ben yenibosna safa hastanesine sordum normal 125 sezeryan 450 doktor sezeryan önerirse 225 ytl (extra olabilir dediler )

hayrünnisa da ise normal 450ytl sezeryan 900 ytl
salı günü detaylı öğrenir yazarım
bu arada yeni mahalle doğum hastanesini çok kişiden duydum çok çok iyi diyorlar ve devlet hastanesi bu yazdığım fiyatlar ssk sı olanlar için:CüvCüv:

kızlar hakkaten ohaaaaaaaaaaaa ya uçmuş bunlar altı üstü 20 dakkalık bişey bu kadar fark olur mu ben de özel hastaneye gidiyom ama normal 250 epidural normal 350 sezeryan de almıyolar zaten durmun aciliyetine göre falan acil sezeryane alıyolar o da fiyat değişiyo en fazla 1000 ytl falan oluyo özel oda için falan da ayrıca para ödenmiyo

bu fiyatlar ne kızlar.uçmuş bunlar.ben kocaeli de konak hastanesinde yapıcam doğumumu.geçen hafta gidince sorum ssk+demirhayat sigortamız var normalde sezeryanda 360 dediler.2 günde kalınıyomuş.bu hastanede özel hastane ama istanbul diye mi bu kadar uçuk fiyatlar.hadi özel sigortam olmasın 1000 ytl olsun.allah yardımcınız olsun.ne yapalım herşey bebişler için

ben de konak hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum fakat benim bildiğim kadarıyla bu hastanede ssk+özel sigorta kullandırmıyorlar.. ben de özel sigortalıyım. sen bu konuyu özellikle sordun mu yoksa tahmini olarak mı düşünüyorsun.. bu arada gülçin hanıma gidiyorum ben. senin doktorun kim.

Arkadaşlar 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu bugün yürürlüğe girdi yanılmıyorsam eğer, acaba bu kanuna göre daha önceden indirime giren özel hastane fiyatları değişecek mi? Bir bilgisi olan var mı?

aslına bakarsanız kızlar birde hastanelerimizle ilgili izlenimlerimizi yazalım hangi hastanenin ne gibi artıları ve eksileri var benim şikayetim var safa yı kimseye tavsiye etmiyorum doktorum doğum yapmama 1 hafta kala beni ortada bırakıp gitti ve bu durumdan hiç memnun olmadım hastane politikası olarak telefon numaralarınıda vermiyorlar hiç kimseye tavsiye etmiyorum sayılı günlerim var ve bayram haftası olduğundan yeni doktor bulmam da imkansız siz siz olun size telefonunu ve 24 saat hastaneden arayıp ulaşabilirsin diyen doktorları tercih etmeyin safa hastanesinde kaçıncı kadro değişimi açıkçası beklemiyordum doktorumun gitmesini nedeni hakkında kimse yanıt vermedi ulaşabileceğiniz telefonda vermiyorlar hiç hoş bir durum değil açıkçası bilginizde olsun kızlar benim gibi sizlerde mağdur olmayın

Doktorunun telefonunu bisekilde bulabilirsin belki...İsimle bilinmeyen numaralardan,tabipler odasindan,google ismini bir arat ,belki eski calistigi yerlerden falan ulasabilirisn.

kızlar ben kasım annesi olucam hayırlısıyla...
Ümraniye Erdem Hastanesine gidiyorum dr.um Adalet Hn. çok da memnunum
Doğum fiyatları da uygun açıkçası ayrıca yeni doğan yoğun bakım ünitesi de var hastanenin.
ssk'sız normal 600 ytl
ssk'sız sezeryan 1100 ytl

arkadaşlar..ben kocaeli gebzede oturuyorum...2 yıl önce doğum yaptım..eşim ssk lı çalışıyo..burda gebze fatih dvlet hastanesinde normal doğum yaptım..çokta memnun kaldım..vee hiçbir ücret ödemedik..bir gecede yattığımız halde..yani özel hastanelerde doğum yaparak(tabiki hehangi bi sağlık sorunu yoksa yada doğumunuz riskli değilse) bu harcayacağınız paraları bebeğiniz için harcayabilirsiniz...naçizane fikrim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…