• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi izdivaç proğramı sizce daha iyi ?

Hangi izdivaç proğramı sizce daha iyi ?

• Esra Erolla izdivaç

OY: 35 38,9%
  • Zuhal Topal la izdivaç

OY: 55 61,1%

• Ankete Katılan
    90
Al birine vur otekine..ben firsatim oldukca su gibiyi seyrediyorum,en duzgun o sanirim..secenekler cok kisitli olmus..

2 bacım,hayatımla 2oynamayla afedersiniz tepinmeyle seyirci toplamak için kendinden geçenler okadar arttıki..

bende sevmiyorum hiç bir izdivaç programını hatta nefret ediyorum ama bazen mecburiyetten bakıyorum kaynanamın orda toplanıyoruz gündüz eltim ve ben içine düşecek nerdeyse eltim

hepsi rezalet bence:sinifsinif:,hem çok saçma:sinifsinif:,sırf reyting olsun diye:olmaz:,insanlarala dalga geçiyorlar:umursamaz:,özelikle o atv deki çirkef bir sunucu:kızgın:,midem ööö oluyorakannehir,güzel bi program yapamaya hiç mı aklına gelmıyorCADIARZU

çocuklardan pek fırsatım olmuyor ama annem hiç kaçırmaz bana su gibi daha seviyeli geliyor..

su gibi güzel gerçekten evlenmeye gelenler oluyor orda,diğerlerinde millet kendini rezil etmeye çıkıyor ekrana

diğerlerınn hepsi çok sevıyesizz hele zuhal topall :olmaz:
içlerınde en iyisi su gibi

esra ilk başlarda izdivaç programını başka kanalda yapıyordu ya (sağolsun babam emekli ve bütün izdivaç programlarını annemin sinir olmasına rağmen izliyor) o zaman daha iyiydi sanki. Şimdi bir havalarda. Espiri yapacağım derken saçmalıyor, potlar kırıyor. Bide sürekli ben çok güzelim tavırları sıkıcı olmaya başladı....

Hiçbirisi iyi değil hatta saçma,mantıksız,gereksiz...:delphin:

Resmen reyting savaşına dönüştürdüler.

Eş arayan adamlar evli çıkıyor,karıları stüdyoyu basıyor elinde nikah defteriyle.

Birisi çıkıyor beni kullandı kendine kontürler aldırd,yemekler ısmarlattırdı sonra da arayıp sormadı..sempatiksalakcinni

Bir amca çıkıyor ben 5 tane burma bilezik yapıcam,evi üstüne yapıcam benimle evlenene evimin hanımı olana diyor,e amca sen öyle dersen herkes kapında kuyruk olur,nikahtan sonra da boşar seni,kalırsın dımdızlak :delphin:

Birisi telefonla bağlanır,hemcinsinle evlenmek istediğini söyler,lezbiyen skandalı sayesinde baya reyting alırlar program sahipleri de ...

Ben hiç inanmıyorum bu tür programlara zaten...Sırf kendilerini güldürmek amacıyla bu programı yaptıklarını düşünüyorum.

Back
X