hangi hastaneleri ve doktorları tavsiye edersiniz

*boncuk*

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
15
0
86
İstanbul
slm arkadaşlar.ben test yaptım ve pozitif çıktı şimdi doktor arayışındayım daha önce hiç gitmedim kadın doğum doktoruna falan.büyükçekmece kolan hospital ve avcılar hospital var aklımda...giden ve bilgisi olan varsa lütfen bana yardım etsinn....

canım hayırlı olsun. Sağlıkla sıhatle kucağına nasip olur inşallah. Bu arada bende tedavi için doktor arayışındayım umarım bilgisi olan arkadaşlarımız yardımcı olur bize.

hayırlı olsun tamamına ersin inşallah.avcılar hospitalda çok yakın bir arkadaşım hem takiplerini hemde doğumunu yaptı çok memnun kaldı doktoru nil hanımdı çok ilgili ve güler yüzlüymüş birçok kişiden methini duydum bir git gör istersen.

benim dr.um hastanede çalışmıyor. muayenesi b.köyde doğumu ise jfk da düşünüyorum.
benim arkadaşlarım bazıları doğumunlarını avc. hospitalda yaptılar, dr.larından memnundular ama hastaneden hiç memnun kalmamışlardıı.eğer yine gidecek olursan orda nil hn. varmış çok met ediyorlar ...

Canım Merhaba;

Bende Cennet'te Doğan Hastanesine gidiyorum.Dr. Serdar Kayın, çok iyi bi doktor, insana güvan veriyor ve istediğin saatte ara seni güzel güzel dinliyor, cevaplıyor.Ben silivride oturuyorum ama annem doğan hastanesinin orada oturuyor, o yüzden ve bildiğimden orayı tercih ettim.Hastane gerçekten iyi .Çatalcalardan bile o doktoru bilen var...
Bende tavsiye ederim.

Canım Merhaba;

Bende Cennet'te Doğan Hastanesine gidiyorum.Dr. Serdar Kayın, çok iyi bi doktor, insana güvan veriyor ve istediğin saatte ara seni güzel güzel dinliyor, cevaplıyor.Ben silivride oturuyorum ama annem doğan hastanesinin orada oturuyor, o yüzden ve bildiğimden orayı tercih ettim.Hastane gerçekten iyi .Çatalcalardan bile o doktoru bilen var...
Bende tavsiye ederim.

merhaba.doğan hastanesinde fiyatlar nasıl doğum fiyatlarının çok fazla olduğunu duymuştum bizde doğan hastanesine yakınız ama nedense ısınamadık o hastaneye.:sm_confused:

boncuk,avcılar hospital çok güzel bir hastane.Bende dr.faruk beye başladım orda.Çok ilgili bir doktor.Hamile kalmadan önce zaten Nil hn.gidiyordum ama aşırı yoğun ve kalabalık oluyordu ayrıca randevuları birkaç hafta sonrasına veriyorlar,bu yüzden şimdiki hamileliğimde onu tercih etmedim.Her iki doktorada giden biri olarak Faruk beyi tavsiye ediyorum.Tanıdığım çoğu hastası faruk beyden memnun kaldılar.Umarım sende memnun kalırsın.

boncuk,avcılar hospital çok güzel bir hastane.Bende dr.faruk beye başladım orda.Çok ilgili bir doktor.Hamile kalmadan önce zaten Nil hn.gidiyordum ama aşırı yoğun ve kalabalık oluyordu ayrıca randevuları birkaç hafta sonrasına veriyorlar,bu yüzden şimdiki hamileliğimde onu tercih etmedim.Her iki doktorada giden biri olarak Faruk beyi tavsiye ediyorum.Tanıdığım çoğu hastası faruk beyden memnun kaldılar.Umarım sende memnun kalırsın.[/QUOTE

selam.ben bu cumartesi Nil hanımla görüşmeye gidicem telde görüştük çok sıcak samimi ve ilgili geldi bana.benim görüşme sebebim sezaryen sonrası normal doğum için.acaba doğum konusunda nasıl Nil hanım sezaryenci doktorlardanmı yada hastasını düşünen birisimidir bir bilginiz varmı.

