- 23 Aralık 2015
- 200
- 222
- 103
- 39
- Konu Sahibi haydehaydehayde
burdan devletin herhangi bir birimi bu konudaki eksiği görüp doldurur mu bilemem ama;ben böyle bir eksiklik görüyorum,bı yakınıma kurum diyor ki, psikologa git,dev.hastanesinde sadece psikiyatri var ve ilaç yazıp yolluyor,diğer kurum ama senin psikologa gitmen gerekiyor diyor,ama Hastayı dinlemeyip psikiyatr yine ilaçla eve yolluyor,ben yakınıma hastanede görevli psikologu kendisi bulup bu işi nasıl çözeceğini sormasını istedim,o da kendisinin hastane psikologu olduğunu,ve bu kişiye bakamayacagini,ama aile sağlık birimlerinde,toplum sağlığı merkezlerinde muayene olabileceğini söylemiş,demem o ki: sağolsun devletimiz kurumları kuruyor,ama halk o kuruma nasıl ulaşılır,o kurumun faydası nedir biz bilmiyoruz.bu sadece sağlık alanıyla ilgili diğer kurumlarla ilgilide çok yönlendirme sorunu yaşayıp,o kurumun ne işe yaradığını bilmediğim için gitmedigimden mağdur olmuşlugum vardır,öyle cahil cuhelada değilim,ama hangi kurum ne işe yarar hangi sorunumu hangi kanalla cozmeliyim,bazen tıkanıp kalıyorum.en garibanından en burnu büyüğüne halkın düzeyine inerek sorun-çözüm yönlendirmesi yapacak bir kurum istiyorum