Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Merhaba;
Bende Cennet'te Doğan Hastanesine gidiyorum.Dr. Serdar Kayın, çok iyi bi doktor, insana güvan veriyor ve istediğin saatte ara seni güzel güzel dinliyor, cevaplıyor.Ben silivride oturuyorum ama annem doğan hastanesinin orada oturuyor, o yüzden ve bildiğimden orayı tercih ettim.Hastane gerçekten iyi .Çatalcalardan bile o doktoru bilen var...
Bende tavsiye ederim.
boncuk,avcılar hospital çok güzel bir hastane.Bende dr.faruk beye başladım orda.Çok ilgili bir doktor.Hamile kalmadan önce zaten Nil hn.gidiyordum ama aşırı yoğun ve kalabalık oluyordu ayrıca randevuları birkaç hafta sonrasına veriyorlar,bu yüzden şimdiki hamileliğimde onu tercih etmedim.Her iki doktorada giden biri olarak Faruk beyi tavsiye ediyorum.Tanıdığım çoğu hastası faruk beyden memnun kaldılar.Umarım sende memnun kalırsın.[/QUOTE
selam.ben bu cumartesi Nil hanımla görüşmeye gidicem telde görüştük çok sıcak samimi ve ilgili geldi bana.benim görüşme sebebim sezaryen sonrası normal doğum için.acaba doğum konusunda nasıl Nil hanım sezaryenci doktorlardanmı yada hastasını düşünen birisimidir bir bilginiz varmı.
ya peki Anadolu Yakasında nereyi tavsiye edersiniz ?
Ben bi tavsiye ile Ümraniye Erdem Hastanesinde bi dr a gittim ama pek içime sinmedi fakat hastane çok iyi yeni doğan yoğun bakım ünitesi falan herşey tam teşekkürllü bununyaninda bir o kadar da kalabalık ssk dan beter yani
Kendi dr um ise Üsk Anadolu Hastanesinda dr Nurcan Hn. çok iyi bi dr çok memnnum fakat orada da hast. iyi değil küçük bi hastane ..... yani ne yapcağıma karar veremiyorum
sana üsküdarda özel muayenesi olan Dilek yağmur'u tavsiye ederim yakın olsam hiç düşünmeden ona gidicem ama bana çok ters.medipol,çengelköy ülkü hastanesi ve birkaç özel hastaneylede çalışıyormuş kontrollerdede olsun doğum konusundada olsun sonuna kadar güvenebilirsin.