- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalitesini bilemiyorum ama 1. ve 2. sıradaki modeli beğendim,çok hoşmuşlar canım. 2. model daha ağır ama 1 . model daha spor ve sempatik.
ben de karar veremıyorum kahvaltı takımı alsam mı almasam mı
cnmm yaaa hangi takımı aldın ki sennnn???![]()
benimki bu tatlim. ya güzel öyle cok kötü diyemem ama
yesil büyük tabaklarin hepsinde defo var. abarti seyler degil ama yinede insan o kdr özenerek alinca hayal kirikligi yasiyor.
![]()
benimki bu tatlim. ya güzel öyle cok kötü diyemem ama
yesil büyük tabaklarin hepsinde defo var. abarti seyler degil ama yinede insan o kdr özenerek alinca hayal kirikligi yasiyor.
haklısın cnm sonuçta şimdi değil ilerde kocişimizle kullanmak için alıyoruz. pek bi kararsız kaldım yaa
görmeden alma derim ben.
ben görmeden aldim, siparis üzerine.
ya ben ceyiz seti aldim schaferden diger ürünlerindede hata vardi hep ondan pek memnun degilim ve pismanim.
cnm aldığın yere bunu söleseydin keşke kargoyu trdlim almadan açıp kontrol etseydin yaa
söyledim, degistirildi cogu seyi.
kahvalti takimim en son gelmisti onu degistirmeye firsatim olmadi,
acikcasi ugrasasimda yok artik
birtek yemek takimi düzgün geldi, tencerelerim, bardaklarim, kahvalti takimim, caydanligim CBK setim hep hatali veya yanlisti :26:
ama görüpte alinca böyle olmaz, benim siparis oldugu icin böyle terslik oldu hep