hangi kahve makinesi??tchibo cafissimo mu nescafe mycafe mi?

incimete

♥ 22.08.2015 ♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
693
679
arkadaşlar ikisinden birini alacak bütçem var...sizce hangisi?

kullananlar yorum yapabilir mi lütfenn

özelliklerinide ekliyorum

tchibo
Cafissimo-CLASSIC-Piano-Black.jpg

• Mükemmel espresso, caffè crema ve filtre kahve için 3 farklı basınç sistemi
  • Cappuccino ve latte macchiato gibi kahve çeşitleri hazırlamak için süt köpürtücü
  • Çay için sıcak su fonksiyonu
  • Çıkarılabilir damlama tepsisi. (Damlama tepsisindeki sıvı miktarını gösterir)
  • Katlanıp açılabilen espresso tablası
  • Yaklaşık 10 fincan kahve için 1,5 litre kapasiteli su haznesi
  • 7 dakika içinde otomatik kapanma
  • Ücretsiz Durgol kireç çözücü
  • 40 aylık uzun garanti süresi
  • Boyutları: Yakl. E 20 x B 38 x D 29 cm

NESCAFE
nescafe-mycafe-z.jpg

Nescafe Mycafé sayesinde espresso , cappuccino , sade kahve ve latte benzeri bol köpüklü, sütlü ve klasik lezzetlere ulaşabileceğiniz gibi; damak tadınıza uygun olarak ekleyeceğiniz tarçın, vanilya, kakao tozu, karamel sosu, meyve özleri ve şuruplar ile size özel lezzetler de yaratabilirsiniz

cnm Nnescafe'nin haznesinin sadece Nescafe markalı ürünlere uygun olduğunu okumuştum. Ben aslında onu alacaktım, ancak bu özelliği nedeniyle vazgeçtim. Sonuçta tek bir marka kahveye mecbur bırakıyor. Bene Tchibo daha mantıklı.

tchibo da sadece tchibo kapsülleriyle çalışıyor maalesef.

aaa :O bunu bilmiyordum ben teşekkürler. yani bence kapsülle satılanları satın almak sürekli ekstra masraf anlamına geliyor. özellikle Nnescafe'nin kapsül fiyatlarını Tefal'de görünce bir kahve sever olarak ''yuh'' demiştim. Fakat hangi kahve makinesini alacağımı da bilmiyorum yani. :KK43:

aaa :O bunu bilmiyordum ben teşekkürler. yani bence kapsülle satılanları satın almak sürekli ekstra masraf anlamına geliyor. özellikle Nnescafe'nin kapsül fiyatlarını Tefal'de görünce bir kahve sever olarak ''yuh'' demiştim. Fakat hangi kahve makinesini alacağımı da bilmiyorum yani. :KK43:
Ben de bu aralar onu arastiriyorum, delonghinin hem kapsullu hem kapsulsuz calisan makinalari var, delonghiden baska markalara da bakiyorum, mesela kagit filtreyle calisan makinalar var, taze cekilmis kahveyi kagit filtrenin icine koyup yerlestirebiliyosun. filtrenin malzemesi cok onemliymis onu ogrendim, cikarilabilir filtre olmasi gerekiyormus ki yikanabilsin, kahve kufu olmasin. Dikkat edilecek cok seyi varmis megerse. Hem uygun fiyatli hem cok fonksiyonlu olani tespit edince yazarim:)

Ben de bu aralar onu arastiriyorum, delonghinin hem kapsullu hem kapsulsuz calisan makinalari var, delonghiden baska markalara da bakiyorum, mesela kagit filtreyle calisan makinalar var, taze cekilmis kahveyi kagit filtrenin icine koyup yerlestirebiliyosun. filtrenin malzemesi cok onemliymis onu ogrendim, cikarilabilir filtre olmasi gerekiyormus ki yikanabilsin, kahve kufu olmasin. Dikkat edilecek cok seyi varmis megerse. Hem uygun fiyatli hem cok fonksiyonlu olani tespit edince yazarim:)

o zaman sizin tercihinizi bekliyorum :) bu ara ben de standlı miksere taktım kafayı. hatta konu açtım yeni. gerçi sizin Korkmaz aldığınızı da biliyorum :) bakalım artık ben de bir karar vericem umarım :)

ayyy kızlar rafa kaldırdım kahve makşinesi konusunu...çok araştrdım o kdar ıvırı zıvır var kii ...

tchibo kapsüllü diye vazgectm.ona bide maaş yatıramıcam her ay..
nescafede süt köpürtücüsü yok ve filtre kahve çok iyi olmuyormuş veee kahveyi soğuk ılık gibi çıkarıyormuş..

