- Konu Sahibi minikmeleklerim
biliyorum kaderinde varsa ne yaparsan yap aldatılırsın ama dikkat etmemiz gerekenler yapmamız gerekenler yapmamamız gerekenler neler hep birlikte paylaşalım ....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi kadınlar aldatılmaz demeyelim de,
karaktersiz olan erkekler aldatır diyelim buna bence.
Bir büyüğüm şunu der her zaman,
Sen kim olursan ol,aldatmayan erkek yoktur,yakalanmayan erkek vardır.Eğer hiç yakalamadıysan o erkek seni aldatmamıştır. :)
hangi kadınlar aldatılmaz demeyelim de,
karaktersiz olan erkekler aldatır diyelim buna bence.
hah konu başlığıda bugün tam benli olmuş. benki şu anda bunun çelişkisi içerisindeyim. ve eğer aldatılıyorsam biliyorumki uzak kalmalarımdan olucak. uamarım aldatılmıyorumdur muhtemelen akşama çözerim ben işi. işin aksi gibi bide evde misafir var
aklın yolu bir...başlığı görünce aynı şey geldi aklıma...aldatılmamak için hiç bir çabam olmaz...ben olduğum gibi olurum karakteri sağlam bir insanla evliysem zaten aldatmaz, aldatırsa da kendisi bilir...
şu şekilde davranayım da aldatılmayayım demek kendimi değersizleştirmek gibi geliyor...
veeee yine kadın omuzlamış yükü "ne yapsam, nasıl davransam da aldatılmasam" bana saçma geliyor...aldatmak karakterle ilgili bişeydir, benim bunun için yapabileceğim bişey olduğunu düşünmüyorum...varsa da yapmamayı tercih ederim benim çabamla sadık kalacaksa kalmayıversin....