Hangi izdivaç proğramı sizce daha iyi ?

Hangi izdivaç proğramı sizce daha iyi ?

• Esra Erolla izdivaç

OY: 35 38,9%
  • Zuhal Topal la izdivaç

OY: 55 61,1%

• Ankete Katılan
    90
Fox'daki su gibi daha ciddi sanki.... Esra iyice cıvıttı zaten , Zuhal'de acemeliği attı..... Baya baya hepsinin izliyormuşum bendekaydirigubbakcemile3

bence Esra erol tek geçerim..kız hem dobra hemde içinden geldıgı gıbı davranışları hiç yapmacık değil.o yuzden cok sevıyorum

Zuhali hiç beğenmiyorum.Esranın takliti gibi.Bangır bangır bağırıyor kalın sesiyle.Hiç izlemedim sadece bir kaç kere gece tekrarında baktım.Aklındada bir şey tutamıyor,adamlar söylüyor şu şu diye.Aynı şeyleri tekrar tekrar sorup duruyor.Hiç hakim değil ayrıca..
Ben Esra derim..Özüyle sözüyle Esra..:asigim:

Böyle proğramları pek takip etmesemde, gözucuyla bir kaç izlemişliğim vardır,
Su gibi içlerinde en iyisi, en azından insanları baymıyor, birde insalarla dalga geçer gibi bir halleri yok.

Ben hic bakmazdim, hasta yattigim zamanlar ninem her Sabah kahvaltiyla birlikte bakardi, bende onunla birlikte bakmaya basladim.. ozellikle canli yayinda yasanan, anlatilan seyler ve insanlari resmen hayatin ta kendisi.. bu yuzden bakmaya da devam ettim.

Zuhal Topal Esra Erol’ a bakarak daha acik sozlu, neseli ve samimi bence.. Insanlari eglendiriyor, seviyor, ve icten davraniyor.

Esra Erol daha samimi geliyor bana.. Daha içten :içelim:
Ama Zuhal sırf yol yapıyor gibi, soğuk bence :1ninca:

zuhal de evlenemiyen su gibi ye gidiyor bi kaç kere denk geldim

Bende çok görüyorum, ordan oraya gideni.
Ama ben seyrediyorum.
İtiraf ediyorum burada seyrediyorum.
Öyle fazla gündüz programlarına takılmam, genelde dizimax yada fx seyrediyorum ama nedense bu sezon başladım, sanırım Zuhal Topaldan dolayı.
Çok da hoşuma gidiyor.
Canımı sıkan bişey olursa değiştiriyorum, oluyorda bitiyor.
Ama seyrediyorum, gerçekten seyrediyorum.
Birine fazla talip gelince, kendini daha yüksek görenlerin nasıl şiştiğini.yerimseniben
Birbirini kesenleri :)
Mal için gelenleri,
Yaşlı insanların nasıl yanlızlıktan korktuklarını,
herşeyi izliyorum ve görüyorum.
Bu programlar hayatın tam kendisi.
Ayrıca herkesin tekrar yuva kurma şansı olmayabilir.
Bir yaştan sonra talip bulmak çok zor, bu onlar için bir şans.
Bence onlar yolu açıyor.
Herkesin beyni, gözü var.
Akıllarını kullansınlar, gerçekleri görsünler, öyle evlensinler. zorla değilya.
Seyretmeye devam edeceğim...

Hiçbirisini beğenmiyorum..Esra erol şımarık..Zuhal topal da ,aygır fatma gibi bişey, sevemedim gitti o kadını..

bencede su daha kaliteli :lepi:
esra erol asırı yapmacık zorla gülümsüyor ama samimi olmadıgı bariz belli
zuhal topalda sanki zaman doldurmaya calısıyor gibi ayrıcada cok rüküş boshayallersmile

hiçbirini beğenmiyorum bu programların
çok saçma ve komik geliyo bana:umursamaz:
millet sanki normal hayatta kendine eş bulamıyo
bu kadar mı aciz olduk yaaa:1closedeyes:

hiçbiri .hepsi iğrençç geliyor bana ..birilerine bir şeyi satıyorlarmış gibi geliyor ..orada beğenmeyle olurmu bu işler ..hala bu devirde bu tarz işler prim yaptığına göre bizim gelişmemiş hayal bile değil yani...kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…