delonghinin şu modeli iyi ..bunu araştırın bakın..
Delonghi BCO260 Combi Espresso Filtre Kahve Makinas
145022153_tn70_0.jpg

ben kahve çok sevmiyorum..sütlü olanalrı seviyorum..onun içinde makine almktan vazgeçtm sanırım :KK43:((
nişanlım filtre kahve filan seviyor..ona da bodum french press alırım yaparım artk

bende aynen başta söylediğin iki makina arasında git gel yaşadım. sonuçta tchibo aldım. çeyiz için olduğundan sadece denedim çok kullanmadım fakat youtube da yabancı dostlar filan kahve kapsülünü nasıl yeniden doldurabileceğine dair videolar paylaşmışlar tchibo için :KK53: işe yarayabileceğini düşünüyorum:-)

bende aynen başta söylediğin iki makina arasında git gel yaşadım. sonuçta tchibo aldım. çeyiz için olduğundan sadece denedim çok kullanmadım fakat youtube da yabancı dostlar filan kahve kapsülünü nasıl yeniden doldurabileceğine dair videolar paylaşmışlar tchibo için :KK53: işe yarayabileceğini düşünüyorum:-)

hehehhe..güle güle kullan bakalım..şimdilik alma fikrini rafa kaldırdım :) ilere nasip...

kızlar ben tchibo kullanıcısıyım.
profesyonel kahve içicisi olacaksanız.ki böyle bir şey aldığınıza göre olacaksınız. o zaman; zaten 3ü bir arada gibi fokur fokur sıcaklık beklememelisiniz.
ideal kahve ısısı 85 derecedir.

tchiboyu neden tercih ettin dersen?
bir kere alman kalitesi var. müşteri hizmetlerinde,teknik serviste asla yarı yolda kalmazsın.
ve içtiğin kahveyi hiç bir yerde bulamazsın.
ben kahve yaptım mı kokusu bütün apartmanı sarıyor.
süt köpürtücüsü harika üzerinde 2 parmak köpük oluyor. üstelik espresso vs. de yapabiliyorsun. malzemesi kaliteli,temizlemesi kolay,duruşu şık.
CAM00237.jpg
negatif özellikleri: her kahve makinesinde olduğu gibi markaya bağlanıyorsun. hele ki tchibo bu konuda çok katı. başka markanın kapsülünü kabul etmiyor.
eğer yakınlarında tchibo olmayacaksa internetten kahve sipariş edebilrsin ama pusuya yatıp kargo bedava"yı beklemek durumunda kalırsın.
bol şans,umarım gönlüne göre olur.

o zaman sizin tercihinizi bekliyorum :) bu ara ben de standlı miksere taktım kafayı. hatta konu açtım yeni. gerçi sizin Korkmaz aldığınızı da biliyorum :) bakalım artık ben de bir karar vericem umarım :)

ben sonuçta Delonghi ECO310-V Espresso Makinesi aldım arkadaşlar, kapsülle, hem kağıt filtre kahveyle, hem de taze çekilmiş kahveyle çalışıyor, illy, lavazza ve nespressonun kapsüllerini kabul ediyor, cappuccino fonksiyonu var ve süt köpürtücüsü aynı zamanda sütü ısıtıyor da. temizliği kolay. delonghi tüm ürünlerinin kullanma klavuzunu pdf olarak sitesine yüklemiş, almayı düşündüğünüz ürün varsa oradan okumanızı tavsiye ederim.

ben sonuçta Delonghi ECO310-V Espresso Makinesi aldım arkadaşlar, kapsülle, hem kağıt filtre kahveyle, hem de taze çekilmiş kahveyle çalışıyor, illy, lavazza ve nespressonun kapsüllerini kabul ediyor, cappuccino fonksiyonu var ve süt köpürtücüsü aynı zamanda sütü ısıtıyor da. temizliği kolay. delonghi tüm ürünlerinin kullanma klavuzunu pdf olarak sitesine yüklemiş, almayı düşündüğünüz ürün varsa oradan okumanızı tavsiye ederim.
Güle güle kullan canım.memnun musun peki?ben de almayı düşünüyorum da o_Opeki illy,lavanta, mesafesi Kapsüller nerde satılıyor,internette mi?

Aldın mı canım?veya önerebilirim bir makine var mı?

merhaba bende espresso , cappuccino , sade kahve ve latte için en iyi kahve makinesini araştırıyorum. Alalanlar fikir verirse çook sevinirim

X