valla bende avcılar hospitalda tülay hanıma gittim
ilk başta çok sıcak ve ilgili geldi
sonrada pek memnun kalmadım
ben gebelik düşündüğüm için bazı test ve tahliller için gittim
o bana başka şeyler çıkardı
yani ilk başta ilgiliydi ama sonradan pek ilgi görmedim

nil hanımada hiç gitmedim

arkadaşlar nil hn.da ilgili bir doktor ama rutin kontroller için spiral takması için ona gitmiştim.Aşırı beklemiştim.Randevulu gittiğim halde 11.30 dan öğlen sonrası 16.00 lara kadar beklediğimi ve beklemekten bayıldıgımı bilirim,gerçekten.Ayrıca o zaman Nil hn.bende polip olduğunu ve müdahale edeceğini söyledi ve polip aldı.Şu anda 19+2 haftalık hamileyim.Hamileliğimin başında özel bir dr.gitmiştim ,o doktorda kesinlikle bende polip olmadığını,polip alınırken tüplerimin tıkanmış olabileceğini ve SSK ile anlaşmalı hastane doktorlarını performans adı altında hastaları kesip biçtiğini ifade etmişti.söylemişti.Artık insan kime inanacağını şaşırıyor valla.Avcılar hospitaldeki dr.faruk bey de iyi ve ilgili bir doktor,bilgilerinize...

ya peki Anadolu Yakasında nereyi tavsiye edersiniz ?

Ben bi tavsiye ile Ümraniye Erdem Hastanesinde bi dr a gittim ama pek içime sinmedi fakat hastane çok iyi yeni doğan yoğun bakım ünitesi falan herşey tam teşekkürllü bununyaninda bir o kadar da kalabalık ssk dan beter yani
Kendi dr um ise Üsk Anadolu Hastanesinda dr Nurcan Hn. çok iyi bi dr çok memnnum fakat orada da hast. iyi değil küçük bi hastane ..... yani ne yapcağıma karar veremiyorum

bugün nil hanımla görüşmeye gittim ve akşam saat 7 olduğu halde kapıda onlarca insan vardı 2 saate yakın bekledikten sonra görüşebildim kadın çok yoğun ve yorgun olduğu içinmidir nedir bilemiyorum çok ilgilenmedi benimle zaten ilgilense bile o sıra beklenmez Allah bekleyenlere sabır versin.bu arada normal doğum yanlısı olduğunuda düşünmüyorum.

ya peki Anadolu Yakasında nereyi tavsiye edersiniz ?

Ben bi tavsiye ile Ümraniye Erdem Hastanesinde bi dr a gittim ama pek içime sinmedi fakat hastane çok iyi yeni doğan yoğun bakım ünitesi falan herşey tam teşekkürllü bununyaninda bir o kadar da kalabalık ssk dan beter yani
Kendi dr um ise Üsk Anadolu Hastanesinda dr Nurcan Hn. çok iyi bi dr çok memnnum fakat orada da hast. iyi değil küçük bi hastane ..... yani ne yapcağıma karar veremiyorum

sana üsküdarda özel muayenesi olan Dilek yağmur'u tavsiye ederim yakın olsam hiç düşünmeden ona gidicem ama bana çok ters.medipol,çengelköy ülkü hastanesi ve birkaç özel hastaneylede çalışıyormuş kontrollerdede olsun doğum konusundada olsun sonuna kadar güvenebilirsin.

sana üsküdarda özel muayenesi olan Dilek yağmur'u tavsiye ederim yakın olsam hiç düşünmeden ona gidicem ama bana çok ters.medipol,çengelköy ülkü hastanesi ve birkaç özel hastaneylede çalışıyormuş kontrollerdede olsun doğum konusundada olsun sonuna kadar güvenebilirsin.

Hımmm sağol canım telefonunuveririsen belki iyi olur

selam bu konuyu unutmuşum yeni farkettim.

DR. DİLEK YAĞMUR ( ISTANBUL)

Son düzenleyen: Moderatör:
sağlıkcı olmama rağmen and yakasında dr tanımama rağmen ben de çok ararştırdım sema hastanesi prof dr ahmet göçmen derim ümraniye dev hast klinik şefi sema hast klinik şefi tüp merkezin de klinik şefi araştırırsan çok iyi sonuçlar çıkarmış başka kadın doğumcuya gittim tanıyorlar çok iyi bir hocamız dedi ve artıkın dr buldum içim çok rahat...

nergis hnm prof.dr.ahmet göçmenle ilgili bir kaç sorum olacak cevaplarsınız çok sevinecem.
kendisi sema hastanesinde part-time gidiyor, bu gebelik takibinde problem yaratıyormu?
çok güzel sonuçlar çıkardığını belirtmişsiniz, acaba kendisi sadece problemli doğum süreçlerinimi takip ediyor yoksa normal doğum süreçleri ilede ilgileniyormu?
prof.dr. en büyük teredütlerimden biride doğumu asistanlarına yaptırmaları.acaba doğuma kendisimi giriyor?
hastalarına ilgigisi nasıl?
sonuç olarak ahmet beyi , normal gebelik takibi için tavsiye dermesiniz, çünkü doktor araştırmaktan çok yoruldum.

Back
X